• De Beste Kwaliteit En Prijs
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner

Veel geld besparen door Office trainingen

Uit onderzoek is gebleken dat men de investering van een Microsoft Office elearning cursus wel 10 x hoger inschat dan de cursus in werkelijkheid kost.
U kunt al bijvoorbeeld voor euro 6,66 per maand voor een periode van 12 maanden vanaf 50 medewerkers een volledige online Excel training volgen op Basis, Gevorderd en Expert niveau incl. een praktische pre-test(maatwerk).

Binnnen het eerste jaar heeft u de investering al ruim terug verdiend.

Deze terugverdienmodule is gebaseerd op onderzoeken die hebben aangetoond dat gemiddeld werknemers 38 minuten per dag, oftewel 8% van hun werktijd bezig zijn met het zoeken naar de juiste oplossing in bijvoorbeeld Excel.

In de berekening zijn wij uitgegaan van een verlies van slechts 10 minuten per medewerker op basis van minimumloon van € 1.469,40.
Zelfs dan is de besparing jaarlijks ruim 18 duizend euro en kunt u zien dat uw medewerkers Excel zullen beheersen zonder te moeten zoeken.

Besparen met Microsoft Office

Elearning Cursus Micrsosoft Excel

Volg deze unieke Elearning cursus Microsoft Excel 2016, 2013, 2010 of 2007 365 dagen 24/ 7 toegang tot een virtuele Office (Cloud) omgeving met rijke interactieve video’s, spraak, ondertiteling, praktijkopdrachten met real-time analyse van uw antwoorden, voortgangsbewaking en rapportages. Deze e-Learning training bereid u ook voor op het Microsoft Office Specialist (MOS) examen dankzij de hoge kwaliteit. Door ontwikkelt door MOS docenten met méér dan 27 jaar ervaring en de uitgever is een Microsoft Gold Partner. In het Leerportaal (LMS) o.a. rapportages en na >70% van de cursus een certificaat van deelname. SCORM mogelijkheid voor uw eigen LMS.

Persoonlijk advies

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan hier een offerte op maat aan. Één van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u een voorstel op maat aan te bieden. U kunt uw vraag ook altijd e-mailen of bel naar 036-7601019.