Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

Certificering Kit

Bestel een Certificering Kit en begin vandaag met bekroonde ICT training e-learning . 365 dagen onbeperkte online training met certificaat van deelname.

Sorteren op

153 Trainingen

153 Trainingen

Wat is een Certificering Kit?

De Certificering Kit bestaat uit verschillende elementen. De hoofdelement zijn award winning E-Learning trainingen die volledig aansluiten voor het officiële examen.

Met dit pakket heeft u precies dezelfde cursusinhoud als bij een traditionele klassikale training. Het enige verschil is dat deze training via E-Learning wordt gegeven.

E-Learning

E-learning is de hoeksteen van de OEM Certificering Kit; het biedt een grondige leerervaring door functies te integreren om uw productcompetentie en productiviteit te verbeteren. De e-learning is ontworpen om u te helpen uw doel te bereiken, of u nu uw vaardigheden wilt bijwerken, u wilt voorbereiden op een certificeringsexamen of u wilt voorbereiden op een specifiek project.
E-Learning is 365 dagen actief.

Exam simulation (MeasureUp of Testprep)

Bij elke Certificering Kit is er een examen simulatie beschikbaar die uw kennis test van de vaardigheden en competenties meten middels het leverancierscertificeringsexamen.
Examensimulatie kan in studie- of certificeringsmodus worden afgelegd.
De examensimulatie is 60 dagen actief - na activering!

Tips, trucs en links

Bij Tips & Tricks vindt u informatie die nuttig kan zijn tijdens je studie. U kunt informatie vinden over het examen waaraan u werkt, samen met algemene studie-informatie, examentips en een verzameling artikelen en links naar uw studie.
Tips en trucs is 365 dagen actief - na activering.

Online mentor

De online mentor kan al uw specifieke technische vragen met betrekking tot uw studieonderwerp beantwoorden 24/7.
Online Mentor is 90 dagen of 365 dagen actief - na activering! Afhankelijk van de IT-cursus die je volgt.

Virtuele labs

Met deze virtuele labs voor onze cursussen krijgt u toegang tot een volledig virtuele serverconfiguratie die één-op-één overeenkomt met de cursusconfiguratie die je zou tegenkomen op een traditionele cursus. U krijgt dus toegang tot één of meerdere virtuele machines die passen bij de syllabus in de cursus en u heeft hier tussen 90 dagen en 12 maanden volledige toegang tot. Afhankelijk van de Certificering Kit.
Indien beschikbaar en extra kosten. 

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles