PowerPoint

Lees meer
  • Tot 80% goedkoper
  • Certificaat
  • Beoordeeld met een 8,3
Pakketten
Office versie
Applicatie
Niveau
Filteren
PowerPoint PowerPoint 2016 Cursusboek

€44,95

Cursusboek PowerPoint 2016 Bestellen? Dit PowerPoint 2016 cursusboek heeft 285 pagina’s vol met informatie en oefeningen. Leer o.a. diavoorstelling, animaties, thema's en PowerPoint als functie. Vandaag besteld, morgen in huis.
PowerPoint Online Cursus PowerPoint 2016 Gevorderd en Expert

€85,00

Volg nu online een cursus PowerPoint 2016 Gevorderd en Expert. U leert o.a. objecteffecten, aangepaste diavoorstellingen en een presentatiesjabloon maken en gebruiken. Betaal online of op factuur.
PowerPoint Gmetrix MOS 77-729 PowerPoint 2016 proefexamen

€40,00

Met het Gmetrix MOS 77-729 PowerPoint 2016 proefexamen bereidt u zichzelf optimaal voor op het Microsoft Office 2016 PowerPoint MOS 77-729 examen. betaal gemakkelijk online of op factuur.
PowerPoint Cursus PowerPoint 2013 Incompany
Cursus PowerPoint 2013 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
PowerPoint Online Cursus PowerPoint 2016 Maatwerk

€100,00

Start nu een online cursus PowerPoint 2016 Maatwerk. U begint voorafgaand de cursus met een praktische(pre-test), het resultaat van deze test wordt geïmporteerd in uw cursus zodat u een maatwerk cursus heeft. Betaal online of op factuur.
PowerPoint Online PowerPoint 2016 Expert

€80,00

Volg nu online een cursus PowerPoint 2016 Expert. U leert o.a. presentaties vergelijken, animatie-effecten aanpassen en een video- of geluidsbestand invoegen. Betaal online of op factuur.
PowerPoint Online Cursus PowerPoint 2016 Gevorderd

€80,00

Volg nu een online cursus PowerPoint 2016 Gevorderd. U leert o.a. een object bewerken, tabelrijen/-kolommen beheren en indelingen beheren. Betaal online of op factuur.
PowerPoint Online Cursus PowerPoint 2016 Basis/Gevorderd/Expert

€115,00

Volg nu online een cursus PowerPoint 2016 Basis/Gevorderd/Expert. U leert o.a. Thema's en indelingen, tekst zoeken en vervangen en diavoorstelling weergeven. Betaal online of op factuur.
PowerPoint

PowerPoint is al heel lang hét programma om presentaties te maken. Zo lang zelfs dat het inmiddels een zelfstandig naamwoord is geworden: Iemand maakt of geeft ‘een powerpoint’.

Pakkende presentatie
Het programma PowerPoint heeft alles in huis om een pakkende presentatie te maken. Via dia’s of ‘slides’ kun je met teksten, afbeeldingen, audio en video, grafieken en bewegende grafische objecten toevoegen ter ondersteuning van je verhaal.
Dat verhaal zul je echter wel zelf moeten vertellen. Voor het geven van goede presentaties zijn allerlei trainingen te volgen en handige tips en trucs te vinden op internet. Bedenk: fietsen heb je ooit ook moeten leren.

Informatie vertrekken
PowerPoint kan ook gebruikt worden voor het verstrekken van informatie bij een balie, in een wachtruimte of aankomsthal. De presentatie wordt dan als een doorlopende voorstelling op een scherm getoond. Je kunt zelf de overgangseffecten en snelheid instellen. Tevens is er de mogelijkheid je voorstelling te voorzien van muziek of een voice-over.

Samenwerking
Een presentatie opzetten kan tegenwoordig ook gezamenlijk worden gedaan. Dat betekent dat meerdere personen tegelijkertijd in dezelfde presentatie aan de slag kunnen. Dit voorkomt het werken met verschillende versies en het achteraf samenvoegen van diverse presentaties.

Huisstijl
In PowerPoint kun je naadloos aansluiten bij een reeds bestaande huisstijl uit Word. Vaak wordt er voor PowerPoint presentaties en speciale sjabloon (template) ontworpen zodat alle gebruikers heel makkelijk dezelfde lay-out kunnen gebruiken.

Kosten
Er zijn tegenwoordig ook andere presentatieprogramma’s op de markt, in zowel gratis als betaalde versies. PowerPoint is een standaard onderdeel van het Microsoft Office Pakket en staat dus al op je computer.

Veiligheid
Presentaties hebben vaak een vertrouwelijke inhoud. Omdat PowerPoint altijd binnen de afgesloten Office/ Windows omgeving draait kunnen je gegevens niet per ongeluk op internet belanden wat bij eerder genoemde programma’s wel het geval is.

Dus…
…alle reden om voor PowerPoint te kiezen.

Microsoft PowerPoint