Microsoft Office Incompany trainingen

Neem contact op of vraag online een offerte aan voor Incompany Groepstrainingen Microsoft Office 365 2016 2013 2010 Excel, Word, Outlook, PowerPoint etc..

Lees meer
  • De Beste Kwaliteit En Prijs
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner
Applicatie
Office versie
Niveau
Leermethode
Filteren
Excel Cursus Excel 2016 Basis Incompany
Cursus Excel 2016 Basis Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Outlook Cursus Outlook 2013 Incompany
Cursus Outlook 2013 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Word Cursus Word 2016 Basis Incompany
Incompany training Word 2016 Basis (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. Zoek en vervang tekst, inspringen, paginarand en paginakleur. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
Excel Cursus Excel 2013 Gevorderd Incompany
Cursus Excel 2013 Gevorderd Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
PowerPoint Cursus PowerPoint 2016 Incompany
Cursus PowerPoint 2016 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Excel Cursus Excel 2016 Gevorderd Incompany
Cursus Excel 2016 Gevorderd Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Outlook Cursus Outlook 2016 Incompany
Cursus Outlook 2016 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
OneNote Cursus OneNote 2016 Incompany
Cursus OneNote 2016 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Excel Cursus Excel 2013 Basis Incompany
Cursus Excel 2013 Basis Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Office Cursus Office 365 Incompany
Cursus Office 365 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Visio Cursus Visio 2016 Incompany
Incompany training Visio 2016 (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. diagramlayout, datamodellen en netwerkdiagram. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
Visio Cursus Visio 2013 Incompany
Incompany training Visio 2013 (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. diagramlayout, datamodellen en netwerkdiagram. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
Microsoft Office Incompany trainingen

Microsoft Office Incompany trainingen

OEM Office Elearning Menu biedt uw organisatie een complete oplossing aan voor een Incompany cursus Office 365/2016/2013/2010.
Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeftes. Onze missie is om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk uit de training haalt.
Daarom maken wij ook op maat trainingen die exact op uw wensen aansluiten.

U kunt van ons als Microsoft Partner het volgende verwachten:

De beste prijs kwaliteit verhouding. 
Kosteloos 0-meting (online) aan om de kennishiaten of voorkennis te meten.
Microsoft Office studieadvies door telefoongesprek met onze Microsoft Office Specialist (MOS) Master docent(e) om het niveau te bepalen met deskundig advies.
De cursisten krijgen een professionele, praktijkgerichte Incompany training (maatwerk) in het Nederlands, Engels of in het Nederlands met de Engelse Office software op locatie.
Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld kan is mogelijk.
Ook weekend of avond trainingen.
Unieke In-company trainingsvormen.
Huur van laptops.
De mooiste naslagwerken.
Evaluaties.
Certificaat van deelname (pdf).

 

Vraag nu uw offerte aan (1 werkdag)

 

Incompany trainingen Excel Word Outlook Office 365