Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus Microsoft Word

Sorteren op

28 Trainingen

Loading

28 Trainingen

Word 2016 Cursus Word Elearning 365 2019 2016 2013 2010

OEM biedt veel Elearning Word cursussen aan. Er bestaan verschillende niveaus binnen Word Elearning waarvoor verschillende Word trainingen beschikbaar zijn. Word op alle scholen aangeboden en is het meest gebruikte software schrijfprogramma aller tijden.

OEM biedt momenteel de beste Elearning cursussen Word aan voor Word 2010, Word 2013, Word 2016 en nu ook de Word 2019 Incompany Training. Ook bieden wij Word cursussen en Word trainingen aan via Open inschrijvingen en via Incompany Word Trainingen.

Word is het programma waarin vrijwel alle bedrijven hun documenten in schrijven en opmaken. Toch is het zo dat veel eindgebruikers de software niet machtig zijn. Wist u dat werknemers per dag gemiddeld 38 minuten bezig zijn met het zoeken binnen software applicaties? Bron: Universiteit Twente.

“Bedenkt u zich eens hoeveel tijd mensen kunnen besparen per maand en per jaar als zij de gebruikerssoftware machtig zijn.”

Voordelen Cursus Word Elearning

Hier sommen wij enkele grote voordelen op van onze Elearning Word:
- 365 dagen toegang tot de beste Elearning
- Werknemers werken na het volbrengen van de Elearning vele malen efficiënter
- De tijdsbesparing werkt motiverend
- Onbeperkt trainen
- Certificaat van deelname na het volbrengen van 70% van de Elearning cursus
- De beste voorbereiding voor officiële certificering. 90% slagingspercentage!
- Cursisten kunnen 24/7 kennis opdoen zonder bijkomende kosten
- Ideaal voor individuen en grote groepen, van 1 cursist tot wel 25.000 cursisten te plannen
- Elearning werkt enorm motiverend

Wat kunt u van ons als Microsoft Partner verwachten?

Graag willen wij uw organisatie een oplossing aanbieden die van A tot Z is geregeld middels het Splendid Learning Model. Wij staan voor service, flexibiliteit en kwaliteit.

Onze Word Elearning cursussen gelden als de beste Word trainingen. Bij het afronden van de Elearning Word kunnen alle cursisten alle opdrachten uitvoeren op hun niveau.

Verschillende niveaus bij de Word Elearning Cursussen

Binnen Elearning Word spreken we over Cursus Word Basis, Cursus Word Gevorderd en Cursus Word Expert. Wilt u weten welke niveaus u dient aan te schaffen voor de beste kennisoverdracht Word?

Wij informeren u graag middels een persoonlijk en maatwerk advies zodat u verzekerd bent van de beste efficiency. Stuur een mail met uw contactgegevens naar [email protected]  of bel direct met 036-076 1019.

Veel gestelde vragen Cursus Elearning Word

Hier beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen over onze cursussen Elearning Word.

Is het mogelijk om de cursus meerdere keren te doen?
Het is mogelijk de cursus meerdere keren te doen. De cursus kunnen cursisten binnen de geldige duur van 365 dagen onbeperkt uitvoeren. Besteld u aansluitend een verlenging, dan kunnen cursisten dit ook binnen de verlengperiode onbeperkt doen.

Is het mogelijk losse opdrachten verschillende keren uit te voeren?
Alle losse opdracht kunnen onbeperkt worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk voor cursisten om bij een onderdeel waar zij het lastig hebben, ongestoord en in hun eigen tempo dat bepaalde onderdeel machtig worden. Mede hierdoor is Elearning een uitstekend middel om cursisten individueel tot een hoog kennisniveau te brengen.

Hoe komen cursisten aan een certificaat van deelname?
In ons leerportaal (LMS) kunnen cursisten zelf hun certificaat van deelname downloaden. Wanneer zij 70% van de cursus hebben afgerond, kunnen zij van deze mogelijkheid gebruik maken. Toegang tot het LMS loopt ook na de Elearning cursus door.

Is het mogelijk om de Cursus Word Elearning te combineren met een Cursus Elearning Excel en Cursus Elearning Outlook?
OEM biedt de mogelijkheid om alle Elearning te combineren. Wij bieden zelfs projecten aan waarbij Elearning wordt gecombineerd met Incompany traininigen en MOS Examens. Onder onze klanten bevinden zich ook de grootste ICT detacheerders die hun personeel op projectbasis certificeren.

Hoe krijgen cursisten toegang tot een Cursus Elearning Word?
Iedere cursist waarvoor Elearning is betaald, ontvangt een uitnodiging uit ons Leerportaal (LMS). Met deze inloggegevens krijgen zij toegang tot de Elearning cursus. Het Leerportaal hoeft niet te worden geïnstalleerd en betreft een online inlogomgeving.

Staffelkorting

Wilt u meerdere personen in 1 keer voor deze online cursus inschrijven? Dan bieden wij staffelprijzen aan. Indien u uw hele organisatie wilt trainen, dan hanteren we aantrekkelijke speciale tarieven. Voor prijzen informatie neem contact met ons op.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

View blog