• De Beste Kwaliteit En Prijs
  • Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.
  • Beoordeeld met een 8,3
  • Microsoft Partner
Verkooptraining met 8 verkooptechnieken sales technieken sales cursus (Consultative Selling)
Verkooptraining met 8 verkooptechnieken sales technieken sales cursus (Consultative Selling) Verkooptraining met 8 verkooptechnieken sales technieken sales cursus (Consultative Selling) Verkooptraining met 8 verkooptechnieken sales technieken sales cursus (Consultative Selling) Verkooptraining met 8 verkooptechnieken sales technieken sales cursus (Consultative Selling)
  • VEILIG ONLINE BETALEN
  • OOK OP FACTUUR
  • BEOORDEELD MET EEN 8,3
  • GEEN MS OFFICE NODIG

Verkooptraining met 8 verkooptechnieken sales technieken sales cursus (Consultative Selling)

Standaard
€450,00 excl. btw
€544,50 incl. btw

Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden. Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verkooptechnieken.

Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 verkooptechnieken


Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst. telefonische verkoop en acquisitie en winkelverkoop.

U leert deze 8 verkooptechnieken via theorie, oefeningen en echte praktijkvoorbeelden. Indien gewenst door de cursisten passen we ook rollenspellen toe tijdens de training. Het resultaat van deze training is een uitgebreide super skillset waarmee u commerciële prestaties merkbaar verhoogt door kwalitatiever, effectiever en makkelijker afspraken gaat maken en gaat verkopen. Doordat deze verkooptechnieken u heel veel inzicht geven, leidt het bovendien tot een werkwijze die voor alle partijen zeer prettig is.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven aan heel veel praktijkvoorbeelden om de geleerde 8 verkooptechnieken toe te passen in heel veel commerciële taken zoals telefonische verkoop en acquisitie, het opstellen van perfecte offertes, e-mails en nog veel meer.

Als bonus leren de cursisten ook een aantal geheimen om effectief te werken met een crm systeem.

Deze training is echt uniek in Nederland en de geleerde technieken zijn direct toepasbaar tijdens uw werkzaamheden.

Deze training is zowel voor starters als ervaren personen daar het niveau wordt aangepast per deelnemer en is er uiteraard de mogelijkheid om vanuit uw praktijksituaties vragen te stellen.
De training kan ook in het Engels gegeven worden.

Incl.: Hand-outs en Certificaat van deelname

DE 8 VERSCHILLENDE VERKOOPTECHNIEKEN:

ORDER
In deze verkooptechniek leert u praktijkgericht met structuur adviserend verkopen (consultative selling) en hoe u om op een snelle en makkelijke manier erachter te komen of u niet of wanneer en hoe juist wel een ORDER gaat sluiten. Alles met het doel om uw klant succesvol te laten zijn.

BLACKBOOK
In deze verkooptechniek leert u praktijkgericht met controle de juiste vragen te stellen aan uw klant of prospect om een geweldige relatie op te bouwen en daardoor vertrouwen en altijd aandacht te krijgen. Hierbij creëert u ook makkelijker openingsvragen en zal u behoeftes eerder ontvangen.

SPIN
In deze verkooptechniek leert u om met structuur en controle 4 stijlen van vragen te stellen om uw klant of prospect inzicht en duidelijkheid te geven dat het winstgevender is om uw producten of diensten aan te kopen. Daardoor maakt het voor u om met uw klant of prospect makkelijker om goede afspraken te maken.

GROW
In deze verkooptechniek leert u om met vragen sferen te creëren om zodoende uw klant of prospect extra te motiveren om tot aankopen of tot nog meer aankopen over te laten gaan.

SCIENCE
Mensen kopen van mensen. In deze verkooptechniek leert u veel wetenschappelijke zaken zoals de juiste vragen te stellen om uw klant of prospect echt op zijn of haar persoonlijk (gedragsprofiel) beter te leren kennen. U leert om technisch en berekend open en gesloten vragen te stellen en uit onderzoek zaken zoals de beste openingsvragen en nog veel meer geweldige, interessante onderwerpen. Dit om uw klant of prospect meer omzet voor u te laten realiseren dan wel om de kansen te vergroten om te verkopen.

SALESCYCLE
In deze verkoop techniek leert men vragen te stellen aan prospecten/ klanten maar ook om te begrijpen en gebruik er van te maken in welke stadia de prospecten/ klanten zijn om tot aankopen over te gaan.

BY THE WAY
In deze verkooptechniek leert u om aan het eind van elk verkoopgesprek met controle en structuur op een verrassende spontane manier geparkeerde, moeilijke, belangrijke, doortastende, informatieve en beslissende vragen te stellen.

CLOSINGSKILLS
In deze verkooptechniek leert u om in een unieke combinatie van alle geleerde 7 verkooptechnieken op een adviserende, wetenschappelijke, gecontroleerde, gestructureerde, leuke, winstgevende en perfecte manier de juiste vraag te stellen om de deal, opdracht, offerte of order te sluiten(closen).

Incl.:
Parkeerplaats
Geweldige lunch
Hand-outs
Certificaat van deelname

Klaar om uw doelstelling, omzet, target en/ of bonus te halen?
Schrijf u snel in want...? Tijd is Geld!

Opleidingsgarantie
Wilt u na de training een herhaling doen? Dan kan dit tegen een prijs van 50,- excl. 21% BTW. 

Naslagwerk
U krijgt bij elke training een Hand-out.

Klassikaal via een Open Rooster
Op verschillende data en plaatsen in Nederland bieden wij deze training aan via een open rooster. Profiteer van een gunstig geprijsde training in een kleine, gemêleerde groep. Zo leert u niet alleen van de trainer, maar ook uw medecursisten met verschillende achtergronden zorgen voor nieuwe inzichten. Ideaal voor particulieren en bedrijven. Het niveau wordt aangepast aan de cursisten.
Inclusief certificaat van deelname, hand-outs, gratis parkeerplaats en een geweldige lunch.

Incompany
Deze training kan ook op locatie gegeven worden. Wij komen dan bij uw bedrijf langs nationaal of internationaal (meerprijs) om u en of uw collega’s gericht te trainen. Dat kan op kantoor, in een winkel, of op welke werkvloer dan ook. We werken in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Inclusief certificaat van deelname en hand-outs.
Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 verkooptechnieken
Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen.

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

OEM Office Elearning Menu

Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.

Adres OEM Office Elearning Menu P. J. Oudweg 4 1314 CH Almere
Contact 036-7601019 info@officeelearningmenu.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur
Klik hier om onze locatie te bekijken
Bekijk route
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »