Geen producten gevonden...

Verkooptrainingen

Graham Hulsebos Verkoiooptrainingen


Graham Hulsebos is trainer en motivator pur sang. Verkopen zit hem in het bloed; het delen van die know-how is wat hem drijft.

Graham heeft een achtergrond in detailhandel en automatisering. Binnen verschillende internationale bedrijven in deze sectoren heeft Graham een unieke manier van verkopen ontwikkelt door het combineren van verschillende bewezen verkooptechnieken. Deze manier van verkopen en de geboekte resultaten door deze manier van verkopen staan aan de basis van zijn ruim 20-jarige commerciële/ verkoop carrière. Commercieel, communicatief en altijd in tune met de nieuwste ontwikkelingen. Niet alleen op gebied van verkoop en marketing, maar ook wanneer het aankomt op moderne leermethoden en de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) verkoop.

Na veel succes geboekt te hebben in rollen als accountmanager, salesmanager en marketingmanager, richtte Graham in 2010 het bedrijf OEM Office Elearning Menu op. Dit internationale opleidingscentrum biedt cursussen en trainingen voor Microsoft Office-gebruikers – voor zowel bedrijven als particulieren, online of via Open Rooster op 6 locaties in Nederland en In-company. Het bedrijf groeit hard in binnen- én buitenland en is ondertussen al actief in landen als Belgie, Duitsland, Spanje, Groot-Brittannië en Oostenrijk.

Collega’s en klanten omschrijven Graham als energiek, gemotiveerd, motiverend, eerlijk, betrouwbaar en rechtdoorzee. Hij werkt oplossingsgericht en dringt door tot op de kern van de behoeften van zijn klanten en gaan graag een samenwerking aan. Wilt u ook deze vaardigheden leren toe te passen?

Want: Selling Is Asking, Not Telling!

Trainer Graham Hulsebos van Graham Hulsebos Verkooptrainingen
Beter (online) verkopen?
Iedereen kan leren beter te verkopen door te schakelen tussen 8 geweldige en bewezen verkooptechnieken. Sneller adviserend verkopen en opdrachten effectief sluiten na het volgen van een van onze 6 verkooptrainingen.

Wilt u ook succesvol zijn in de verkoop?

Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst. telefonische verkoop en acquisitie en winkelverkoop.

In deze interactieve trainingen leert u de theorie en praktijk toe te passen. Zo leert u effectief te schakelen tussen de technieken, om snel tot het gewenste resultaat te komen. Door onze ervaring en flexibele instelling zijn de trainingen geschikt voor iedereen en op elk niveau.

Wij bieden 2 leermethoden aan. Klassikaal via het open rooster op 6 locaties in Nederland en incompany dan komen wij u en/ of uw collega’s/ werknemers gericht trainen op kantoor, winkel(s) of op elk  werkvloer dan ook, nationaal of internationaal.


Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 verschillende sales/ verkooptechnieken

Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst. telefonische verkoop en acquisitie en winkelverkoop.


Direct inschrijven

Verkooptraining telefonische verkoop & acquisitie

Telefonische verkoop en acquisitie is een vak apart. Hoe kunt u vertrouwen winnen binnen een enkel telefoongesprek? Deze training richt zich op de belangrijkste salestechnieken voor telefonische verkoop en acquisitie. Bovendien leert u speciale closing skills om prospects telefonisch tot klant te maken.
Direct inschrijven

Verkooptraining Accountmanagement

Accountmanagers bewegen zich op het snijvlak tussen management en verkoop. Het stellen van de juiste vragen voor het behoud en uitbouwen van een goede klantrelatie speelt daarbij een sleutelrol. Ook het effectief onderhouden van een CRM-systeem krijgt extra aandacht in deze training voor accountmanagers.
Direct inschrijven 

Verkooptraining verkoop binnendienst

De verkoper binnendienst speelt een belangrijke rol in de sales-keten. Hij of zij legt de fundering voor nieuwe klanten en fungeert als centraal aanspreekpunt. Wij bieden een speciale training aan waarin de nadruk ligt op de verkooptechnieken die bij verkoop binnendienst het belangrijkst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het werken met een CRM-systeem en gerichte verkooptechnieken om je telefonisch klantcontact te optimaliseren.
Direct inschrijven

Verkooptraining verkoop buitendienst

Verkopers in de buitendienst zijn verkooptijgers die uitblinken wanneer het op een persoonlijk verkoopgesprek aankomt. Deze gerichte training geeft u een uitgebreide toolset met verkooptechnieken voor het creëren van een positieve sfeer en het tot aankoop motiveren van je klant.
Direct inschrijven

Verkooptrainingining verkoopgesprek: showroomverkoop

Winkel/ showroomverkoop is meer dan een glad verkooppraatje. Effectieve verkopers weten middels de juiste vragen en oprechte interesse te achterhalen waar de kijkende klant daadwerkelijk behoefte aan heeft. In deze training leert u gerichte verkooptechnieken voor succesvolle winkel/ showroomverkopers.
Direct inschrijven

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »