Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus Microsoft Teams

Bestel nu de beste Teams cursussen online. Cursus Microsoft Teams E-learning online. Train uzelf in Teams met praktijkgerichte oefeningen. Geschikt voor Beginner, Gevorderd en Expert.

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

Cursus Teams E-Learning

 • Taal: Nederlands of Engels
 • Vereiste kennisniveau: Basiskennis over omgang met een computer
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Certificaat van Deelname
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Opdrachten oplossen in een virtuele omgeving van Microsoft Office
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Voorbereidend examen voor de Europese Computer Driving License (ECDL)
 • Examenvoorbereiding voor Microsoft Office Specialist (MOS)
 • Uitgever: Microsoft Gold Certified Partner

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een platform voor samenwerking en videoconferencing dat mensen helpt effectief samen te werken, of ze nu thuis of op kantoor werken. De dienst stelt gebruikers in staat om te communiceren via tekstchat, spraak of videogesprekken en profiteert ook van koppelingen met verschillende andere Microsoft 365-diensten, zoals OneDrive en PowerPoint.

Hoewel Teams begon als een zakelijke toepassing, heeft Microsoft het platform ook als een consumentendienst gepromoot en heeft het daarom ingebouwd in het hart van zijn nieuwe Windows 11 OS. De gratis versie van Microsoft Teams biedt een royale set functies die voldoende zal zijn voor veel individuen en kleine bedrijven, terwijl een betaalde versie beschikbaar is voor grotere organisaties die op zoek zijn naar een meer uitgebreide oplossing.

Microsoft Teams-clients zijn beschikbaar op Windows, macOS, Linux, Android en iOS, dus werknemers kunnen communiceren met vrijwel elk apparaat.

 • Wat is het? Een dienst voor samenwerking en videoconferencing
 • Op welke platformen is het beschikbaar? Alle grote besturingssystemen
 • Hoeveel kost het? Afhankelijk van het plan, maar er is een gratis versie beschikbaar
 • Wie is het doelpubliek? Voornamelijk zakelijke gebruikers, maar ook gewone consumenten

Microsoft Teams biedt alle belangrijke samenwerkingsfuncties, van hoogwaardige videoconferenties tot telefoongesprekken, tekstchat en groepsmessaging.

Als het gaat om de in-meeting ervaring, de dienst biedt gebruikers een verscheidenheid aan tools, zoals aangepaste en wazige achtergronden, verschillende weergavemodi, breakout rooms en tekst chat. Gebruikers kunnen ook hun scherm delen tijdens presentaties, waardoor het voor toehoorders makkelijker wordt om mee te kijken.

Met Teams kunnen vergaderingen worden opgenomen, zodat mensen die niet aanwezig konden zijn, alles kunnen inhalen wat ze gemist hebben. En sinds het begin van de pandemie heeft Microsoft ook een paar belangrijke toegankelijkheidsfuncties geïntroduceerd, zoals live bijschriften en transcriptie.

Wat Teams echter onderscheidt van zijn concurrenten, is zijn positie binnen de bredere Microsoft 365-suite van apps en diensten. Teams is bijvoorbeeld nauw verweven met OneDrive en SharePoint, waardoor het delen van bestanden eenvoudig en intuïtief is.

Teams cursus

Cursussen voor Teams zijn geschikt voor elke eindgebruiker, zowel particulier als zakelijk. U kiest als leerniveau tussen Beginner cursussen, Gevorderde cursussen en zelfs Expert cursussen. Het is aan eenieder te beslissen welk niveau men kiest. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online cursus heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de cursus. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles