Geen producten gevonden...

Incompany training Access 2016

OEM Office Elearning Menu biedt uw organisatie een oplossing aan van A tot Z voor een cursus Access 2016 Incompany opleiding training.
Dat kan in het Nederlands, Engels of in het Nederlands met de Engelse Access 2016 software.
Wij helpen u de invulling van de training zo optimaal mogelijk te maken.

U kunt onder meer het volgende van ons als Microsoft Partner verwachten:

Microsoft Office Studieadvies
Onze Microsoft Office studieadviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en dit om te zetten naar een op maat ingevulde, praktische training bij u op locatie.

Nulmeting – training op maat
Vooraf bieden wij een gratis 0-meting (online) aan om de kennishiaten of voorkennis te meten en is telefonisch contact met onze ervaren Microsoft Office Specialist (MOS) Master docent mogelijk om het niveau te bepalen, met deskundig advies. Door de nulmeting vooraf hebben we de mogelijkheid om groepen naar niveau in te delen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle cursisten een goede focus hebben en op niveau kunnen trainen. 

Eigen bestanden – training op maat

Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld wordt is mogelijk.

Weekendtrainingen

Naast de mogelijkheid om op werkdagen trainingen te verzorgen bij op locatie, biedt OEM Office Elearning Menu ook de mogelijkheid om trainingen in het weekend te verzorgen voor onze klanten. 
Een unieke manier om buiten de normale werktijden, nog efficiënter te trainen.

Microsoft Office Specilalist MOS Master gecertificeerde docenten

Wij kijken naar de doelgroep en leerdoelen en selecteren in overleg hierop de meest geschikte Microsoft Office Specilalist MOS Master gecertificeerde docent.

Unieke In-company trainingsvormen

Volg bij OEM Office Elearning Menu uw Incompany training op maat. Van een 1 op 1 persoonlijke training tot een maatwerk training voor een groep van maximaal 12 personen.
De mogelijkheden exact afgestemd op uw wensen en specifieke situatie. 
Wij hebben verschillende staffelprijzen afhankelijk van de gewenste groepsgrootte voor uw training.

Huurlaptops
Indien gewenst kunnen wij uw organisatie voorzien van laptops tijdens de training.

Naslagwerken

Onze praktische cursusboeken vertellen tot in de details over alle verschillende functies van b.v. Microsoft Access. Deze cursusboeken zijn voor iedereen bedoeld die sneller en efficiënter wil gaan werken en zo het optimale uit Microsoft Office kan halen. De cursusboeken bevatten honderden pagina’s die inzoomen op de verschillende functionaliteiten. 

Evaluatie, Certificaat van deelname en ESF subsidie

Aan het einde van de training wordt er geëvalueerd en ontvangt men een certificaat van deelname zichtbaar in het gebruikersprofiel van de cursist of onze App. Tevens kunnen we nazorg op de werkplek leveren. Indien wenselijk kunnen wij een presentielijst en een ESF subsidie formulier overleggen via ons LMS systeem.

 

MICROSOFT OFFICE ELEARNING CURSUS

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »