Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Access 2010 Basis Gevorderd Expert E-Learning

Access 2010 Basis Gevorderd Expert E-Learning

€ 90,00 € 108,90 Excl. btw

Volg nu online een cursus Access 2010 Basis/Gevorderd/Expert. U leert o.a. toegang tot records, een database beveiligen en groepering van bepaalde records.

Lees meer
Discounts:
 • Koop 3 voor €87,30 per stuk en bespaar 3%
 • Koop 5 voor €85,50 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 10 voor €81,00 per stuk en bespaar 10%
 • Koop 25 voor €76,50 per stuk en bespaar 15%
 • Koop 50 voor €90,00 per stuk en bespaar 0%
 • Koop 150 voor €80,00 per stuk en bespaar 11%
 • Koop 300 voor €70,00 per stuk en bespaar 22%
Beschikbaarheid:
999
Levertijd:
Bestel voor 16:00 uur en start vandaag.
 • Order before 23:59 and get it delivered tomorrow
 • Full support from our expert team
 • Free 30 days return policy
 • Our client rate our store 9.5/10

E-Learning Cursus Access 2010 Basis Gevorderd & Expert Online

Bestel deze unieke E-Learning cursus Access 2010, 365 dagen 24/ 7 toegang tot een virtuele Office Cloud omgeving met rijke interactieve video’s, spraak, ondertiteling, praktijkopdrachten met real-time analyse van uw antwoorden, voortgangsbewaking door rapportages. Deze E-Learning bereid u ook voor op het Microsoft Office Specialist MOS examen dankzij de hoge kwaliteit. Door ontwikkelt door MOS docenten met méér dan 27 jaar ervaring en de uitgever is een Microsoft Gold Partner. In het Leerportaal LMS o.a. rapportages en na 70% van de cursus een certificaat van deelname. SCORM mogelijkheid.

Cursusinhoud:

Basis

Wat u moet weten over: DatabasesystemenWat u moet weten over: Het Lint en de werkbalk Snelle toegangEen database openen Database-objecten Records maken Toegang tot records Veldwaarden wijzigen Een record zoeken De waarde van een veld vervangen Records verwijderen Records snel sorteren Afdrukvoorbeeld Afdrukmarges en afdrukstand Een query uitvoeren

 
Gevorderd

Objecten beheren Rijen en kolommen van een gegevensblad Records filteren Specifiek filter Een totaalrij invoegen in een gegevensblad Een database maken Een database converteren Een database beveiligen Een tabel maken Primaire sleutel Gegevens importeren vanuit een andere toepassing Gegevens exporteren Een formulier maken Informatie over de afhankelijkheden tussen de objecten Een rapport maken Rapporten met specifieke records afdrukken Een selectiequery maken Het ontwerpraster voor query’s gebruiken Query met een criterium Criteria voor meerdere velden Criteria voor één veld Sorteervolgorde in query’s Query van het type Verwijderen Query van het type Tabel maken Query van het type Bijwerken

 
Expert

Tabelstructuur in Gegevensbladweergave Tabelstructuur in Ontwerpweergave De invoer van een veld controleren Invoermasker Een keuzelijst maken Een tabel indexeren Relatie tussen tabellen Eigenschappen van een formulier Toegang tot bepaalde velden verbieden Volgorde toegang tot velden Subformulier Invoer uit meerdere tabellen in een formulier Gegevens verzamelen en delen Tekstvakken invoegen Besturingselementen selecteren en verwijderen Een selectievakje, keuzerondje of wisselknop maken Een groepsvak maken Een tekstlabel maken Berekende besturingselementen Statistieke berekeningen Lijsten met vaste gegevens Lijst maken met gegevens uit een andere tabel Besturingselementen kopiëren en verplaatsen Besturingselementen uitlijnen De hoogte van secties Een lijn of een rechthoek maken/verwijderen De afmetingen van besturingselementen bepalen Tekstopmaak van besturingselementen Tekst van besturingselementen uitlijnen Vormgeving van de besturingselementen Voorwaardelijke opmaak De opmaak kopiëren Besturingselementen groeperen/groep opheffen Paginanummering Afbeeldingen invoegen Thema’s Aan een rapport gekoppelde sorteervolgorde Records in een rapport groeperen Groepen beheren bij het afdrukken Etiketten voor mailings Totaalvelden in query’s Statistische berekeningen zonder groepering Statistische berekeningen met groepering Groepering van bepaalde records Parameterquery Query van niet-gerelateerde records Query maken voor het vinden van dubbele records Kruistabelquery Draaitabellen maken Records groeperen in een draaitabel Toevoeging van een totaalveld aan een draaitabel Een draaigrafiek maken

Online toegang 365 dagen
Lesduur 10:37 uur
Studiebelasting Variabel i.v.m. praktijkopdrachten.
Certificaat van deelname Ja, na 70% van de geslaagde opdrachten
Leermethoden Instructie video, Demonstratie video, Lab omgevingen, Online Office omgeving
Besturingssystemen Microsoft Windows, MacOS en Chrome OS
Inbegrepen dienstverlening Technisch support, Cursistenbeheer, Voortgangsrapportage, 24/7 online toegang
Ondersteunde browsers Internet Explorer, Edge en Google Chrome
MOS Examen MOS MICROSOFT OFFICE CERTIFICERING
Totaal
10/10 (1 Beoordelingen)

  "Dankzij het lage instapniveau heb ik de cursus zonder dat ik ervaring had met Access met goed gevolg kunnen afronden. Werken op eigen snelheid is praktisch en erg prettig. Een aanrader!!"

  Brigitte Selders on 08 Jan 2017

Beoordelingen

Totaal
10/10 (1 Beoordelingen)

  "Dankzij het lage instapniveau heb ik de cursus zonder dat ik ervaring had met Access met goed gevolg kunnen afronden. Werken op eigen snelheid is praktisch en erg prettig. Een aanrader!!"

  Brigitte Selders on 08 Jan 2017

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Gerelateerde producten

Gratis verzending

Orders over 50 qualify for free shipping

Next day delivery

Bestel voor 17:00 en start vandaag

Free returns

Return any order within 30 days for free

Customer support

Expect any question answered within a day

Microsoft Office 365 Incompany Trainingen

Met MOS gecertificeerde docenten, nulmetingen met deskundig advies, maatwerk, huren van laptops, naslagwerk, hand-outs, evaluaties en certificaten van deelname.

Bekijk Incompany trainingen

Van onze blog

Lees onze meest recente artikelen

View blog