Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

Cursussen

Hier vindt u honderden van de beste cursussen online. Van Microsoft Office 365 E-learning tot Incompany trainingen, Office Video's, Cursusboeken, Gmetrix Proefexamens en MOS Examens. Geschikt voor Beginner, Gevorderd en Expert.

Sorteren op

453 Trainingen

453 Trainingen

Cursussen

Bij OEM Office Elearning Menu bieden we honderden cursussen aan. Zo bieden we een online cursus aan van Excel, Word, SharePoint en alles van Microsoft Office, Adobe, Google en meer. Ook voor Incompany trainingen, Walk-in trainingen, certificeringen en cursusboeken zit u bij OEM aan het juiste adres.

OEM Office Elearning Menu is officieel Microsoft Partner en doen hier ook jaarlijks examen voor bij Microsoft om deze status te mogen behouden.

Cursus leerniveau

Een E-learning cursus bij OEM is geschikt voor elke eindgebruiker, zowel particulier als zakelijk. U kiest als leerniveau tussen Beginner cursussen, Gevorderde cursussen en zelfs Expert cursussen. Het is aan eenieder te beslissen welk niveau men kiest. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

24/7, 365 dagen online cursus

Voor elke aangeschafte online cursus heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de cursus. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Certificaat van deelname

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

Cursus kopen?

OEM Office Elearning Menu helpt u graag verder bij het kiezen van de juiste cursus. Bent u er al over uit? Dan bestelt u hier eenvoudig uw cursus online en maakt u een handig account aan, kiest u voor een veilige betaalmethode en u begint meestal dezelfde dag al aan uw nieuwe cursus. 

Het aanmaken van een account bij OEM is veilig en praktisch. Zo behoudt u overzicht van uw cursussen en trainingen via uw eigen account. Ook download u eenvoudig facturen en bij het kopen van een nieuwe cursus of training loopt u sneller door het aankoopproces heen.

Elke cursus en training is veilig online te betalen of voor bedrijven is er ook de mogelijkheid om op factuur te betalen.

Het is tijd om te leren!

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledig cursus Office komt altijd van pas. We hebben tegenwoordig dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

De tijd om te leren is nu.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles