Excel 365 2019 2016 Gevorderd Open inschrijving Training Cursus - OEM
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
96606096 SKU 96606096

Microsoft Excel 365 2016 Gevorderd

Microsoft Excel 365 2016 Gevorderd
96606096 SKU 96606096

Microsoft Excel 365 2016 Gevorderd

349,00 422,29 Incl. btw

Excel 365 2019 2016 Gevorderd Open inschrijving training om slimmer en efficiënter te werken. Bekijk de voordelen, inhoud en boek direct online.

Lees meer
Kortingen:
  • Koop 2 voor €331,55 per stuk en bespaar 5%
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Datum/ Data en tijden in overleg
Blader door onze trainingsmethoden: Applicatietrainingen , Walk-in Training
  • Bestel voor 17:00 uur en start vandaag
  • Persoonlijke service van ons deskundige team
  • Veilig betalen
  • Betaal online of op factuur
  • De laagste prijs garantie

Cursus Excel 365 2019 2016 Gevorderd Open inschrijving

Volg een professionele Excel 2019 2016 gevorderd training. Van A tot Z geregeld. Uitnodiging per e-mail, gratis parkeerplaats en ontvangst door onze receptioniste. In de lounge kun je genieten van een kop koffie/ thee/frisdrank met iets lekkers. De gecertificeerde (MOS) docent start om 9.30 met max. 10 cursisten. Tijdens de praktische training maak je gebruik van een laptop en krijg je een pen met een blocnote. Er is een uitgebreid lunchbuffet verzorgd in het sfeervolle restaurant en er is snelwerkend Wifi. Aan het einde om 16.45 uur, ontvang je een certificaat van deelname zichtbaar in je gebruikersprofiel of onze App. 

De voornaamste doelstellingen van deze trainingen zijn:
1. Dat de cursisten, na het volgen van de training een goed beeld krijgen van Excel 2019 2016.
2. Dat de cursisten, na het volgen van de training zonder problemen de weg vinden in Excel 2019 2016.
3. Dat de cursisten in staat zijn de dagelijkse taken uit te voeren gebruik makend van Excel 2019 2016.
4. Dat de cursisten gemotiveerd zijn om Excel 2019 2016 efficiënter te gebruiken.

Het Plan van Aanpak kan er als volgt uitzien
Graag willen wij uw organisatie een oplossing aanbieden die van A tot Z is geregeld.1. Nulmeting
Vooraf bieden wij kosteloos een online nulmeting en een telefoongesprek aan met onze Microsoft gecertificeerde trainer (MCT) die tevens Microsoft Office Specialist (MOS) Masteris om het niveau te bepalen, met deskundig advies.

2. Open Inschrijving Training
De cursisten krijgen een professionele, theoretische/ praktische training in Excel 2016 in Nederlands, Engels of in het Nederlands met de Engelse Office software (maatwerk) bij ons op locatie. Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld kan is mogelijk. Wij nodigen de cursisten zelf (per e-mail) uit.
Wij kijken naar de doelgroep en leerdoelen, selecteren in overleg hierop de MOS Master docent(e) en bijpassend lesmateriaal (indien wenselijk).

3. Evaluatie en afronding
Aan het einde van de training wordt er geëvalueerd en ontvangt men een certificaat van deelname zichtbaar in het gebruikersprofiel van de cursist via ons LMS systeem of App. Met deze App kunnen alle cursisten van OEM Office ELearning Menu in het LMS het Profiel bewerken en certificaten van deelname downloaden en bekijken.

4. Besloten OEM Office E-Learning Menu Facebook Group
Elke cursist van OEM Office E-Learning Menu krijgt toegang tot De Facebookgroep. Bedoeld om elkaar te helpen, te leren, te inspireren om efficiënter ter werken. Daarbij kan elke cursist Quick Reference Cards QRC’s in pdf formaat downloaden.

5. Nazorg
In overleg kunnen 3 maanden lang per e-mail vragen gesteld worden aan de docent m.b.t. de inhoud van de training.

Cursusinhoud Excel 2016 Gevorderd Incompany

OpmaakGetalopmaak aanpassen Celstijlen maken / aanpassen Tabelstijlen maken Voorwaardelijke opmaak
Werken met een database Tabellen maken en opmaken Lijsten sorteren Lijsten filteren Groeperen en overzichten van gegevens Gebruik maken van subtotalen
Rekenen met geavanceerde functies Werken met geavanceerde functies Werken met namen van cellen Berekeningen maken over meerdere werkbladen en bestanden Werken met datum en tijd functies Werken met financiële functies Werken met statistische functies Werken met zoekfuncties Werken met logische functies Werken met database functies Werken met tekstfuncties Werken met geneste functies
Gegevens presenteren met grafieken Maken van een grafiek Aanpassen van een grafiek Opmaken van een grafiek Verplaatsen van een grafiek Sparklines
Kennismaking draaitabellen Maken van een draaitabel Maken van een draaigrafiek
Werken met grafische objecten Invoegen van een afbeelding Maken van vormen Opmaak van grafische elementen Volgorde van objecten wijzigen Objecten groeperen Verplaatsen, dupliceren en grootte wijzigen van objecten Gebruiken van SmartArt
Excel omgeving aanpassen Een nieuwe werkmap maken van een sjabloon Thema's gebruiken Aangepaste lijsten invoegen, maken,aanpassen en verwijderen Hyperlinks invoegen, aanpassen en verwijderen
 

Nulmeting – Kennisanalyse Vooraf bieden wij een gratis 0-meting (online) aan, telefonisch contact met onze Microsoft Office Specialist (MOS) Master docent om het niveau te bepalen, met deskundig advies.
Eigen bestanden Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld wordt is mogelijk.
Docenten Wij kijken naar de doelgroep en leerdoelen en selecteren in overleg hierop de meest geschikte Microsoft Office Specilalist MOS Master gecertificeerde docent.
Talen Nederlands/ Engels, Nederlands met Engelse software of Engels met Engelse software.
Staffelprijzen Wij hebben verschillende staffelprijzen afhankelijk van de gewenste aantallen en groepsgrootte voor uw trainingen.
Naslagwerken Praktische cursusboeken in details over alle verschillende functies van b.v. Microsoft Excel. Quick Reference Cards zijn handzaame 12 pagina's tellend full colour plastic naslagwerk in pocket formaat.
Evaluatie Aan het einde van de training wordt er geëvalueerd.
Certificaat Aan het einde van de training ontvangt men een certificaat van deelname zichtbaar in het gebruikersprofiel van de cursist of onze App.
ESF subsidie Indien wenselijk kunnen wij kosteloos een presentielijst en een ESF subsidie formulier overleggen via ons LMS systeem

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Microsoft Office SCORM e-Learning

Wilt u Microsoft Office e-Learning SCORM hosten in het LMS van uw organisatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde producten

Cursisten

Duizenden tevreden cursisten bij OEM

Gemiddelde beoordeling

Springest: 8.7, Webwinkelkeur: 7.8

20+ jaar ervaring

Ook wij blijven leren

Kwaliteit

Bekroonde E-Learning & Gecertificeerde Docenten