Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus Microsoft Publisher

Bestel nu de beste Publisher cursussen online. Cursus Publisher 2019, Project 2016 en Project 2013 E-learning online. Train uzelf in Publisher met praktijkgerichte oefeningen. Geschikt voor Beginner, Gevorderd en Expert.

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

Cursus Publisher E-Learning

 • Taal: Engels
 • Vereiste kennisniveau: Basiskennis over omgang met een computer
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Certificaat van Deelname
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Opdrachten oplossen in een virtuele omgeving van Microsoft Office
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Voorbereidend examen voor de Europese Computer Driving License (ECDL)
 • Examenvoorbereiding voor Microsoft Office Specialist (MOS)
 • Uitgever: Microsoft Gold Certified Partner

Wat is Microsoft Publisher?

Microsoft Publisher is een toepassing voor desktop publishing. Dit programma maakt deel uit van de zakelijke Microsoft Office-pakketten (Standard, Professional & Professional Plus). In tegenstelling tot Microsoft Word, dat zich richt op tekstcompositie en proeflezen, richt MS Publisher zich op paginaontwerp en -opmaak.

Publisher kan worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan publicaties te maken, van visitekaartjes en kalenders tot nieuwsbrieven en wenskaarten. Publisher is een gemakkelijk te gebruiken programma voor gebruikers die geen ontwerpprofessionals zijn en is ook een goedkopere vervanger voor programma's als Adobe InDesign.

Publisher, dat beschikbaar is in de duurdere versies van Microsoft Office, kan worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan publicaties te maken, van visitekaartjes en kalenders tot nieuwsbrieven en wenskaarten.

Waar wordt Microsoft Publisher voor gebruikt?
Microsoft Office Publisher wordt gebruikt om professionele documenten te maken. Het lijkt veel op Microsoft Word. Vergeleken met het bekende Microsoft Word besteedt Publisher meer aandacht aan paginaopmaak en -ontwerp en minder aan woordopmaak en compositie. Als er een eenvoudig professioneel document of een complex document volgens zakelijke behoeften moet worden gemaakt, kunt u een van de beschikbare sjablonen kiezen en deze gemakkelijk bewerken en aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

Er is een grote verscheidenheid aan sjablonen in Publisher. Nadat een geschikt sjabloon is gekozen, worden de afbeeldingen en teksten toegevoegd. Documenten in Microsoft Publisher worden opgeslagen als een bestand met de extensie .pub. Nadat het gewenste document is gemaakt, biedt deze software de mogelijkheid om het naar iedereen te e-mailen of online te publiceren of het als een ander bestandsformaat te exporteren.

Of u nu een beginner bent op het gebied van digitaal publiceren of er meteen in wilt springen, Microsoft Publisher is gemakkelijk te gebruiken. Met een gebruiksvriendelijke interface en alle functies die u nodig hebt, kunt u gemakkelijk publicaties van hoge kwaliteit produceren, ongeacht uw vaardigheidsniveau.

Handige wizards
Heeft u een helpende hand nodig bij het maken van een bepaalde publicatie? Microsoft Office Publisher heeft een aantal handige wizards die u helpen bij het ontwerpen van alles; van banners en brochures tot nieuwsbrieven en zelfs websites.

Maak een breed scala aan publicaties
Hoewel Microsoft Publisher vaak wordt geassocieerd met het ontwerpen van nieuwsbrieven en brochures, is dat niet het enige waar het goed voor is. U kunt de software gebruiken om een grote verscheidenheid aan publicaties te maken, waaronder voorstellen, productbladen, servicegidsen en nog veel meer.

Slepen en neerzetten
Een Publisher-ontwerp hoeft niet ingewikkeld te zijn als u MS Publisher gebruikt. De software heeft een handige functie voor slepen en neerzetten waarmee u snel foto's en andere media in uw publicaties kunt invoegen. Met slepen en neerzetten bespaart u heel wat tijd. U kunt zelfs inhoud rechtstreeks van uw social media pagina's in uw document plaatsen.

Publisher cursus

Cursussen voor Publisher zijn geschikt voor elke eindgebruiker, zowel particulier als zakelijk. U kiest als leerniveau tussen Beginner cursussen, Gevorderde cursussen en zelfs Expert cursussen. Het is aan eenieder te beslissen welk niveau men kiest. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online cursus heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de cursus. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles