• Trainen met Startgarantie
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner

Microsoft Office 2016 Migratie training/ cursus

Online offerte aanvragen
Kennis/ intakegesprek met een Office 2016 Migratie Projectmanager
Online Office 2016 Trainingsportaal LMS
Kennisanalye
Office 2016 Incompany migratietrainingen
Office 2016 online presentatietraininngen met voice-over
Office 2016 Tips en Tricks
Office 2016 QRC'sStapt u binnenkort over naar de nieuwe Microsoft Office 2016 versie?

Advies: volg een cursus!

Wie gingen u o.a. voor?

Een aantal klanten kunnen als referentie dienen voor het Plan van Aanpak dat wij voor elk van hen (het is altijd maatwerk) hebben ontwikkeld.

 

Voorbeeld klantportaal

Vanuit een Leer Management Systeem dat op maat gemaakt wordt voor elke klant, leveren wij een aantal oplossingen : Kennisanalyse, Klassikale Trainingen en eLearning.

Leerportaal Migratie trainingen 2016

Waarom een ‘opleiding’ ?

Veel computergebruikers gebruiken na een migratie naar een nieuwe Microsoft Office 2016 versie alleen de basis functionaliteiten de huidige (Office 2003 of Office 2007) versie. Terwijl de echte productiviteitswinst te halen is in de geavanceerde besturing en verbeterde functionaliteiten van Microsoft Office 2016.

De veranderingen en verbeteringen zijn overigens niet alleen van cosmetische aard, maar hebben ook een impact op de fundamentele werking van de Microsoft Office applicaties.

Allemaal veranderingen die tot doel hebben om nog beter en efficiënter te kunnen werken. De nadruk ligt hierbij op het woord “kunnen”, want als de gebruiker niet goed getraind wordt om de nieuwe functionaliteiten tijdens het dagelijkse werk te gebruiken dan is de investering in de nieuwe software eigenlijk weggegooid geld.

Hoe?

Er zijn een aantal mogelijke oplossingen om dit te doen:

- individuele inschrijving (per persoon) in een open rooster
- groepstrainingen op locatie van de klant
- eLearning

Een individuele inschrijving in een open rooster biedt het voordeel dat u een volledige dag training krijgt, in het bijzijn andere cursisten. Het is interactief, u kunt vragen stellen. Het is arbeidsintensief en kostbaar.

Een groepstraining op locatie biedt een identieke dienstverlening, afgestemd op een groep medewerkers van een bedrijf or organisatie. Het is interactief, u kunt vragen stellen, ook uit de praktijk. Het is arbeidsintensief en ook kostbaar. Als de groep cursisten ‘groot’ is, valt het per deelnemer gunstiger uit.

Een eLearning training biedt u het voordeel dat u gedurende een periode van 12 maanden toegang heeft tot de lesstof. U kunt het doornemen in uw eigen tempo en in uw eigen planning. Het is minder interactief en u kunt geen vragen stellen. Het tarief ligt gunstiger ivm een klassikale/groepstraining en eea hoeft niet ten koste te gaan van arbeidstijd binnen kantooruren.

Prijs?

• individuele inschrijving (per persoon) in een open rooster, vanaf € 275 pp
• groepstrainingen op locatie van de klant, vanaf € 75 pp
• eLearning, vanaf € 45 pp

Voor wie?

Een training biedt voornamelijk toegevoegde waarde bij een huidig tekort in kennis en/of vaardigheden. Dit is nl een garantie dat de nieuwe functies in bestaande applicaties en/of nieuwe functies in nieuwe applicaties niet gebruikt zullen worden en er geen efficiency winst en/of productiviteit verbetering op gaat treden. Het huidige kennisgat kunnen we in kaart brengen met een Kennisanalyse, inclusief Rapportages. De kosten zijn € 15 per persoon.

Meer info of demo licentie?

Wilt u meer informatie en/of een gratis toegang van 4 weken tot de online training variant, neem dan contact met ons op.