Incompany training VBA Word

Incompany cursus VBA Word 365 2016 2013 2010 om slimmer, sneller en efficiënter te werken met VBA Word 365 2016 2013 2010. Bekijk nu ons voordelig aanbod.

Lees meer
  • De Beste Kwaliteit En Prijs
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner
Cursus Programmeren in VBA Incompany
Incompany training programmeren in VBA (maatwerk). Een MOS Master docent leert u o.a. application object, commandbuttons en ActiveX Data Objects (ADO). Lees alle voordelen, inhoud en vraag online een offerte aan of neem contact met ons op.
Cursus Introductie VBA Incompany
Cursus Introductie VBA Incompany training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en vraag direct online een offerte aan.
Incompany training VBA Word

Microsoft VBA Word 365 2016 2013 2010 Incompany trainingen

OEM Office Elearning Menu biedt uw organisatie een complete oplossing aan voor een Incompany cursus VBA Word 365/2016/2013/2010.
Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeftes. Onze missie is om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk uit de training haalt. Daarom maken wij ook op maat trainingen die exact op uw wensen aansluiten.

U kunt van ons als Microsoft Partner het volgende  verwachten:

De beste prijs kwaliteit verhouding. 
Kosteloos 0-meting (online) aan om de kennishiaten of voorkennis te meten.
Microsoft Office studieadvies door telefoongesprek met onze Microsoft Office Specialist (MOS) Master docent(e) om het niveau te bepalen met deskundig advies.
De cursisten krijgen een professionele, praktijkgerichte Incompany training (maatwerk) in het Nederlands, Engels of in het Nederlands met de Engelse Office software op locatie.
Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld kan is mogelijk.
Ook weekend of avond trainingen.
Unieke In-company trainingsvormen.
Kosteloos huur van laptops (max 8 personen).
De mooiste naslagwerken.
Aan het einde van de Incompany training wordt er geëvalueerd en ontvangt men een certificaat van deelname (Bewijsstuk) zichtbaar in het gebruikersprofiel van de cursist via ons LMS systeem of App. Met deze App kunnen alle cursisten van OEM Office Elearning Menu in het LMS het Profiel bewerken en certificaten van deelname downloaden en bekijken. Indien wenselijk kunnen wij een presentielijst en een ESF subsidie formulier overleggen via ons LMS systeem.

Vraag uw offerte aanMicrosoft VBA Word 365 2016 2013 2010 Incompany trainingen

OEM Office Elearning Menu

Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.

Adres OEM Office Elearning Menu P. J. Oudweg 4 1314 CH Almere
Contact 036-7601019 info@officeelearningmenu.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur
Klik hier om onze locatie te bekijken
Bekijk route