CURSUS OFFICE 365 INCOMPANY OPLEIDING TRAINING

Incompany cursus Office 365 2016 2013 om slimmer, sneller en efficiënter te werken met Office 365 2016 2013. Bekijk nu ons voordelig aanbod.

Lees meer
  • De Beste Kwaliteit En Prijs
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner
Applicatie
Office versie
Niveau
Filteren
Office 365 Cursus Office 365 Incompany
Cursus Office 365 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Visio Cursus Visio 2016 Incompany
Incompany training Visio 2016 (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. diagramlayout, datamodellen en netwerkdiagram. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
Publisher Cursus Publisher 2016 Incompany
Incompany training Publisher 2016 (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. opmaken van een publicatie, maken van brochures of catalogi en lay-out middelen. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
Office 365 Cursus OneDrive Incompany
Cursus OneDrive Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
SharePoint Cursus SharePoint 2016 voor Eindgebruikers Incompany
Incompany training SharePoint 2016 voor Eindgebruikers (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. wat is SharePoint, Uploaden en rechten in SharePoint. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
SharePoint Cursus SharePoint 2016 voor Site Owners Incompany
Incompany training SharePoint 2007 voor Site Owners (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. Document Libraries, Permission Levels en Project Workspaces. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
Office 365 Cursus Yammer Incompany
Cursus Yammer Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Office 365 Cursus Power Bi Incompany
Cursus Power Bi Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
CURSUS OFFICE 365 INCOMPANY OPLEIDING TRAINING

Microsoft Office 365/ 2016 2013 Incompany trainingen

OEM Office Elearning Menu biedt uw organisatie een complete oplossing aan voor een Incompany cursus Outlook 365/ 2016/ 2013.
Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeftes. Onze missie is om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk uit de training haalt. Daarom maken wij ook op maat trainingen die exact op uw wensen aansluiten.

U kunt van ons als Microsoft Partner het volgende  verwachten:

De beste prijs kwaliteit verhouding. 
Kosteloos 0-meting (online) aan om de kennishiaten of voorkennis te meten.
Microsoft Office studieadvies door telefoongesprek met onze Microsoft Office Specialist (MOS) Master docent(e) om het niveau te bepalen met deskundig advies.
De cursisten krijgen een professionele, praktijkgerichte Incompany training (maatwerk) in het Nederlands, Engels of in het Nederlands met de Engelse Office software op locatie.
Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld kan is mogelijk.
Ook weekend of avond trainingen.
Unieke In-company trainingsvormen.
Kosteloos huur van laptops (max 8 personen).
De mooiste naslagwerken.
Aan het einde van de Incompany training wordt er geëvalueerd en ontvangt men een certificaat van deelname (Bewijsstuk) zichtbaar in het gebruikersprofiel van de cursist via ons LMS systeem of App. Met deze App kunnen alle cursisten van OEM Office Elearning Menu in het LMS het Profiel bewerken en certificaten van deelname downloaden en bekijken. Indien wenselijk kunnen wij een presentielijst en een ESF subsidie formulier overleggen via ons LMS systeem.

Vraag uw offerte aan


Incompany training Microsoft Office 365