Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus Microsoft SharePoint

Sorteren op

4 Trainingen

4 Trainingen

Cursus SharePoint Elearning 365 2019 2016 2013 2010

OEM biedt verschillende Elearning SharePoint Training Cursus aan. Er bestaan verschillende niveaus binnen SharePoint waarvoor verschillende SharePoint trainingen beschikbaar zijn. 

OEM biedt de beste Elearning cursussen SharePoint365 aan voor SharePoint 2016 en SharePoint Eindgebruikers. Ook bieden wij SharePoint cursussen en SharePoint trainingen aan via Open inschrijving SharePoint en via Incompany SharePoint Trainingen.

SharePoint is het programma waarin veel bedrijven hun documenten bijhouden en delen. Toch is het zo dat veel eindgebruikers de software niet machtig zijn. Wist u dat werknemers per dag gemiddeld 38 minuten bezig zijn met het zoeken binnen software applicaties? Bron: Universiteit Twente.

“Bedenkt u zich eens hoeveel tijd mensen kunnen besparen per maand en per jaar als zij de gebruikerssoftware machtig zijn.”

Voordelen Cursus SharePoint Elearning

Hier sommen wij enkele grote voordelen op van onze Elearning SharePoint:

- 365 dagen toegang tot de beste Elearning
- Werknemers werken na het volbrengen van de Elearning vele malen efficiënter
- De tijdsbesparing werkt motiverend
- Onbeperkt trainen
- Certificaat van deelname na het volbrengen van 70% van de Elearning cursus
- De beste voorbereiding voor officiële certificering. 90% slagingspercentage!
- Cursisten kunnen 24/7 kennis opdoen zonder bijkomende kosten
- Ideaal voor individuen en grote groepen, van 1 cursist tot wel 25.000 cursisten te plannen
- Elearning werkt enorm motiverend

Wat kunt u van ons als Microsoft Partner verwachten?

Graag willen wij uw organisatie een oplossing aanbieden die van A tot Z is geregeld middels het Splendid Learning Model. Wij staan voor service, flexibiliteit en kwaliteit.

Onze SharePoint Elearning cursussen gelden als de beste SharePoint trainingen. Bij het afronden van de Elearning SharePoint kunnen alle cursisten alle opdrachten uitvoeren binnen hun niveau.

Verschillende niveaus bij de SharePoint Elearning Cursussen
Binnen Elearning SharePoint spreken we over Cursus SharePoint Basis, Cursus SharePoint Basis voor Sitebeheerders en Cursus SharePoint Vervolg voor Sitegebruikers. Wilt u weten welke niveaus u dient aan te schaffen voor de beste kennisoverdracht SharePoint?

Wij informeren u graag middels een persoonlijk en maatwerk advies zodat u verzekerd bent van de beste efficiency. Stuur een mail met uw contactgegevens naar [email protected] of bel direct met 036-076 1019.

Veel gestelde vragen Cursus Elearning SharePoint

Hier beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen over onze cursussen Elearning SharePoint.

Is het mogelijk om de cursus meerdere keren te doen?
Het is mogelijk de cursus meerdere keren te doen. De cursus kunnen cursisten binnen de geldige duur van 365 dagen onbeperkt uitvoeren. Besteld u aansluitend een verlenging, dan kunnen cursisten dit ook binnen de verlengperiode onbeperkt doen.

Is het mogelijk losse opdrachten verschillende keren uit te voeren?
Alle losse opdracht kunnen onbeperkt worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk voor cursisten om bij een onderdeel waar zij het lastig hebben, ongestoord en in hun eigen tempo dat bepaalde onderdeel machtig worden. Mede hierdoor is Elearning een uitstekend middel om cursisten individueel tot een hoog kennisniveau te brengen.

Hoe komen cursisten aan een certificaat van deelname?
In ons leerportaal (LMS) kunnen cursisten zelf hun certificaat van deelname downloaden. Wanneer zij 70% van de cursus hebben afgerond, kunnen zij van deze mogelijkheid gebruik maken. Toegang tot het LMS loopt ook na de Elearning cursus door.

Is het mogelijk om de Cursus SharePoint Elearning te combineren met een Cursus Elearning Word en Cursus Elearning Outlook?
OEM biedt de mogelijkheid om alle Elearning te combineren. Wij bieden zelfs projecten aan waarbij Elearning wordt gecombineerd met Incompany traininigen en MOS Examens. Onder onze klanten bevinden zich ook de grootste ICT detacheerders die hun personeel op projectbasis certificeren.

Hoe krijgen cursisten toegang tot een Cursus Elearning SharePoint?
Iedere cursist waarvoor Elearning is betaald, ontvangt een uitnodiging uit ons Leerportaal (LMS). Met deze inloggegevens krijgen zij toegang de Elearning cursus. Het Leerportaal hoeft niet te worden geïnstalleerd en betreft een online inlogomgeving.

Staffelkorting

Wilt u meerdere personen in 1 keer voor deze online cursus inschrijven? Dan bieden wij staffelprijzen aan. Indien u uw hele organisatie wilt trainen, dan hanteren we aantrekkelijke speciale tarieven. Voor prijzen informatie neem contact met ons op.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

View blog