Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Skype for Business

Sorteren op

2 Trainingen

2 Trainingen

Skype for Business

Skype for Business (voorheen Microsoft Lync en Office Communicator) is instant messaging-software voor bedrijven die door Microsoft is ontwikkeld als onderdeel van de Microsoft Office-suite. Het is ontworpen voor gebruik met de on-premise Skype for Business Server-software en een software as a service-versie die wordt aangeboden als onderdeel van Office 365. Het ondersteunt tekst-, audio- en videochat en integreert met Microsoft Office-componenten zoals Exchange en Deel punt.

In 2015 werd de software omgedoopt van Lync naar Skype for Business, samen met het door Microsoft beheerde consumentenberichtenplatform Skype (dat in 2013 begon te integreren met Lync).

In september 2017 kondigde Microsoft aan dat het Skype for Business zou stopzetten ten gunste van Microsoft Teams, een nieuw cloudgebaseerd samenwerkingsplatform. Ondersteuning voor Skype voor Bedrijven Online eindigt in juli 2021 en Skype voor Bedrijven Server 2019 krijgt uitgebreide ondersteuning tot 14 oktober 2025.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Skype for Business e-learning, Incompany trainingen en online cursussen voor de eindgebruiker/ IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Skype voor Bedrijven e-learning, Incompany trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles