AGILE SCRUM Trainingen

Boek Nu De Beste AGILE SCRUM Trainingen en Examen met Examengarantie . Train met Geaccrediteerde AGILE SCRUM Docenten met Jarenlange Ervaring in de Praktijk.

Lees meer
  • De Beste Kwaliteit En Prijs
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner
Aanbieding
AGILE SCRUM Foundation Training
AGILE SCRUM Foundation Training
€1.177,68 excl. btw
€1.095,04 excl. btw
€1.424,99 incl. btw
€1.325,00 incl. btw
Boek Nu De Beste AGILE SCRUM Foundation Training en Examen met Examengarantie . Geaccrediteerd AGILE SCRUM Trainers Met Jarenlange Praktijkervaring.
Aanbieding
AGILE SCRUM MASTER Training
AGILE SCRUM MASTER Training
€1.177,68 excl. btw
€1.095,04 excl. btw
€1.424,99 incl. btw
€1.325,00 incl. btw
Boek Nu De Beste AGILE SCRUM MASTER Training en Examen met Examengarantie in Nederland . Geaccrediteerd AGILE SCRUM MASTER Trainers Met Jarenlange Praktijkervaring.
AGILE SCRUM Trainingen

Agile Scrum is een flexibele manier om (software)producten te maken. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints, met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, werkende (software) producten opleveren. Scrum is een term die afkomstig is uit de rugbysport. Bij een scrum probeert een team samen een doel te bereiken en de wedstrijd te winnen. Samenwerking is heel belangrijk en men moet snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden.

 

Officieel erkend

Onze docenten zijn door het Exin erkend als een “Accredited Training Organisation”. Dit betekend dat al ons materiaal en al onze trainers door het Exin geaccrediteerd worden op basis van praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten. Je rondt een Agile Scrum cursus bij ons altijd af met een officieel en internationaal erkend examen en certificaat EXIN Agile Scrum. U hoeft zich dus niet apart in te schrijven voor het examen.

 

Agile Scrum trainingen

Onze Agile Scrum trainingen zijn modulair opgebouwd. Alle modules zijn op elkaar afgestemd en vormen daarmee een complete leergang.

AGILE SCRUM Trainingen