• Tot 80% goedkoper
  • Certificaat
  • Beoordeeld met een 8,3

Office365?


Klik & Weet Office 2013
Klik & Weet is een online naslagwerk dat benaderd kan worden via een knop in het office lint en is dé tool om gebruikers snel en efficiënt met de nieuwe MS Office versie te laten werken. Met ruim 400 video’s en een compleet online handboek vind je op ieder moment duidelijke antwoorden op al je vragen omtrent MS Office. Zo werk je optimaal met Office 2013 en voorkom je productiviteitsverlies.

Werk je al met Office 2013 of wil je ermee werken? Vanaf nu ben je geen tijd meer kwijt aan het doorspitten van gebruiksaanwijzingen en dure klassikale cursussen. Je bent slechts één druk op de knop verwijderd van heldere oplossingen. Windows 7 en 8, Word, Excel, PowerPoint en Outlook 2013 heb je op deze manier zo onder de knie.

Klik & Weet Office 2013 bestaat uit:
• Migratie video’s
• Programma video’s
• Mediapage

Migratie video’s zijn een 11 tal video’s die de nieuwe interface en functies binnen Office 2013 laten zien.
Deze video’s zijn bestemd voor iedereen die met een vorige versie van Microsoft Office werkt en nu wil overstappen op Office 2013. In de video’s wordt de nieuwe interface gepresenteerd, met het lint en het tabblad Bestand en de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van de Office-applicaties sinds de versies 2007, 2010 en 2013. De video’s maken u om te beginnen wegwijs in de nieuwe werkomgeving, zodat u snel de knoppen en opties terugvindt waarmee u in een vorige Office versie werkte. Vervolgens geeft de video een overzicht van een aantal handige nieuwe functies om optimaal gebruik te kunnen maken van Microsoft Office 2013.

Programma video’s zijn honderden video’s waarbij de functies van Office 2013 worden weergegeven. Deze video’s zijn ingesproken en ondertiteld.
In de eerste lessen worden de nieuwe onderdelen behandeld die u in de interface van alle Office-applicaties tegen zult komen: uiteraard het lint, het tabblad Bestand, de werkbalk Snelle toegang en de miniwerkbalk. Ook leert u enkele nieuwe methoden om uw bestanden te beheren, met de nieuwe bestandsindelingen en de nieuwe eigenschappen van de documenten, werkmappen en presentaties, evenals de nieuwe mogelijkheden om online te werken (in de cloud) en bestanden op te slaan op de online opslagruimte OneDrive, waarmee u vanuit elk apparaat (pc’s op het werk en thuis, tablet, smartphone, enz.) toegang hebt tot uw bestanden.
De volgende lessen geven uitleg over de belangrijkste verbeteringen van Office 2013 die het werken met de Office-applicaties eenvoudiger maken: de thema’s en de stijlen, het opmaken van afbeeldingen en andere onderdelen, kop- en voetteksten, tekstvakken, schutbladen, het Selectievenster, enz., in Word, Excel, PowerPoint en Outlook

Mediapage is een online naslagwerk waarbij via tekst en schermafdrukken alle functionaliteit van Office 2013 opgezocht kan worden door de eindgebruiker. De gebruiker zoekt in het hoofdmenu of via de zoek knop naar de functie binnen Office 2013 die hij wil gebruiken en krijgt vervolgens tekst en uitleg over deze functie.

Met de combinatie van deze 3 oplossingen kan elke medewerker de informatie opzoeken over Office 2013 op de manier die hij prettig vind. Sommige medewerkers lezen liever en andere kijken liever een video. Deze producten kunnen via Single Sign-on via het Office lint beschikbaar worden gemaakt.

Vraag via onderstaand formulier een demo aan.