• Trainen met Startgarantie
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner
Applicatie
Office versie
Niveau
Pakketten
Filteren
Aanbieding
Access Cursuspakket Access 2010 Basis/Gevorderd/Expert
Access Cursuspakket Access 2010 Basis/Gevorderd/Expert
€129,95 excl. btw
€104,95 excl. btw
€157,24 incl. btw
€126,99 incl. btw
Volg nu online een Access 2010 Basis/Gevorderd/Expert cursus inclusief Access 2010 Cursusboek. Het Access 2010 Cursusboek is voorzien van duidelijke uitleg en afbeeldingen. Betaal gemakkelijk online of op factuur.
Access Cursus Access 2013 Basis/Gevorderd/Expert Online
€90,00 excl. btw
€108,90 incl. btw
Volg nu online een cursus Access 2013 Basis/Gevorderd/Expert. U leert o.a. veldwaarde vervangen, gegevens exporteren en meerdere tabellen via formulier invoeren. Betaal online of op factuur.
Access Online cursus Access 2013 Maatwerk
€100,00 excl. btw
€121,00 incl. btw
Start nu online een cursus Access 2013 Maatwerk. U begint voorafgaand de cursus met een praktische(pre-test), het resultaat van deze test wordt geïmporteerd in uw cursus zodat u een maatwerk cursus heeft. Betaal online of op factuur..
Access Cursus Access 2010 Gevorderd Online
€80,00 excl. btw
€96,80 incl. btw
Volg nu online een cursus Access 2010 Gevorderd. U leert o.a. een rapport maken, sorteervolgorde in query’s en een selectiequery maken. Betaal online of op factuur.
Access Cursus Access 2013 Expert Online
€80,00 excl. btw
€96,80 incl. btw
Volg nu online een cursus Access 2013 Expert. U leert o.a. records in rapport groeperen, vormgeving besturingselementen en XML-gegevens importeren en exporteren. Betaal online of op factuur.
Access Online cursus Access 2010 Maatwerk
€100,00 excl. btw
€121,00 incl. btw
Start nu online een cursus Access 2010 Maatwerk. U begint voorafgaand de cursus met een praktische(pre-test), het resultaat van deze test wordt geïmporteerd in uw cursus zodat u een maatwerk cursus heeft. Betaal online of op factuur..
Access Cursus Access 2013 Basis Online
€80,00 excl. btw
€96,80 incl. btw
Volg nu online een cursus Access 2013 Basis. U leert o.a. records verwijderen, een query uitvoeren, records maken. Betaal online of op factuur.
Access Cursus Access 2010 Gevorderd en Expert Online
€85,00 excl. btw
€102,85 incl. btw
Volg nu online een cursus Access 2010 Gevorderd en Expert. U leert o.a. een formulier maken, toegang tot bepaalde velden verbieden en statistische berekeningen met groepering. Betaal online of op factuur.
Access

Wie beroepsmatig met een computer werkt kent waarschijnlijk een aantal veelgebruikte programma’s. We maken brieven, rapporten en verslagen in Word, we maken onze calculaties, begrotingen en analyses in Excel en we gebruiken Outlook om onze mail te versturen en de agenda bij te houden. In alle gevallen werken we in meer of mindere mate met gegevens. Zonder gegevens is het onmogelijk een bedrijf of organisatie draaiende te houden.

Opslaan
Het is daarom ook erg belangrijk om de gegevens, die voor ons bedrijf zo belangrijk zijn, op een goede manier op te slaan. De betrouwbaarheid van die gegevens is hierbij essentieel.
We moeten de informatie, die we nodig zijn, snel kunnen vinden.
De gegevens moeten efficiënt worden bewaard. Geen klantgegevens bij personeelsgegevens of bij artikelgegevens. Toch moeten we snel weten welk personeelslid aan welke klant welk artikel heeft geleverd.

Validatie
In Access is het mogelijk om de gegevens beter op inhoud en soort te controleren. Een getal moet een getal zijn, een datum moet een geldige datum zijn en soms moeten we de invoer eenvoudig kunnen houden, met alleen Ja of Nee.

Query's
We moeten precies díe selectie kunnen maken die we ook nodig hebben. Met een hulpmiddel als een Query kunnen we exact dát doen.

Presenteren
We moeten dit goed kunnen presenteren, op het scherm, om hiermee verder te kunnen werken. Met formulieren kunnen we precies díe weergave kiezen die we nodig zijn. Soms eenvoudig, maar, indien nodig, ook zeer complex.

Rapportages
En om een goede afdruk te kunnen maken kunnen we binnen het programma, stapsgewijs, nette rapporten maken, om deze als afdruk of als PDF verder te kunnen gebruiken.

Waarom Acces?
Bepaalde onderdelen hiervan kunnen wellicht ook in andere programma’s worden verwezenlijkt, maar om dit in één keer goed te doen hebben we toch echt een database nodig.

Dáárom Microsoft Access.