• De Beste Kwaliteit En Prijs
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner
Applicatie
Office versie
Niveau
Leermethode
Filteren
Aanbieding
Cursus SharePoint 2013 online
Cursus SharePoint 2013 online
€55,00 excl. btw
€50,00 excl. btw
€66,55 incl. btw
€60,50 incl. btw
Wilt u alles over SharePoint leren? bestel dan de cursus SharePoint 2013. U leert o.a. wat is SharePoint, uploaden en rechten in SharePoint. Bestel gemakkelijk online of op factuur.
Cursus SharePoint 2019 voor Eindgebruikers Incompany
Incompany training SharePoint 2019 voor Eindgebruikers (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. wat is SharePoint, Uploaden en rechten in SharePoint. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
MOS Examen SharePoint 2013 (77-419)
€115,00 excl. btw
€139,15 incl. btw
Beheerst u de stof? Bestel online en maak een afspraak voor het MOS Examen SharePoint 2013 (77-419), om ook MOS Specialist te worden! Betaal gemakkelijk online of op factuur.
Cursus SharePoint 2019 voor Site Owners Incompany
Incompany training SharePoint 2019 voor Site Owners (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. Document Libraries, Permission Levels en Project Workspaces. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
SharePoint

SharePoint is geen programma maar een zeer uitgebreid digitaal platform waar bedrijven hun informatie kunnen delen en opslaan. Daarnaast is SharePoint een centrale plaats waar mensen online kunnen samenwerken.

Office 365
SharePoint is verkrijgbaar in een aantal varianten. De Online versie is geïntegreerd in Office 365. Daarnaast kunnen bedrijven ook SharePoint "On Premises" installeren. Het grote verschil is dat voor SharePoint Online het beheer van de servers en het installeren van updates volledig door Microsoft wordt gedaan.

Samenwerken
Het meest gebruikte type website in SharePoint is de Teamsite. Dit is een plek waar medewerkers van een of meerdere afdelingen informatie kunnen ophalen, delen en opslaan. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijke agenda, een discussiebord en documentbibliotheken. Daarnaast is er ook de Projectsite waar medewerkers uit verschillende afdelingen en eventueel externen kunnen samenwerken.

Delen
Omdat de documenten op een centrale lek zijn opgeslagen is het niet meer nodig ze als bijlagen via de mail te versturen. Simpelweg delen is voldoende. Je stuurt dan in feite een link naar de ontvanger die, door hierop te klikken, bij het document uitkomt.

Documentbeheer
Documenten opslaan in SharePoint heeft een aantal voordelen. Ze staan maar op één plek en je kunt ze benaderen vanaf elk device (laptop, iPad, telefoon) met een internetverbinding.
Documenten kunnen in bibliotheken worden opgeslagen waar machtigingen zijn ingesteld. Ook kan er versiebeheer worden ingeschakeld op documenten waardoor je terug kunt kijken in de eerdere versies.
Het is met SharePoint mogelijk om tegelijkertijd in een document te werken maar je kunt ook een document 'uitchecken' om het in alle rust aan te passen. Andere gebruikers kunnen op dat moment alleen lezen. Ben je klaar dan check je het document weer in.

Portal
SharePoint bestaat uit Websites. Daardoor kan het uitstekend geïntegreerd worden met een intranet. De medewerker hoeft nu maar op één digitale plek te zijn.

De SharePoint portal.