De Meest Voordelige Opleider van Nederland
Award winning E-Learning & Gecertificeerde Trainers
Upgrade uw cv met een certificaat van deelname van OEM
SpringestMicrosoft PartnerEC-CouncilOfferte Aanvragen
0

Tip: we verzorgen onze trainingen tegenwoordig ook VirtueelTip: we verzorgen onze trainingen tegenwoordig ook VirtueelKlik hier voor meer informatie

Tip: we verzorgen onze trainingen tegenwoordig ook VirtueelTip: we verzorgen onze trainingen tegenwoordig ook VirtueelKlik hier voor meer informatie

Bootcamp Security Hardening Bootcamp E-Learning

Productomschrijving
Security Hardening Bootcamp E-Learning Training Deze Bootcamp behandelt de scenario's waarvan technisch personeel (ontwikkelaars, productmanagers, datawetenschappers, enz.) op de hoogte moeten zijn om ervoor te zorgen dat ze hun organisaties beschermen tegen beveiligingsrisico's. De Bootcamp zal worden begeleid door de Confidentiality, Integrity &...

Security Hardening Bootcamp E-Learning Training

Deze Bootcamp behandelt de scenario's waarvan technisch personeel (ontwikkelaars, productmanagers, datawetenschappers, enz.) op de hoogte moeten zijn om ervoor te zorgen dat ze hun organisaties beschermen tegen beveiligingsrisico's. De Bootcamp zal worden begeleid door de Confidentiality, Integrity & Availability (CIA) triade van informatiebeveiliging als middel om te dicteren wat een inbreuk op de beveiliging is. De bootcamp zal worden uitgevoerd als een korte lezing om de module te introduceren, gevolgd door praktische demonstraties die deelnemers in hun eigen omgeving kunnen repliceren. De module is belangrijk omdat beveiliging moet worden ingebed in alle facetten van het technische team van de organisatie en niet alleen een functie van een toegewijde beveiligingsafdeling.

De Bootcamp is bedoeld voor technische personen die werken op technologieafdelingen die kritieke functies ondersteunen. Ze leren wat ze nog meer kunnen doen om hun beveiligingshouding te verbeteren.

Degenen die deze Bootcamp willen bijwonen, moeten over technische kennis beschikken op het gebied van softwareontwikkeling, technisch productbeheer of datawetenschap.

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt voor een gratis Microsoft Azure-proefaccount op https://azure.microsoft.com/free/ voordat u de livesessies bijwoont, als u er nog geen heeft.

Cursusinhoud

De Bootcamp bestaat uit:

Twee live sessies onder begeleiding van een expert.
Uitgebreid lesmateriaal:
E-learning modules.
Praktijkopdrachten die direct uit te voeren zijn.
Q&A
Sparren / chatten met medecursisten.
Begeleiding door docenten.
Tijdens de twee live sessies worden de volgende onderwerpen behandeld:

Sessie 1: Inleiding tot cyberbeveiliging, omgeving instellen en vertrouwelijkheid waarborgen.
Sessie 2: Integriteit bijhouden en beschikbaarheid behouden.

Productspecificaties

Duur
6 uur
Taal
Engels
Certificaat van deelname
Ja
Online toegang
365 dagen

Beoordelingen

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Bootcamp Security Hardening Bootcamp E-Learning
BootcampSecurity Hardening Bootcamp E-Learning

Bestel deze unieke E-Learning cursus Security Hardening Bootcamp online, 1 jaar 24/ 7 toegang tot rijke interactieve video’s, voortgangs door rapportage en testen.

€800,00 Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »