Elearning Cursus Outlook 365 2019 2016 2013 2010 Online Training - OEM
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus Microsoft Outlook

Sorteren op

12 Trainingen

12 Trainingen

Cursus Outlook Elearning 365 2019 2016 2013 2010

OEM biedt veel Elearning Outlook cursussen aan. Er bestaan verschillende niveaus binnen Outlook waarvoor verschillende Outlook trainingen beschikbaar zijn. Inmiddels word Outlook op alle scholen aangeboden en is het meest gebruikte software mailprogramma aller tijden.

OEM biedt de beste Elearning cursussen Outlook aan voor Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016 en Outlook 2019. Ook bieden wij Outlook cursussen en Outlook trainingen aan via Open inschrijvingen en via Incompany Outlook Trainingen.

Outlook is het programma waarin vrijwel alle bedrijven hun mailcommunicatie verwerken. Toch is het zo dat veel eindgebruikers de software niet machtig zijn. Wist u dat werknemers per dag gemiddeld 38 minuten bezig zijn met het zoeken binnen software applicaties? Bron: Universiteit Twente.

“Bedenkt u zich eens hoeveel tijd mensen kunnen besparen per maand en per jaar als zij de gebruikerssoftware machtig zijn.”

Voordelen Cursus Outlook Elearning

Hier sommen wij enkele grote voordelen op van onze Elearning Outlook:

- 365 dagen toegang tot de beste Elearning
- Werknemers werken na het volbrengen van de Elearning vele malen efficiënter
- De tijdsbesparing werkt motiverend
- Onbeperkt trainen
- Certificaat van deelname na het volbrengen van 70% van de Elearning cursus
- De beste voorbereiding voor officiële certificering. 90% slagingspercentage!
- Cursisten kunnen 24/7 kennis opdoen zonder bijkomende kosten
- Ideaal voor individuen en grote groepen, van 1 cursist tot wel 25.000 cursisten tegelijk trainen!
- Elearning werkt enorm motiverend

Wat kunt u van ons als Microsoft Partner verwachten?

Graag willen wij uw organisatie een oplossing aanbieden die van A tot Z is geregeld middels het Splendid Learning Model. Wij staan voor service, flexibiliteit en kwaliteit.

Onze Outlook Elearning cursussen gelden als de beste Outlook trainingen. Bij het afronden van de Elearning Outlook kunnen alle cursisten alle opdrachten uitvoeren binnen hun niveau. Stel het niveau van de gebruiker gratis vast met onze Nulmeting. Klik hier om naar de OEM Nulmeting te gaan.

Verschillende niveaus bij de Outlook Elearning Cursussen

Binnen Elearning Outlook spreken we over Cursus Outlook Basis, Cursus Outlook Gevorderd en Cursus Outlook Expert. Wilt u weten welke niveaus u dient aan te schaffen voor de beste kennisoverdracht Outlook?

Wij informeren u graag middels een persoonlijk en maatwerk advies zodat u verzekerd bent van de beste efficiency. Stuur een mail met uw contactgegevens naar [email protected] of bel direct met 036-076 1019.

Veel gestelde vragen Cursus Elearning Outlook

Hier beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen over onze cursussen Elearning Outlook.

Is het mogelijk om de cursus meerdere keren te doen?
Het is mogelijk de cursus meerdere keren te doen. De cursus kunnen cursisten binnen de geldige duur van 365 dagen onbeperkt uitvoeren. Besteld u aansluitend een verlenging, dan kunnen cursisten dit ook binnen de verlengperiode onbeperkt doen.

Is het mogelijk losse opdrachten verschillende keren uit te voeren?
Alle losse opdracht kunnen onbeperkt worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk voor cursisten om bij een onderdeel waar zij het lastig hebben, ongestoord en in hun eigen tempo dat bepaalde onderdeel machtig worden. Mede hierdoor is Elearning een uitstekend middel om cursisten individueel tot een hoog kennisniveau te brengen.

Hoe komen cursisten aan een certificaat van deelname?
In ons leerportaal (LMS) kunnen cursisten zelf hun certificaat van deelname downloaden. Wanneer zij 70% van de cursus hebben afgerond, kunnen zij van deze mogelijkheid gebruik maken. Toegang tot het LMS loopt ook na de Elearning cursus door.

Is het mogelijk om de Cursus Outlook Elearning te combineren met een Cursus Elearning Word en Cursus Elearning Excel?
OEM biedt de mogelijkheid om alle Elearning te combineren. Wij bieden zelfs projecten aan waarbij Elearning wordt gecombineerd met Incompany traininigen en MOS Examens. Onder onze klanten bevinden zich ook de grootste ICT detacheerders die hun personeel op projectbasis certificeren.

Hoe krijgen cursisten toegang tot een Cursus Elearning Outlook?
Iedere cursist waarvoor Elearning is betaald, ontvangt een uitnodiging uit ons Leerportaal (LMS). Met deze inloggegevens krijgen zij toegang de Elearning cursus. Het Leerportaal hoeft niet te worden geïnstalleerd en betreft een online inlogomgeving.

Staffelkorting

Wilt u meerdere personen in 1 keer voor deze online cursus inschrijven? Dan bieden wij staffelprijzen aan. Indien u uw hele organisatie wilt trainen, dan hanteren we aantrekkelijke speciale tarieven. Voor prijzen informatie neem contact met ons op.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

View blog