Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Blockchain Training: Decentrale Database Technologie

Sorteren op

4 Trainingen

4 Trainingen

Blockchain

Een blockchain, oorspronkelijk block chain, is een groeiende lijst van records, blokken genaamd, die met cryptografie zijn verbonden. Elk blok bevat een cryptografische hash van het vorige blok, een tijdstempel en transactiegegevens (doorgaans weergegeven als een Merkle-boom).

Door het ontwerp is een blockchain bestand tegen wijziging van de gegevens. Het is "een open, gedistribueerd grootboek dat transacties tussen twee partijen efficiënt en op een verifieerbare en permanente manier kan vastleggen". Voor gebruik als een gedistribueerd grootboek wordt een blockchain doorgaans beheerd door een peer-to-peer-netwerk dat zich collectief houdt aan een protocol voor communicatie tussen knooppunten en het valideren van nieuwe blokken. Eenmaal geregistreerd, kunnen de gegevens in een bepaald blok niet met terugwerkende kracht worden gewijzigd zonder wijziging van alle volgende blokken, wat consensus van de netwerkmeerderheid vereist. Hoewel blockchain-records niet onveranderlijk zijn, kunnen blockchains door het ontwerp als veilig worden beschouwd en zijn ze een voorbeeld van een gedistribueerd computersysteem met hoge Byzantijnse fouttolerantie. Decentrale consensus is daarom geclaimd met een blockchain.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Blockchain e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Blockchain e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles