Geen producten gevonden...

Microsoft Office Incompany trainingen

Microsoft Office Incompany trainingen.
OEM Office Elearning Menu biedt uw organisatie een oplossing aan van A tot Z voor een Incompany cursus Office 365/2016/2013/2010 Incompany opleiding/training.
Dat kan in het Nederlands, Engels of in het Nederlands met de Engelse Office software.
U kunt onder meer het volgende van ons als Microsoft Partner verwachten:
Onze Microsoft Office studieadviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeftes. Onze doel is om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk uit de training haalt. Daarom maken wij op maat trainingen die u op uw eigen werkplek kunt volgen.
Wij bieden u aan:
• Vooraf nulmeting: online test om huidig niveau te meten en groepssamenstelling zo optimaal mogelijk te kunnen samenstellen.
• Training op maat: door de nulmeting vooraf hebben we de mogelijkheid om groepen naar niveau in te delen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle cursisten een goede focus hebben en op niveau kunnen trainen. Hiernaast is het mogelijk praktijkmateriaal aan te leveren. Van een 1:1 training tot een training voor maximaal 12 personen.
• Training op niveau: Het is mogelijk om van te voren telefonisch contact te hebben met onze ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) Master docent om het niveau te bepalen. Wij sturen een docent die past bij uw onderneming.
• Training op moment dat het u uitkomt: dagdelen, dagen, avonden of zelfs in het weekend.
• Volledige ondersteuning: indien gewenst kunnen wij uw organisatie voorzien van huurlaptops tijdens de training en cursusboeken als naslagwerk. Hiernaast zorgen wij voor een evaluatie van de training en ontvangt u na afloop een certificaat van deelname.
• Voor persoonlijk advies staat ons team voor u klaar.


Incompany trainingen Excel Word Outlook Office 365

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »