Geen producten gevonden...

PowerPoint

PowerPoint is al heel lang hét programma om presentaties te maken. Zo lang zelfs dat het inmiddels een zelfstandig naamwoord is geworden: Iemand maakt of geeft ‘een powerpoint’.

Pakkende presentatie
Het programma PowerPoint heeft alles in huis om een pakkende presentatie te maken. Via dia’s of ‘slides’ kun je met teksten, afbeeldingen, audio en video, grafieken en bewegende grafische objecten toevoegen ter ondersteuning van je verhaal.
Dat verhaal zul je echter wel zelf moeten vertellen. Voor het geven van goede presentaties zijn allerlei trainingen te volgen en handige tips en trucs te vinden op internet. Bedenk: fietsen heb je ooit ook moeten leren.

Informatie vertrekken
PowerPoint kan ook gebruikt worden voor het verstrekken van informatie bij een balie, in een wachtruimte of aankomsthal. De presentatie wordt dan als een doorlopende voorstelling op een scherm getoond. Je kunt zelf de overgangseffecten en snelheid instellen. Tevens is er de mogelijkheid je voorstelling te voorzien van muziek of een voice-over.

Samenwerking
Een presentatie opzetten kan tegenwoordig ook gezamenlijk worden gedaan. Dat betekent dat meerdere personen tegelijkertijd in dezelfde presentatie aan de slag kunnen. Dit voorkomt het werken met verschillende versies en het achteraf samenvoegen van diverse presentaties.

Huisstijl
In PowerPoint kun je naadloos aansluiten bij een reeds bestaande huisstijl uit Word. Vaak wordt er voor PowerPoint presentaties en speciale sjabloon (template) ontworpen zodat alle gebruikers heel makkelijk dezelfde lay-out kunnen gebruiken.

Kosten
Er zijn tegenwoordig ook andere presentatieprogramma’s op de markt, in zowel gratis als betaalde versies. PowerPoint is een standaard onderdeel van het Microsoft Office Pakket en staat dus al op je computer.

Veiligheid
Presentaties hebben vaak een vertrouwelijke inhoud. Omdat PowerPoint altijd binnen de afgesloten Office/ Windows omgeving draait kunnen je gegevens niet per ongeluk op internet belanden wat bij eerder genoemde programma’s wel het geval is.

Dus…
…alle reden om voor PowerPoint te kiezen.

Microsoft PowerPoint

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »