Incompany training Office 365

Incompany cursus Office365 2016 2013 2010 om slimmer, sneller en efficiënter te werken met Office 365 2016 2013 2010. Bekijk nu ons voordelig aanbod.

Lees meer
  • De Beste Kwaliteit En Prijs
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner
Applicatie
Office versie
Niveau
Leermethode
Filteren
Office Cursus Office 365 Incompany
Cursus Office 365 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Excel Cursus Excel 2016 Basis Incompany
Cursus Excel 2016 Basis Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Excel Cursus Excel 2016 Gevorderd Incompany
Cursus Excel 2016 Gevorderd Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Excel Cursus Excel 2016 Expert Incompany
Cursus Excel 2016 Expert Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Word Cursus Word 2016 Basis Incompany
Incompany training Word 2016 Basis (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. Zoek en vervang tekst, inspringen, paginarand en paginakleur. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
Word Cursus Word 2016 Gevorderd Incompany
Cursus Word 2016 Gevorderd Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Word Cursus Word 2016 Expert Incompany
Cursus Word 2016 Expert Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Office Cursus Power BI Incompany
Cursus Power BI Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Skype voor Bedrijven Cursus Skype voor Bedrijven Incompany
Incompany training Skype voor Bedrijven (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. onderwerp van een chat wijzigen, chat bericht, beantwoorden en opmaken. Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
OneNote Cursus OneNote 2016 Incompany
Cursus OneNote 2016 Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Access Cursus Access 2016 Basis Incompany
Cursus Access 2016 Basis Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Access Cursus Access 2016 Gevorderd Incompany
Cursus Access 2016 Gevorderd Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Incompany training Office 365

Microsoft Office 2016/ 365 Incompany trainingen

OEM Office Elearning Menu biedt uw organisatie een complete oplossing aan voor een Incompany cursus Office 2016/ 365.

Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeftes. Onze missie is om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk uit de training haalt.
Daarom maken wij ook op maat trainingen die exact op uw wensen aansluiten.

U kunt van ons als Microsoft Partner het volgende verwachten:

De beste prijs kwaliteit verhouding. 
Kosteloos 0-meting (online) aan om de kennishiaten of voorkennis te meten.
Microsoft Office studieadvies door telefoongesprek met onze Microsoft Office Specialist (MOS) Master docent(e) om het niveau te bepalen met deskundig advies.
De cursisten krijgen een professionele, praktijkgerichte Incompany training (maatwerk) in het Nederlands, Engels of in het Nederlands met de Engelse Office software op locatie.
Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld kan is mogelijk.
Ook weekend of avond trainingen.
Unieke In-company trainingsvormen.
Huur van laptops.
De mooiste naslagwerken.
Evaluaties.
Certificaat van deelname (pdf).

 

Vraag nu uw offerte aan (1 werkdag)

 

MICROSOFT OFFICE ELEARNING CURSUS