Geen producten gevonden...

Cursus Project 2013 Training Klassikaal

 

Waarom een klassikale training volgen?

De klassikale training in Microsoft Project 2013 is tot in de kleinste puntjes verzorgd. Zo wordt u van te voren uitgenodigd via ons leersysteem. Daarin vindt u de trainingsdatum, cursusinhoud en uiteraard een routebeschrijving naar één van de door u gewenste trainingslocaties.

Uiteraard is er voldoende parkeerruimte beschikbaar en wordt u hartelijk ontvangen door onze receptioniste. In de lounge kunt u genieten van een kop koffie/ thee/ frisdrank met iets lekkers.

De gecertificeerde (MOS) docent zal de training starten om 9.30 uur. De groep zal bestaan uit maximaal 10 cursisten. Hierdoor bent u verzekerd van voldoende persoonlijke aandacht. Tijdens de klassikale training maakt u gebruik van onze laptop en krijgt u een pen met een blocnote

Tussentijds is er een uitgebreid lunchbuffet verzorgd in het sfeervolle restaurant en is er snelwerkend Wifi aanwezig. De cursus zal eindigen om 16.45 uur. Na de training ontvangt u uw certificaat van deelname via ons leersysteem of onze App.

Voor wie is de klassikale training Project 2013 bedoeld?

De klassikale training Project 2013 is voor iedereen bedoeld die beter wil werken in Microsoft Project 2013. Zo leert u in deze cursus hoe u efficiënt in werkbladen kunt werken, organiseren en opmaken. U krijgt allerlei tips & trucs, waardoor u sneller in Excel kunt werken. Voor een uitgebreide cursusinhoud kijkt u hieronder.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »