Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Typecursus + Examen E-Learning

Met deze Typecursus ben je binnen 12u klaar en typ je voortaan blind en sneller dan ooit. De beste typecursus geeft een typediploma garantie en bespaart tijd!

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

Al 25.000+ tevreden cursisten
Snelste typecursus: in 12 uur sneller en blind leren typen.

De typecursus bevat 12 lessen van 60 minuten per les en begint met een heldere uitleg per video.
De beste typecursus toont ook een aantal video's met heldere uitleg en heeft daarnaast meerdere typespellen op lesniveau voor nog meer leerplezier.Snelste Typecursus

OEM typecursus is dankzij haar unieke leermethode de snelste typecursus: slechts 12 lessen van gemiddeld 60 minuten.

Het OEM type-examen is ook online en duurt ongeveer 7 minuten. Binnen een examensessie kunt u onbeperkt herkansen. Het beste resultaat komt op uw diploma.Gratis Uitproberen

Eerst even de beste typecursus zelf proberen? Zo ervaart u zelf hoe overzichtelijk en eenvoudig de typecursus is, terwijl alle benodigde elementen erin zitten om voortaan sneller en blind te typen.

Klik hier om vrijblijvend te ervaren hoe deze typecursus werkt. Registreren is niet nodig. Ben je daarna overtuigd? Ga dan meteen naar de typecursus productpagina.


Typediploma Garantie

Minimaal 120 APM (aanslagen per minuut) met 98,0% nauwkeurigheid.
Mocht u het examen niet in één keer halen, dan is een herkansing mogelijk. U ontvangt een certificaat als het examen niet wordt behaald.

Binnen de examensessie kunt u onbeperkt examenpogingen doen, waarbij het beste resultaat geldt. Dát is onze OEM typediplomagarantie!


Typecursus typecursus

 


Eigen Lessen Maken

Om bepaalde woorden of letters extra te oefenen is het mogelijk om eigen lessen te maken. Dit is onder andere handig voor het oefenen van termen die vaak voor specifiek werk getypt moeten worden, maar ook om letters extra te oefenen welke vaak fout worden getypt.Typespelletjes

Bij het programma hebben we ook typespellen (type games). Deze typespellen zijn aangepast aan de lesstof. Zo kan na les 1 een spel worden gespeeld met alleen de letters die tot dan toe zijn geleerd. Hiermee wordt leren nóg leuker.


typecursus

typecursus

Bespaar 21 dagen per jaar door Sneller te Typen

Door elke dag te beginnen met een typcursus van 30 minuten, zult u binnen 2 weken verbeteringen in uw blind typen zien.

De gemiddelde persoon besteedt minstens 3 uur per dag aan typen op een toetsenbord. Tijdens het werk, met e-mails of andere berichten, social media, etc.
Als u uw typsnelheid met 20% verhoogt, kunt u tot 35 minuten per dag tijd besparen. Dat staat gelijk aan maar liefst 213 uur per jaar.

Aangezien de meeste mensen ongeveer 10 uur actieve tijd per dag hebben, zou u elk jaar tot wel 21 dagen kunnen besparen!


OEM Typen is speciaal voor iedereen die sneller wilt typen,
maar is uiteraard ook geschikt voor ieder ander wie sneller en blind wilt leren typen.

Ook geschikt voor de zakelijke markt; voor bedrijven, werkgevers én werknemers.


Doelstelling Na afloop van de OEM typecursus kunt u blind typen met 10 vingers. Daar heeft u de rest van uw leven profijt van qua tijd en gezondheid. U zit ontspannen rechtop, zonder dat u steeds naar het toetsenbord moet kijken. Hierdoor is de belasting van uw nek en schouders enorm afgenomen. U kunt de OEM typecursus afsluiten met het type-examen voor het OEM typediploma.

Tijdsduur OEM typecursus is dankzij haar unieke leermethode de snelste typecursus: slechts 12 lessen van gemiddeld 60 minuten.

Het OEM type-examen is ook online en duurt ongeveer 7 minuten. U kunt onbeperkt herkansen mocht u het examen niet in één keer halen. Het beste resultaat komt op uw diploma. 


Inhoud Na 7 lessen (ongeveer 7 uur lestijd), kunt u alle letters en de belangrijkste leestekens blind typen. In de laatste lessen gaat u teksten typen om sneller en accurater typen te automatiseren. Daarbij zijn er meerdere proefexamens beschikbaar om extra te oefenen, indien gewenst. Tevens zijn er oefeningen om cijfers te leren met een aantal extra leestekens.

Doelgroep De OEM typecursus is voor iedereen die wilt leren blindtypen en sneller wilt typen. Ook geschikt voor bedrijven, voor werkgevers en werknemers.

Niveau Geschikt voor (jong)volwassenen. Er is geen vooropleiding vereist.

Materiaal Alles verloopt digitaal. U heeft alleen een computer, Chromebook of tablet met QWERTY-toetsenbord en een internetaansluiting nodig.

Lestijden U kunt 24/7 inloggen op nieuw.oemtypen.nl voor uw OEM typecursus en/of examen.

Diploma Minimaal 120 APM (aanslagen per minuut) met 98,0% nauwkeurigheid. Mocht u het examen niet in één keer halen, dan is een (meervoudig) herkansing mogelijk. U ontvangt een certificaat als het examen niet wordt behaald.

Herkansing Binnen de examensessie kunt u onbeperkt examenpogingen doen, waarbij het beste resultaat geldt. Onverhoopt niet geslaagd? Dan kunt u altijd kosteloos zelf een herexamen doen. Dat is onze OEM typediplomagarantie!

 

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles