Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

Cursus Google

Bestel nu de beste Google cursussen online. Cursus Google E-learning online. Train uzelf in Google met praktijkgerichte oefeningen. Geschikt voor Beginner, Gevorderd en Expert.

Sorteren op

21 Trainingen

21 Trainingen

Google cursussen en online trainingen, Google Analytics, Google Adwords, Google Docs, Google Spreadsheets, Google Drive

OEM Office Elearning Menu heeft alle Google cursussen en online trainingen in haar assortiment. Al sinds 2010 Nederlands bekendste en belangrijkste Elearning leverancier voor het MKB en Groot Bedrijf.

Met diverse overheidsinstanties en grote banken als ING en ABN en grote merken als Red Bull, zijn wij de meeste diverse opleider in Nederland. Met ruim 2200 opleidingen bieden wij voor iedere organisatie maatwerk.

Wilt u weten wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van Google trainingen? Druk op onderstaande knop of bestel direct jouw Google cursus. Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur gerust een e-email naar [email protected].nl.

Begin vandaag nog aan je Online Google Cursus

Volg nu één van onze Google trainingen en cursussen via OEM Office Elearning Menu. Wij bieden diverse online trainingen aan op het gebied van Google. De trainingen maken gebruik van uitgebreide video's met instructies, praktijkopdrachten en kennistesten. Voor ieder kennisniveau hebben wij de beste cursussen voor u geselecteerd. U kunt starten met uw Google cursus waar en wanneer u wilt en profiteert u tevens van de beste prijs. Maak een keuze en start vandaag nog met onze award winning e-learning.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles