• De Beste Kwaliteit En Prijs
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner

Over ons

OEM Office Elearning Menu is in 2010 begonnen en uitgegroeid tot een internationaal opleidingscentrum dat Microsoft Office-cursussen en ICT-trainingen aanbiedt, waarbij diverse leermethoden toegepast worden. Verder zijn wij gespecialiseerd in Microsoft Office Migratietrajecten.
Volgens onze klanten (3500+) bent u verzekerd van topkwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

Splendid Learning
De bedrijfsfilosofie van OEM Office Elearning Menu komt optimaal tot uiting in Splendid Learning model. Splendid Learning is ontwikkelt om tot een efficiënter resultaat te komen. Met Splendid Learning weet u zeker dat u het meeste uit uw trainingsbudget haalt, wat tot uiting komt in verhoging van het 'Human Capital' van uw organisatie. Dit rendement is nu ook meetbaar. U doorloopt het hele model van onze dienstverlening om het optimale rendement te halen uit de geïnvesteerde tijd en inspanning.

Situation
Om inzicht te krijgen in het kennisniveau van de cursist van Microsoft Office (of onderdelen daarvan zoals b.v. Excel of Word) bieden wij online een Pre-test aan. Het resultaat is een op maat gemaakte online cursus. Zo leert de cursist alleen hetgeen wat hij/ zij nog niet beheerst. Zo bespaart u tijd.

Improve
Nu de cursist weet wat de exacte leerbehoefte is, is de volgende stap de (online) cursus te volgen. De cursus kan men standaard 365 dagen lang trainen en op eigen tempo en volgorde na startdatum voltooien. Daarbij is de online cursus overal en op elk moment 24/7 toegankelijk en is een geïnstalleerde Microsoft Office op de computer niet nodig (In the Cloud). De cursus bevat leesopdrachten, lessen, praktijkopdrachten met real-time analyse van de uitgevoerde opdrachten en resultaten, daarbij onthoudt de real-time voortgangsrapportage de voortgang die de cursist heeft geboekt. 

Kosten per cursist.
Daarvoor kunt u gemiddeld rekenen op € 20,00 per uur e-learning. 2 uur e-learning staat ongeveer gelijk aan een dag klassikaal trainen. Daar heeft u de eerste besparing al binnen. Een dag klassikaal trainen kost al snel € 555,00 per cursist. Rekent u het zelf maar eens uit of neem contact met ons op. Wij berekenen graag voor u hoeveel u kunt besparen als organisatie.

Strengthen
Om de online cursus te versterken bieden wij Microsoft Office cursusboeken aan. De cursusboeken bevatten honderden pagina’s. Hierin worden praktijkopdrachten en alle onderwerpen behandeld.
Nadat wij de betaling hebben ontvangen sturen wij de cursusboeken kosteloos aangetekend op.
Uitgever: Microsoft Gold Partner

Assistance
Om na de online cursus de cursist extra support aan te bieden, hebben wij naslagwerken. 

Confirm
Om de opgedane kennis en vaardigheden van de cursist daadwerkelijk te meten en de waarde ervan te bepalen bieden wij de cursist een Post-test aan van 15 minuten.
Door het resultaat van de Post-test weet de cursist en/ of management of de gewenste leerdoelstellingen zijn bereikt.

Microsoft Office Specialist (MOS) certificering
Is de cursist klaar om de kennis om te zetten in een certificering? Dan bieden wij de cursist een Microsoft Office proef examens aan van Gmetrix. De optimale voorbereiding voor het MOS examen. 

Trainingadvies nodig?

Onze Microsoft opleidingsadviseurs ontzorgen u in het proces van advisering tot en met organisatie en evaluatie van de trainingen.
vraag hier uw offerte aan in 3 stappen

Kwaliteit

We zijn Microsoft- en Certiport-partner. OEM Office Elearning Menu is een officieel Microsoft Office Testing Center.

Besparen 

U profiteert bij OEM Office Elearning Menu niet alleen van gunstige prijzen, maar ook van een doorlopende tijdsbesparing na de training in de toekomst.

Op kantoor werken we maar liefst 80% van onze tijd met Microsoft Office programma’s. (Certiport Survey, 2007)
Nederlandse bedrijven verliezen jaarlijks naar schatting zo’n 23 miljard euro doordat werknemers de basale computervaardigheden niet onder de knie hebben. (Universiteit Twente)
Per dag zijn we gemiddeld 38 minuten kwijt met het uitzoeken van computer en internet problemen als gevolg van onvoldoende vaardigheden. (Universiteit Twente)
Uit onderzoek is gebleken dat 87% van gecertificeerde individuen meer werkgerelateerde opdrachten in minder tijd kunnen uitvoeren omdat ze een Microsoft Office certificering hebben. (Certiport Survey, 2007)
6 van de 10 MOS-gecertificeerde respondenten geeft aan meer complexe of moeilijke opdrachten uit te voeren sinds ze hun examen hebben gehaald. (Certiport Survey, 2007)

Graag rekenen we voor u uit wat u aan tijd gaat besparen na het trainen van uw medewerkers.

Veelzijdig aanbod

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hanteren we een ‘one stop shopping model’. Zo vindt u bij ons alle Blended oplossingen die u nodig heeft om aan uw wensen te voldoen: bijv. klassikaal via Open Rooster, Incompany trainingen, Elearning, Naslagwerken en MOS Certificeringen.

Een greep uit de mogelijke oplossingen:
- Nulmeting
- Pre-testen om het juiste cursusniveau te bepalen
- Advies
- E-learning
- Groepstrainingen op locatie (evt. met verhuur van laptops)
- Opleidingen op diverse niveaus: Basis, Gevorderd en Expert
- Trainingen aangepast aan uw budget en inhoudelijke wensen (maatwerk)
- Voor particulieren en bedrijven
- Microsoft Office Specialist en proefexamens.

Nazorg leveren wij doormiddel van (digitale) naslagwerken en een belservice na de training. De trainingen kunnen dienen als opleiding tot Microsoft Office Specialist, door het traject af te sluiten met onze officieel afgelegde examens.

OEM kan u ook van dienst zijn indien u een LMS (Learning Management System) wenst om opleidingen goed te kunnen beheren binnen uw organisatie. Persoonlijk & Op maat U wordt door een vast contactpersoon persoonlijk en deskundig geadviseerd over de opleidingsmogelijkheden die aansluiten op uw vraag. Over de inhoud van uw pakket zal altijd duidelijk met u gecommuniceerd worden. Voor interne groepstrainingen hebben wij een Microsoft Office-gecertificeerde docent die past bij uw bedrijfscultuur en branche.