Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus Microsoft SharePoint 2016

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

Cursus SharePoint E-learning 2016

OEM biedt verschillende E-learning SharePoint Training Cursus aan. Er bestaan verschillende niveaus binnen SharePoint waarvoor verschillende SharePoint trainingen beschikbaar zijn. 

OEM biedt de beste E-learning cursussen SharePoint365 aan voor SharePoint 2016 en SharePoint Eindgebruikers. Ook bieden wij SharePoint cursussen en SharePoint trainingen aan via Open inschrijving SharePoint en via Incompany SharePoint Trainingen.

SharePoint is het programma waarin veel bedrijven hun documenten bijhouden en delen. Toch is het zo dat veel eindgebruikers de software niet machtig zijn. Wist u dat werknemers per dag gemiddeld 38 minuten bezig zijn met het zoeken binnen software applicaties? Bron: Universiteit Twente.

“Bedenkt u zich eens hoeveel tijd mensen kunnen besparen per maand en per jaar als zij de gebruikerssoftware machtig zijn.”

Voordelen Cursus SharePoint E-learning

Hier sommen wij enkele grote voordelen op van onze E-learning SharePoint:

- 365 dagen toegang tot de beste E-learning
- Werknemers werken na het volbrengen van de E-learning vele malen efficiënter
- De tijdsbesparing werkt motiverend
- Onbeperkt trainen
- Certificaat van deelname na het volbrengen van 70% van de E-learning cursus
- De beste voorbereiding voor officiële certificering. 90% slagingspercentage!
- Cursisten kunnen 24/7 kennis opdoen zonder bijkomende kosten
- Ideaal voor individuen en grote groepen, van 1 cursist tot wel 25.000 cursisten te plannen
- E-learning werkt enorm motiverend

Wat kunt u van ons als Microsoft Partner verwachten?

Graag willen wij uw organisatie een oplossing aanbieden die van A tot Z is geregeld middels het Splendid Learning Model. Wij staan voor service, flexibiliteit en kwaliteit.

Onze SharePoint E-learning cursussen gelden als de beste SharePoint trainingen. Bij het afronden van de E-learning SharePoint kunnen alle cursisten alle opdrachten uitvoeren binnen hun niveau.

Verschillende niveaus bij de SharePoint E-learning Cursussen
Binnen E-learning SharePoint spreken we over Cursus SharePoint Basis, Cursus SharePoint Basis voor Sitebeheerders en Cursus SharePoint Vervolg voor Sitegebruikers. Wilt u weten welke niveaus u dient aan te schaffen voor de beste kennisoverdracht SharePoint?

Wij informeren u graag middels een persoonlijk en maatwerk advies zodat u verzekerd bent van de beste efficiency. Stuur een mail met uw contactgegevens naar [email protected] of bel direct met 036-076 1019.

Veel gestelde vragen Cursus E-learning SharePoint

Hier beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen over onze cursussen E-learning SharePoint.

Is het mogelijk om de cursus meerdere keren te doen?
Het is mogelijk de cursus meerdere keren te doen. De cursus kunnen cursisten binnen de geldige duur van 365 dagen onbeperkt uitvoeren. Besteld u aansluitend een verlenging, dan kunnen cursisten dit ook binnen de verlengperiode onbeperkt doen.

Is het mogelijk losse opdrachten verschillende keren uit te voeren?
Alle losse opdracht kunnen onbeperkt worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk voor cursisten om bij een onderdeel waar zij het lastig hebben, ongestoord en in hun eigen tempo dat bepaalde onderdeel machtig worden. Mede hierdoor is E-earning een uitstekend middel om cursisten individueel tot een hoog kennisniveau te brengen.

Hoe komen cursisten aan een certificaat van deelname?
In ons leerportaal (LMS) kunnen cursisten zelf hun certificaat van deelname downloaden. Wanneer zij 70% van de cursus hebben afgerond, kunnen zij van deze mogelijkheid gebruik maken. Toegang tot het LMS loopt ook na de Elearning cursus door.

Is het mogelijk om de Cursus SharePoint E-learning te combineren met een Cursus E-learning Word en Cursus E-learning Outlook?
OEM biedt de mogelijkheid om alle Elearning te combineren. Wij bieden zelfs projecten aan waarbij Elearning wordt gecombineerd met Incompany trainingen en MOS Examens. Onder onze klanten bevinden zich ook de grootste ICT detacheerders die hun personeel op projectbasis certificeren.

Hoe krijgen cursisten toegang tot een Cursus E-learning SharePoint?
Iedere cursist waarvoor E-learning is betaald, ontvangt een uitnodiging uit ons Leerportaal (LMS). Met deze inloggegevens krijgen zij toegang de E-learning cursus. Het Leerportaal hoeft niet te worden geïnstalleerd en betreft een online inlogomgeving.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

View blog