OneNote

Lees meer
  • Tot 80% goedkoper
  • Certificaat
  • Beoordeeld met een 8,3
Pakketten
Office versie
Applicatie
Niveau
Filteren
Aanbieding
OneNote Online cursus OneNote 2013
OneNote Online cursus OneNote 2013

€29,00

€34,00
Met het volgen van de online training OneNote 2013 voor bedrijven leert u o.a. notitieblok maken en bekijken, subpagina’s maken en bekijken en bestand invoegen. Bestel online of op factuur
OneNote Cursus OneNote 2016 Klassikaal

€370,00

Schrijf u online in voor de Klassikale training Onenote 2016 op 1 van onze 6 locaties in Nederland. U leert o.a. hoe u kunt starten met Onenote, aantekeningen maken en labels maken en zoeken. lunch en certificaat. Betaal online of op factuur.
OneNote Cursus Vergaderen met OneNote Klassikaal

€370,00

Wilt u leren om OneNote te gebruiken tijdens vergaderingen? Bestel dan de cursus Vergaderen Met OneNote Klassikaal. U leert o.a. aantekeningen maken, actielijsten en notitieblokken maken/verwijderen. Bestel online of op factuur.
OneNote Cursus OneNote 2013 Klassikaal

€370,00

Schrijf u online in voor de Klassikale training Onenote 2013 op 1 van onze 6 locaties in Nederland. U leert o.a. starten met Onenote, Vergader sjablonen maken en Audio en Video notities. Incl. lunch en certificaat. Betaal online of op factuur.
OneNote Cursus OneNote 2010 Incompany
Cursus OneNote 2010 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
OneNote Cursus OneNote 2013 Incompany
Cursus OneNote 2013 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
OneNote Cursus OneNote 2016 Incompany
Cursus OneNote 2016 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
OneNote MOS Examen OneNote 2013 (77-421)

€115,00

Beheerst u de stof? Bestel online en maak een afspraak voor het MOS Examen OneNote 2013 (77-421)om ook MOS Specialist te worden! Betaal gemakkelijk online of op factuur.
OneNote

Ken je dit: van een vergadering is een gesprekverslag en een afsprakenlijst gemaakt. Deze worden samen met alle bijlagen aan de deelnemers gestuurd. Zij slaan dit allemaal weer op in mappen en printen het uit. Wanneer er een aanpassing in het verslag of de afsprakenlijst moet worden gedaan krijgt iedereen weer een nieuw document opgestuurd slaat het weer op en print het weer uit. Na een aantal maanden is de papierberg gegroeid en wordt het lastig om op de computer de juiste versies en bijlagen terug te kunnen vinden.

Online-omgeving
OneNote is een programma waarmee je dit kunt oplossen. Omdat het gebruik maakt van ‘de Cloud’ kunnen mensen via telefoon, tablet, laptop of PC een gezamenlijke vergaderomgeving benaderen waar altijd de meest actuele gegevens beschikbaar zijn. Dit kan zijn alleen om te lezen maar het is hier tevens mogelijk om met meerdere mensen tegelijkertijd wijzigingen door te voeren. En als er geen notulist aanwezig is: met OneNote kun je ook vrij eenvoudig audio of video-opnames van de vergadering toevoegen om ze op een later moment uit te werken of terug te luisteren.

Notitieblokken
OneNote maakt gebruik van Notitieblokken. Hierbinnen kunnen secties en pagina’s worden aangebracht. Deze structuur maakt het mogelijk om heel veel verschillende informatie op een overzichtelijke manier op te slaan en eventueel beschikbaar te maken voor meerdere gebruikers.

Gratis app
De (gratis) app van OneNote maakt het mogelijk om Microsoft apparatuur te combineren met elk ander device: iPhone iPad, Android telefoon en tablet, Macbook enz.

Koppeling met Office
In OneNote kunnen Word en Excel documenten worden toegevoegd. Afspraken en taken uit Outlook kunnen heel makkelijk in OneNote worden opgenomen en ook omgekeerd.

In het Onderwijs
Voor het onderwijs is er een speciale OneNote Classroom ontwikkeld. Hier kunnen studenten en docenten in een afgeschermde omgeving huiswerk delen, informatie beschikbaar maken en lessen uploaden.

Privé
Maar OneNote kan ook gewoon persoonlijk worden gebruikt. Zowel zakelijk als privé kunnen veel verschillende soorten informatie makkelijk worden opgeslagen en teruggevonden. Denk aan het plannen van een vakantie of het vergelijken van producten.