Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Over OEM met de Beste Cursussen en ICT Trainingen

OEM Office E-Learning Menu De opleider voor de pc eindgebruiker en de IT Professional

OEM Office Elearning Menu, internationaal ICT-trainingscentrum opgericht door Graham Hulsebos in 2010. OEM is partner van Microsoft en EC-Council en een geautoriseerd Microsoft Office Specialist (MOS) examencentrum. Levert Goud gecertificeerde applicatie E-Learning cursussen, Incompany en Virtuele trainingen met gecertificeerde docenten in alle Microsoft Office pakketten en vele andere applicaties en bekroonde ICT & Development E-Learning trainingen van alle bekende merken voor de ICT professionals die zich willen opleiden, verdiepen en certificeren.

Splendid Learning

De bedrijfsfilosofie van OEM Office Elearning Menu komt optimaal tot uiting in Splendid Learning model. Splendid Learning is ontwikkelt om tot een efficiënter resultaat te komen. Met Splendid Learning weet u zeker dat u het meeste uit uw trainingsbudget haalt, wat tot uiting komt in verhoging van het 'Human Capital' van uw organisatie. Dit rendement is nu ook meetbaar. U doorloopt het hele model van onze dienstverlening om het optimale rendement te halen uit de geïnvesteerde tijd en inspanning.

Situation

Om inzicht te krijgen in de huidige kennishiaten van de cursist, maken wij gebruik van een online pre-test gekoppeld en voorafgaand aan een E-Learning cursus.
Voor een Incompany training maken wij gebruik van een online nulmeting via een meerkeuze vraag test voor Microsoft Office of via een telefonische intakegesprek of indien gewenst in een persoonlijk gesprek (eventueel virtueel) met een MOS Master gecertificeerde docent.

De kennishiaten voor de ICT professional worden op certificeringsniveau bepaald met behulp van de MeasureUp

Pre-test voor Microsoft Office
Het resultaat van de pre-test kan verwerkt worden in een op maat gemaakte E-Learning cursus. Zo leert de cursist alleen hetgeen wat hij/zij nog niet beheerst. Zo bespaart u tijd en geld. Bij de online nulmeting kan een docent de resultaten in een Incompany training verwerken tot een maatwerk training.

MeasureUp voor ICT Professionals

De docent kan bij een Incompany training gebruik maken van de resultaten van de MeasureUp, om zo een diepgaande training in een kortere tijd te verzorgen. 

Improve

Improve voor Eindgebruikers
Nu de cursist weet wat de exacte leerbehoefte is, is de volgende stap de (online) cursus te volgen. De cursus kan men standaard 365 dagen lang trainen en op eigen tempo en volgorde na startdatum voltooien. Daarbij is de online cursus overal en op elk moment 24/7 toegankelijk en is een geïnstalleerde Microsoft Office op de computer niet nodig (In the Cloud). De cursus bevat leesopdrachten, lessen, praktijkopdrachten met real-time analyse van de uitgevoerde opdrachten en resultaten, daarbij onthoudt de real-time voortgangsrapportage de voortgang die de cursist heeft geboekt. 

Kosten per cursist 
Daarvoor kant u gemiddeld rekenen op € 20,00 per uur E-Learning. 2 uur E-Learning staat ongeveer gelijk aan een dag klassikaal trainen. Daar heeft u de eerste besparing al binnen. Een dag klassikaal trainen kost al snel € 555,00 per cursist. Reken het zelf maar eens uit of neem contact met ons op. Wij berekenen graag voor u hoeveel u kunt besparen als organisatie.

Improve voor ICT Professionals
Bij een ICT E-Learning training zal de gecertificeerde docent de cursist trainen en begeleiden via de Online Mentor richting het beoogde examen. De trainingsduur is altijd maatwerk en afhankelijk van de leerdoelen van de cursist en de resultaten uit de MeasureUp.

Strengthen

Strengthen voor Eindgebruikers
Om de online cursus te versterken bieden wij Microsoft Office cursusboeken aan. De Microsoft Office cursusboeken bevatten honderden pagina’s. Hierin worden praktijkopdrachten en alle onderwerpen behandeld. 
Uitgever: Microsoft Gold Partner

Strengthen voor ICT Professionals 
Om de Incompany training te versterken bieden wij jou onze OEM Cert Kits aan. In deze OEM Cert Kit zitten alle benodigde E-Learning trainingen (video-gebaseerde), Examen Quizzen (om tussentijds de kennis te meten), Online Mentor (24/7 contact met een docent per e-mail of chat), Practical Virtual Labs (Optioneel indien beschikbaar* meerprijs), examensimulatie en tips & tricks.

Assistance

Assistance voor de Eindgebruiker
Om na de online cursus de cursist extra support aan te bieden, hebben wij diverse naslagwerken zoals Microsoft Office cursusboeken en Office video's.

Assistance voor de ICT Professionals
De OEM Cert Kits zijn zeer efficiënt om de cursist te ondersteunen. De tips en tricks bevatten handige hulpmiddelen om de cursist extra voor te bereiden op het examen. Daarnaast kan de cursist per e-mail en chat 24/7 contact opnemen met een docent.

Confirm

Confirm voor eindgebruikers
Om de opgedane kennis en vaardigheden van de cursist daadwerkelijk te meten en de waarde ervan te bepalen bieden wij de cursist een Post-test aan van 15 minuten.
Door het resultaat van de Post-test weet de cursist en/ of management of de gewenste leerdoelstellingen zijn bereikt.

Confirm voor ICT Professionals
Om te verifiëren of u klaar bent voor het examen, kunt u opnieuw de MeasureUp uitvoeren.
 
Microsoft Office Specialist (MOS) certificering 
Is de cursist klaar om de kennis om te zetten in een MOS certificering? Om de cursist voor te bereiden voor het MOS examen bieden wij Gmetrix Microsoft Office proefexamens aan.

Trainingsadvies nodig?

Neem voor al je vragen gerust contact met onze opleidingsadviseurs op.

 

OEM Wisselweg 33 Almere