De Meest Voordelige Opleider van Nederland
Award winning E-Learning & Gecertificeerde Trainers
Upgrade uw cv met een certificaat van deelname van OEM
SpringestMicrosoft PartnerEC-CouncilOfferte Aanvragen
0

Tip: we verzorgen onze trainingen tegenwoordig ook VirtueelTip: we verzorgen onze trainingen tegenwoordig ook VirtueelKlik hier voor meer informatie

Tip: we verzorgen onze trainingen tegenwoordig ook VirtueelTip: we verzorgen onze trainingen tegenwoordig ook VirtueelKlik hier voor meer informatie

Leerportalen

Gebruik de volgende link om naar de E-Learning leerportalen te gaan.

Nulmeting Microsoft Office

Klik op de volgende link voor alle Microsoft Office Nulmetingen.

 

 

Moodle App

https://download.moodle.org/mobile

Vul daar de volgende site in: oem-portal.com

Daarna je gebruikersnaam en wachtwoord.

Bestelproces

Zoek je E-learning cursus uit en doorloop het bestelproces.

Selecteer voor hoeveel jaar je jouw e-learning cursus beschikbaar wilt hebben.
Mocht je jouw E-learning cursus in een later stadium willen verlengen, is dat ook mogelijk.

 1. Geef vervolgens aan in welke taal je de cursus wilt volgen.
 2. Geef aan wanneer je wilt starten.
 3. Selecteer hoe je jouw Certificaat van Deelname wilt ontvangen.
 4. Geef de naam van de cursist op en het e-mailadres. Deze zijn nodig voor het aanmaken van de cursus.

Wil je voor meerdere cursisten E-learning online bestellen? Dan vragen we je na de bestelling om een Excel bestand met alle namen en e-mailadressen.

Klik nu op bestellen en doorloop het bestelproces verder. De E-learning cursussen worden uitgegeven na ontvangst van de betaling.

Bij grote projecten bieden wij hele interessante staffelprijzen aan. Dit geldt ook voor Blended Learning.

Wanneer je de cursus hebt gevonden waaraan je wilt deelnemen selecteer je de Datum, Locatie & Tijden optie. Vul de naam van jezelf of de cursist in en het bijbehorende e-mailadres. Wil je meerderde cursisten tegelijk aanmelden? Dan vragen we na het afronden van de bestelling, de gegevens van de cursisten op. De cursisten ontvangen een uitnodiging van ons met een routebeschrijving.

Wist je al dat vanaf 3 cursisten het heel interessant is om een Incompany training te boeken?

Wanneer je een Incompany Training hebt gevonden, kun je als eerste de dagindeling selecteren. Geef vervolgens op wat de gewenste startdatum is. Heb je nog vragen of opmerkingen? Vul deze dan ook in. Wij bieden ook de mogelijkheid om vooraf aan de Incompany cursus contact te hebben met de docent om volledig maatwerk te bieden.
Indien gewenst kies als extra optie ondersteunende cursusboeken. Deze zeer uitgebreide cursusboeken zijn de meest uitgebreide naslagwerken.

Rond hierna het bestelproces af.

Wij nemen na het ontvangen van de bestelling altijd contact op om de details en planning te bespreken.

Selecteer je cursusboek en vervolgens de taal naar keuze. Klik op de groene 'Bestel' knop en volg het bestelproces. Je ontvangt je cursusboek binnen enkele werkdagen op het door jouw opgegeven adres.

Zoek je Gmetrix proefexamen uit en doorloop het bestelproces.

 1. Geef vervolgens aan in welke taal je de Gmetrix proefexamen wilt volgen
 2. Geef aan wanneer je wilt starten.
 3. Geef de naam van de cursist op en het e-mailadres.
 4. Deze zijn nodig voor het aanmaken van de Gmetrix proefexamen.

  Wil je voor meerdere cursisten Gmetrix proefexamens online bestellen? Dan vragen we je na de bestelling om een Excel bestand met alle namen en e-mailadressen.
  Klik op bestellen en doorloop het bestelproces verder.

  De Gmetrix proefexamens worden uitgegeven na ontvangst van de betaling.
  Bij grote projecten bieden wij hele interessante staffelprijzen aan.

Selecteer het MOS Examen waarvoor je jezelf wilt certificeren. Heb je al een voucher? Kies dan voor de optie MOS Examen 2016 Afnemen in Nederland. Heb je nog geen voucher dan kies je het examen met de bijbehorende applicatie waarvoor je jezelf wilt certificeren. Selecteer de taal waarin je examen wilt afnemen. 

Korting

Jazeker, wij bieden staffelkortingen aan. Deze zijn te vinden bij de producten. Wil je meerdere cursussen of trainingen combineren? Neem dan contact op, wij maken graag een offerte op maat.

Wil je voor je gehele organisatie Elearning of meerdere incompany trainingen bestellen? Wij zijn je graag van dienst. Bij grotere aantallen deelnemers bieden wij de mogelijkheid tot een korting die niet in de standaard staffelkorting staat. Neem gerust telefonisch, per e-mail of per chat contact op. Wil je worden teruggebeld? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Ook voor Blended Learning zijn wij dé geschikte partner. Bij Blended learning combineren wij meerdere lesmethoden. Bij een organisatie met een brede leerbehoefte is dit enorm geschikt.

Lesmethode E-learning/ Online

1. Klik op de link 'OEM Leerportaal' in uw ontvangen e-mail met uw inlog gegevens of klik op deze link: 
2. Log hier in met je inloggegevens die je hebt ontvangen in jouw e-mail.

Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten of ben je deze kwijt?
Klik dan op 'Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?'
3. Klik op de cursus die je wilt volgen links in je scherm.
4. Klik eerst op 'Voordat u start'
5. Klik daarna op 'Start Online Cursus ...'
6. Klik daarna onderaan de pagina op 'Start'
7. Heb je een pre-test/ volledige toets? Maak deze dan eerst door op de tekst 'volledige toets' te klikken en begin bij het eerste onderwerp.

Tip: Indien je een vraag kunt beantwoorden, kun je deze direct uitvoeren. Als je het niet weet na 10 seconden na te denken, ga dan door naar de volgende vraag door op 'Antwoord bevestigen' te klikken.

Heb je geen pre-test/ volledige toets?
Dan kan je gelijk beginnen met de cursus. Klik vervolgens op de lessen met oefeningen die je wilt maken.

Iedere cursist waarvoor Elearning is betaald, ontvangt een uitnodiging uit ons Leerportaal (LMS). Met deze inloggegevens krijgen zij toegang tot de Elearning cursus. Het Leerportaal hoeft niet te worden geïnstalleerd en betreft een online inlogomgeving.

Ja het kan worden aangepast. Wij vragen hier €25,- exclusief 21% BTW voor. Het is echter niet nodig. Je kunt onbeperkt toegang houden tot het LMS met de combinatie van het vervallen of te komen vervallen e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt. Het is echt niet mogelijk om je wachtwoord aan te passen via de knop. Er wordt dan een e-mail naar je vervallen e-mailadres gestuurd waar je geen toegang tot hebt.

Zolang je het oude e-mailadres en het wachtwoord niet kwijtraakt, heb je onbeperkt toegang tot het LMS.

Nee, je hebt geen Microsoft Office versie nodig op je pc. Wij leveren voor de meeste Microsoft Office cursussen deze Office versie in een Cloud (virtuele) omgeving.

OEM biedt de mogelijkheid om alle E-Learning cursussen te combineren. Wij bieden zelfs projecten aan waarbij Elearning wordt gecombineerd met Incompany trainingen en MOS Examens. Onder onze klanten bevinden zich ook de grootste IT detacheerders die hun personeel op projectbasis certificeren. Het is ook mogelijk om Elearning Microsoft Office voordeelpakketten te bestellen.

Dat is zeker mogelijk. De cursus is altijd 365 dagen actief en je kunt in deze periode de vragen en opdrachten zo vaak uitvoeren als je wenst. Dit heeft verder geen invloed op je certificaat van deelname.

In ons leerportaal (LMS) kan je zelf het certificaat van deelname downloaden. Wanneer je 70% van de praktijkopdrachten van de cursus goed hebt afgerond, kan je van deze mogelijkheid gebruik maken. Toegang tot het LMS loopt ook na de Elearning cursus door.

Lesmethode Open Inschrijving

Bij een Open Inschrijving doe je mee in een groep cursisten die van meerdere organisaties kunnen komen. Het is bij een Open Inschrijving al mogelijk om vanaf 1 cursist deel te nemen aan een cursus of training.

Ja dat is mogelijk. Er zit een kantelpunt waarbij het voordeliger is om een Incompany training te boeken. Wil je meerdere cursisten tegelijk aan een open inschrijving deel laten nemen en vooraf contact hebben? Bel dan direct met 036-760 1019 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lesmethode Incompany/ In house/ Onsite

Bij een Incompany cursus, komt onze gecertificeerde docent op jouw of een externe locatie trainen.

Onze gecertificeerde docenten bieden bij een Incompany training maatwerk aan. Het cursusmateriaal is veelal leidend, maar echte praktijksituaties kunnen wij inplannen. Wij bieden vooraf de mogelijkheid aan om kosteloos een online nulmeting en een telefoongesprek met onze Microsoft gecertificeerde trainer (MCT) die tevens MicrosoftOffice Specialist (MOS) Master is om het niveau te bepalen, met deskundig advies. Zodoende ben je ervan verzekerd dat aan al jouw wensen wordt voldaan met de hoogste kwaliteit.

Jazeker, wij bieden deze unieke service aan. Wil je direct meer weten over de Incompany training die je voor ogen hebt? Bel direct met 036-760 1019 of stuur een e-mail naar [email protected]

Al onze cursussen zijn ook beschikbaar als Dedicated trainingen. Bij een Dedicated training geniet je van alle voordelen van maatwerk, maar dan op een locatie die wij faciliteren. Wij organiseren regelmatig Dedicated trainingen voor onze klanten. Wil je meer weten over een Dedicated training? Bel dan direct met 036-760 1019 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lesmethode Cursusboek

Oefenbestanden

De oefenbestanden waarnaar in jouw cursusboek wordt verwezen, kan je hieronder downloaden.

Voor Excel 2016
Voor Excel 2013

Extra cursussen bestellen

Ja dat is altijd mogelijk. Bestel je product direct online of neem eerst even contact met ons op per e-mail, telefoon of chat. Wij helpen je graag verder.

Dat is zeker mogelijk. Wij bieden dit aan tegen gereduceerde tarieven. Veel cursisten die een verlenging afnemen hebben er veel baat bij.

Dat is zeker mogelijk. Wij bieden ook staffelkortingen aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan je graag te woord.

MOS Examen 2016

Wij bieden deze mogelijkheid aan. Wij hebben een open inschrijving voor MOS examens voor cursisten met en zonder een voucher. Klik hier om je losse MOS Examen 2016 in te plannen.

Op onze website kun je alle MOS Examens vinden die wij afnemen. Wij streven er naar om elke 30e van de maand tijdstippen aan te bieden om losse MOS Examens af te nemen. Wij streven er met de planning naar, om ook cursisten met een grotere afstand tot ons trainingscentrum te bedienen. Zoek in onze zoekbalk bovenaan de website naar "MOS Examen" en alle optie komen naar voren. Tot snel in ons trainingscentrum.

Reviews

Onderaan elk product bieden wij de mogelijkheid om een review achter te laten. Klik op de blauwe knop "Schrijf uw beoordeling".

Wij hechten veel waarde aan je beoordeling. Bij voorbaat dank.

Het is mogelijk om ons te beoordelen via Google. Hiervoor heb je een Gmail account nodig. Klik op onze dienstverlening of zoek ons op via Google via OEM Office Elearning Menu en volg de stappen van Google om een review achter te laten.

Wij hechten veel waarde aan je beoordeling. Bij voorbaat dank.

Dat is zeker mogelijk. Wij hechten veel waarde aan je beoordeling en mening. Wij werken dagelijks hard om onze propositie aan te sluiten op de behoefte van onze klanten.

Bij voorbaat dank voor je beoordeling.

E-Learning Support

Support E-Learning

Onze E-Learning supportmedewerkers zijn via onderstaande manieren bereikbaar:

Per e-mail

U kunt uw e-mail sturen naar [email protected]
Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren. 
Om u sneller en efficiënter te helpen, vragen wij onderstaande in uw e-mail te vermelden:

 1. Uw naam
 2. De naam van de E-Learning cursus die u volgt
 3. Een duidelijke omschrijving van het probleem. Vermeld indien mogelijk ook bij welke opdracht u het probleem krijgt.
 4. Graag ontvangen wij, indien mogelijk, een screenshot van de foutmelding.

Per telefoon

Wij zijn voor support telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur. 
U kunt ons telefonisch bereiken op 036 760 1019. Kies voor optie 1 (Nederlands) en vervolgens voor optie 2 (support).

Ondersteuning op afstand krijgen

 • Selecteer de Startknop Windows logo Start button, typ Quick Assist in het zoekvak en selecteer de app in de resultaten). Voer in het vak Code van de assistent de zescijferige code in die u hebt gekregen en selecteer Scherm delen. Wacht op uw helper en selecteer Toestaan in het venster dat wordt weergegeven.

Je kan gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen.

Ga naar het LMS en klik op 'wachtwoord vergeten' of op 'forgotten password'.

Dit vind je bij

https://www.oem-portal.com/login/forgot_password.php

of op https://oem.plusport.com/scripts/login.aspx

of op http://oem.mscertkit.com/studentlogin.aspx

of op https://nieuw.oemtypen.nl/.

Je ontvangt jouw inloggegevens binnen 2 werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen. Controleer daarom altijd eerst of je de inloggegevens al in je Spambox hebt ontvangen en vervolgens wanneer de betaling gedaan is.

Je ontvangt jouw inloggegevens binnen 2 werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen. Controleer daarom altijd eerst of je de inloggegevens al in je Spambox hebt ontvangen en vervolgens wanneer de betaling gedaan is.

- Vaak komen nieuwe wachtwoord aanvragen in een spambox. Graag verzoeken wij je deze te controleren.
- Er zit af en toe een vertraging in het versturen van de e-mail. Graag verzoeken wij je even geduld te hebben.

Je kan vrijwel alle gegevens zelf aanpassen in het leerportaal/LMS bij 'Profiel'.

Wanneer je niet kan inloggen kan dat verschillende redenen hebben. De voornaamste redenen die wij meemaken zijn onderstaande problemen:

- Controleer of je verbinding heeft met het internet.
- Controleer of de betaling wel is voldaan.
- Controleer of je termijn van 365 dagen al verlopen is. Is je inschrijving verlopen, dan kan je een verlenging bestellen. Klik hier voor de optie verlengen.
- Controleer of je de juiste inloggegevens gebruikt. Bekijk goed jouw e-mailadres/ gebruikersnaam en wachtwoord.

Lukt het niet dan kan je een nieuw wachtwoord aanvragen.
- Zie je een slotje? Dan zijn onze technici bezig met een update. Binnen 24 uur kan je weer inloggen. Bedankt voor uw begrip, wij werken continu aan de veiligheid de verbindingen.

Alle servers zijn onderhevig aan periodiek onderhoud en updates. Dit is enorm belangrijk. Hierdoor komt het af en toe dat je precies op dat moment probeert in te loggen.

De servers worden altijd weer bereikbaar. Onze ICT afdeling heeft dit altijd in de gaten.

Wat kun je het beste doen in het geval dat de Server niet bereikbaar is? Probeer een aantal uur later weer in te loggen. In het geval wel serveronderhoud draait de server altijd weer binnen 24 uur.

Dit kan meerdere betekenissen hebben. 

 1. Uw periode van de cursus is verlopen. Wilt u deze verlengen? Klik hier voor de optie verlengen.
 2. Het kan zijn dat er op de server beveiligingsupdates worden uitgevoerd. Deze zijn nodig om te voldoen aan alle eisen. Wij vragen je vriendelijk geduld te hebben. Doorgaans is het binnen 24 uur volledig opgelost. Onze technici zijn ermee bezig.

Deconnexion

Als u via ons portaal vanaf een LMS-platform met Google Chrome of de Microsoft Edge (Chromium) browser, kan dit de onmiddellijke verschijning van een Déconnexion-scherm oproepen.

Foutmelding Deconnexion
U kunt dit probleem echter oplossen met uw bestaande installatie van Google Chrome door de onderstaande drie stappen te volgen:

- Plak in de adresbalk van Google Chrome het volgende adres:

chrome://flags/#same-site-by-default-cookies

- of met Microsoft Edge (Chromium):

edge://flags/#same-site-by-default-cookies

Op de pagina die verschijnt: in het gedeelte SameSite by default cookies, open de lijst aan de rechterkant en selecteer de optie Disabled:

Oplossing Deconnexion


Sluit uw Chrome- of Edge-browser volledig en open deze vervolgens opnieuw.

Certificaat van deelname

Let op dat jouw cursus volledig is afgerond en dat je meer dan 70% van de Elearning cursus met een goed gevolg hebt afgerond. Log in op het leerportaal. Hier dien je te evalueren en dan te klikken op 'Get my certificate'.

Je kunt deze ten alle tijden zelf downloaden in het Leerportaal / LMS omgeving.

Je vind jouw certificaat van deelname in u het Leerportaal / LMS omgeving.

Om uw certificaat te ontvangen moet de cursus goed zijn afgemeld.

Log eerst opnieuw in in het leerportaal/ LMS.

Let er op dat jouw cursus altijd goed wordt afgemeld. Om het goed af te sluiten klik je rechts boven je opgave venster op 'Afsluiten'. Daarna klik je rechts boven in je scherm op 'Sessie afsluiten'. Hierna kun je afmelden door rechtsboven op 'Afmelden' te klikken. Sluit nooit je browser af zonder deze stappen eerst te volgen. Wanneer je je Browser weg klikt, kan het E-learningprogramma onmogelijk een registratie verrichten.

Let op dat je cursus volledig is afgerond en dat je meer dan 70% van de praktijkopdrachten van de E-learning cursus met een goed gevolg hebt afgerond.

Download hierhet stappenplan in pdf formaat.

Type cursus

Download je Adobe Flashplayer. Dit programma is nodig. LET OP, zorg ervoor dat je pop-ups niet zijn geblokkeerd. Zoek via Chrome of Internet Explorer/ Edge hoe je pop ups kan deblokkeren.

Kom je hier niet uit? Dan kunnen wij je een cursus Google Chrome of Internet Explorer/ Edge aanbevelen.

Cursus afronden

Wij bieden de mogelijkheid aan om jouw E-learningcursus te verlengen tegen zeer gunstige tarieven. Klik hier voor de opties om te verlengen.

Om uw certificaat te ontvangen moet de cursus goed zijn afgemeld.

Log eerst opnieuw in in het leerportaal/ LMS.

Let er op dat jouw cursus altijd goed wordt afgemeld. Om het goed af te sluiten klik je rechts boven je opgave venster op 'Afsluiten'. Daarna klik je rechts boven in je scherm op 'Sessie afsluiten'. Hierna kun je afmelden door rechtsboven op 'Afmelden' te klikken. Sluit nooit je browser af zonder deze stappen eerst te volgen. Wanneer je je Browser weg klikt, kan het E-learningprogramma onmogelijk een registratie verrichten.

Let op dat je cursus volledig is afgerond en dat je meer dan 70% van de praktijkopdrachten van de E-learning cursus met een goed gevolg hebt afgerond.

Download hierhet stappenplan in pdf formaat.

 

Pre test

De pre-test kun je éénmalig uitvoeren. Let op dat je alle opdrachten direct behandeld.

Dit is zeker mogelijk. Wij rekenen hiervoor 25 Euro exclusief btw. Stuur hiervoor een mail naar [email protected].

Dit is niet mogelijk. De test is zo ontwikkeld dat je ieder onderdeel direct moet uitvoeren.

Nee deze is niet tijdgebonden.

Verplaatsen of annuleren van een training

Indien de bijeenkomstenplanning het toelaat, biedt OEM (Office Elearning Menu) je de mogelijkheid om een bijeenkomst op een ander moment in te halen, in een andere groep. Hiervoor dien je dit tijdig, lees minimaal 4 weken voor aanvang van de training of cursusdag te melden.

Wanneer je van deze gelegenheid gebruik wenst te maken, adviseren wij je dit tijdig aan ons kenbaar te maken via een ticket in ons Ticketsysteem of stuur een e-mail naar [email protected]. Verplichte informatie in deze e-mail: Je volledige naam, trainingsdatum, trainingslocatie, Naam van je training, je e-mailadres en bedrijfsnaam.
Graag vernemen wij van je de datum van de bijeenkomst die je niet kunt bijwonen in jouw eigen groep. Wij versturen je per e-mail de alternatieven toe die wij op dat moment kunnen aanbieden. Je kunt vervolgens aangeven van welke inhaalmogelijkheid je gebruik wilt maken.

Het is niet mogelijk om een gemiste trainingsdag in te halen (in een andere groep). Wel bieden wij je de mogelijkheid aan om de gehele training op een later tijdstip te volgen door deze opnieuw te bestellen. Dit kunt u aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar [email protected]. 

Verplichte informatie in je e-mail:

Uw volledige naam, Trainingsdatum, Trainingslocatie, Naam van uw Training, Uw e-mailadres en Bedrijfsnaam.

Aan het verplaatsen van de training zijn kosten verbonden.

Met inachtneming van artikel 20 van onze Algemene Voorwaarden kan je, indien gewenst, je inschrijving annuleren.

Over cursussen algemeen

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname. Voor een groot aantal trainingen kan je ook een examen afleggen. Hiervoor kan je ook los van de training hiervoor inschrijven op de site. De examenprijzen zijn niet standaard bij de training inbegrepen, tenzij het in de kostenspecificatie vermeld wordt.

Vrijwel alle examens zijn Nederlandstalig of Engelstalig. Voor specifieke informatie over een examen kan je contact opnemen met onze adviseurs.

Alle trainingen worden in het Nederlands gegeven. In overleg is het mogelijk om cursussen in het Engels te volgen.

Staat uw vraag en antwoord er niet tussen?

Indien uw vraag en antwoord er niet bij staat verzoeken wij u om een ticket aan te maken. https://www.officeelearningmenu.nl/nl/account/login/ 

Wij streven er naar om binnen 24 uur uw Ticket te beantwoorden.

Wij kunnen geen supportvraag in behandeling nemen zonder de volgende informatie:

Naam van de cursist
Naam van de cursus/training
Logingegevens (e-mailadres waarmee de cursist is aangemeld)

*Indien uw vraag en antwoord er niet bij staat verzoeken wij u om een ticket aan te maken. https://www.officeelearningmenu.nl/nl/account/login/ 

Wij streven er naar om binnen 24 uur uw Ticket te beantwoorden.

*Let op. Bij een foutmelding gaan wij ervan uit dat de gebruiker een fout maakt. Het systeem is erop geënt de juiste stappen te volgen. Wanneer de Elearning niet goed wordt ingegeven door de gebruiker, zal deze foutmeldingen ervaren. Het is van belang dat er nogmaals wordt gekeken naar de manier van een onderdeel afronden.

Indien uw vraag en antwoord er niet bij staat verzoeken wij u om een ticket aan te maken. https://www.officeelearningmenu.nl/nl/account/login/ 

Wij streven er naar om binnen 24 uur uw Ticket te beantwoorden.

Wij kunnen geen supportvraag voor Elearning in behandeling nemen zonder de volgende informatie:

Naam van de cursist
Naam van de cursus/training
Logingegevens (e-mailadres waarmee de cursist is aangemeld)

*Let op. Bij een foutmelding gaan wij ervan uit dat de gebruiker een fout maakt. Het systeem is erop geënt de juiste stappen te volgen. Wanneer de Elearning niet goed wordt ingegeven door de gebruiker, zal deze foutmeldingen ervaren. Het is van belang dat er nogmaals wordt gekeken naar de manier van een onderdeel afronden.

Wij streven er naar om binnen 24 uur jouw supportvraag inhoudelijk te behandelen. Wij vragen je wel rekening te houden met de verplichte gegevens. Zonder de juiste gegevens kunnen wij het namelijk niet voor je uitzoeken.

Laat een reactie achter

Contact met OEM Klantenservice

Welkom op de hulp en contact pagina. 

Vragen? Advies nodig?

Bel of e-mail ons gerust. Of kijk eens bij onze veelgestelde vragen.

Makkelijk in 3 stappen een offerte aanvragen?

Via deze link (gaat open in een nieuw venster) kunt in makkelijk in 3 stappen een offerte aanvragen. U ontvangt binnen in werkdag uw offerte per e-mail.
Mogelijk zullen wij u nog eerst contacteren om eventuele additionele vragen beantwoord te krijgen.

Heb je een vraag over de mogelijkheden voor maatwerk/ groepstrainingen? Kijk dan hier of stuur een e-mail naar [email protected].

Kijk hier als een vraag over virtueel trainen (virtual classroom).
Kijk hier als een vraag over E-Learning trainingen.

Heb je een vraag over een van onze individuele trainingen en opleidingen of heb je behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek? Vul dan het onderstaande contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht

* Verplichte velden

Zelf regelen

Volg je bestelling

Voor alle overige vragen

Bel ons (Lokaal tarief)

ma t/m do 09.00 - 17.30 uur
za t/m zo gesloten

+31 36 760 1019

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

E-mail ons

Social media

Antwoord binnen 1 werkdag

8.7Review LogoWij scoren een 8.7 op Springest

OEM Office Elearning Menu

P. J. Oudweg 4
1314 CH
Nederland Bekijk op Google Maps

NL001592903B61
52818837
NL57INGB0006070903

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »