Geen producten gevonden...

Verkooptrainingen

Graham Hulsebos Verkoiooptrainingen

Verkooptrainingen

Selling is Asking, Not Telling!

Beter (online) verkopen?
Iedereen kan leren beter te verkopen door te schakelen tussen 8 geweldige en bewezen verkooptechnieken. Sneller adviserend verkopen en opdrachten effectief sluiten na het volgen van een van onze 6 verkooptrainingen.
Hiernaast bieden wij ondersteuning aan ondernemers die nog meer of beter online willen verkopen met onze bewezen training SEO = logica.

Wilt u ook succesvol zijn in de verkoop?

Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
Tijdens onze trainingen leert u schakelen tussen verschillende verkooptechnieken. Deze technieken hebben zich stuk voor stuk hun effectiviteit bewezen. Het combineren van deze technieken in een training is uniek in Nederland, wat u een ruime voorsprong geeft tijdens uw commerciële werkzaamheden!

In deze interactieve trainingen leert u de theorie en praktijk toe te passen. Zo leert u effectief te schakelen tussen de technieken, om snel tot het gewenste resultaat te komen. Door onze ervaring en flexibele instelling zijn de trainingen geschikt voor iedereen en op elk niveau.

Wij bieden 2 leermethoden aan. Klassikaal via het open rooster op 6 locaties in Nederland en incompany dan komen wij u en/ of uw collega’s/ werknemers gericht trainen op kantoor, winkel(s) of op elk  werkvloer dan ook, nationaal of internationaal.


Verkooptraining 8 verschillende verkooptechnieken

In deze training voor de allround verkoper leert u te schakelen tussen 8 verschillende verkooptechnieken. Deze 8 technieken hebben zich stuk voor stuk in de praktijk bewezen. Adviserend verkopen en het closen van deals staan centraal. Het resultaat van de training is een uitgebreide skillset waarmee u uw verkoopprestaties merkbaar verhoogt.

Boek Nu Direct Online


Direct inschrijven 

Verkooptraining Accountmanagement

Accountmanagers bewegen zich op het snijvlak tussen management en verkoop. Het stellen van de juiste vragen voor het behoud en uitbouwen van een goede klantrelatie speelt daarbij een sleutelrol. Ook het effectief onderhouden van een CRM-systeem krijgt extra aandacht in deze training voor accountmanagers.
Direct inschrijven 

Verkooptraining verkoop binnendienst

De verkoper binnendienst speelt een belangrijke rol in de sales-keten. Hij of zij legt de fundering voor nieuwe klanten en fungeert als centraal aanspreekpunt. Wij bieden een speciale training aan waarin de nadruk ligt op de verkooptechnieken die bij verkoop binnendienst het belangrijkst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het werken met een CRM-systeem en gerichte verkooptechnieken om je telefonisch klantcontact te optimaliseren.
Direct inschrijven

Verkooptraining verkoop buitendienst

Verkopers in de buitendienst zijn verkooptijgers die uitblinken wanneer het op een persoonlijk verkoopgesprek aankomt. Deze gerichte training geeft u een uitgebreide toolset met verkooptechnieken voor het creëren van een positieve sfeer en het tot aankoop motiveren van je klant.
Direct inschrijven

Verkooptrainingining verkoopgesprek: showroomverkoop

Winkel/ showroomverkoop is meer dan een glad verkooppraatje. Effectieve verkopers weten middels de juiste vragen en oprechte interesse te achterhalen waar de kijkende klant daadwerkelijk behoefte aan heeft. In deze training leert u gerichte verkooptechnieken voor succesvolle winkel/ showroomverkopers.
Direct inschrijven

Verkooptraining telefonische verkoop & acquisitie

Telefonische verkoop en acquisitie is een vak apart. Hoe kunt u vertrouwen winnen binnen een enkel telefoongesprek? Deze training richt zich op de belangrijkste salestechnieken voor telefonische verkoop en acquisitie. Bovendien leert u speciale closing skills om prospects telefonisch tot klant te maken.
Direct inschrijven
 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »