Geen producten gevonden...

Verkooptrainingen

Graham Hulsebos Verkoiooptrainingen

 

Verkooptrainingen:

Waarom zou je alles inzetten op één enkele sales/ verkooptechniek?
Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo je kansen te spreiden. Waarom zou je bij het verkopen dan alles inzetten op één enkele sales/ verkooptechniek?
Bij onze trainingen leer je 8 verschillende sales/ verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit al hebben bewezen. Het combineren van deze technieken is uniek in Nederland, wat jou een ruime voorsprong geeft tijdens je werkzaamheden!

Verkooptraining 8 verschillende verkooptechnieken

In deze verkooptraining voor de allround verkoper leer je te schakelen tussen 8 verschillende sales/ verkooptechnieken. Deze 8 verkooptechnieken hebben zich stuk voor stuk in de praktijk bewezen. Adviserend verkopen en het closen van deals staan centraal. Het resultaat van de training is een uitgebreide skillset waarmee je jouw verkoopprestaties merkbaar verhoogt.
Direct inschrijven 

Verkooptraining Accountmanagement

Accountmanagers bewegen zich op het snijvlak tussen management en verkoop. Het stellen van de juiste vragen voor het behoud en uitbouwen van een goede klantrelatie speelt daarbij een sleutelrol. Ook het effectief onderhouden van een CRM-systeem krijgt extra aandacht in deze training voor accountmanagers.
Direct inschrijven 

Verkooptraining verkoop binnendienst

De verkoper binnendienst speelt een belangrijke rol in de sales-keten. Hij of zij legt de fundering voor nieuwe klanten en fungeert als centraal aanspreekpunt. Wij bieden een speciale training waarin de nadruk ligt op de salestechnieken die bij verkoop binnendienst het belangrijkst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het werken met een CRM-systeem en gerichte salestechnieken om je telefonisch klantcontact te optimaliseren.
Direct inschrijven

Verkooptraining verkoop buitendienst

Verkopers in de buitendienst zijn verkooptijgers die uitblinken wanneer het op een persoonlijk verkoopgesprek aankomt. Deze gerichte training geeft je een uitgebreide toolset met salestechnieken voor het creëren van een positieve sfeer en het tot aankoop motiveren van je klant.
Direct inschrijven

Verkooptrainingining verkoopgesprek: showroomverkoop

Showroomverkoop is meer dan een glad verkooppraatje. Effectieve verkopers weten middels de juiste vragen en oprechte interesse te achterhalen waar de kijkende klant daadwerkelijk behoefte aan heeft. In deze training leer je gerichte salestechnieken voor succesvolle showroomverkopers.
Direct inschrijven

Verkooptraining telefonische verkoop & acquisitie

Telefonische verkoop en acquisitie is een vak apart. Hoe kun je vertrouwen winnen binnen een enkel telefoongesprek? Deze training richt zich op de belangrijkste salestechnieken voor telefonische verkoop en acquisitie. Bovendien leer je speciale closing skills om prospects telefonisch tot klant te maken.
Direct inschrijven
 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »