Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Typecursus Virtueel

Typecursus Virtueel

Typecursus Virtueel

€ 495,00 € 598,95 Excl. btw

De beste Typecursus Virtueel Training Gratis Nulmeting Gecertificeerde docent Praktische oefeningen Naslagwerk Nazorg Maatwerk Certificaat.

Lees meer
Beschikbaarheid:
999
Levertijd:
Datum/ Data en tijden in overleg
  • Bestel voor 17:00 uur en start vandaag
  • Persoonlijke service van ons deskundige team
  • Veilig betalen
  • Certificaat van deelname
  • De laagste prijs garantie

Typecursus Virtueel Training Cursus Maatwerk

OEM Office E-Learning Menu biedt uw organisatie een complete oplossing aan voor een virtuele cursus Typecursus. Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeftes.
Onze missie is om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk uit de training haalt.
Daarom maken wij ook op maat trainingen die exact op uw wensen aansluiten.

De voornaamste doelstellingen van deze trainingen zijn:1. Na afloop van deze cursus bent u in staat om nagenoeg blind te kunnen typen met 10 vingers.
2. Na afloop van deze cursus bent u in staat om alle (hoofd-)letters, cijfers en tekens op het toetsenbord met uw vingers te bereiken zonder hiervoor elke keer op het toetsenbord te kijken.
3. Na afloop van deze cursus bent u in staat om met een significant hogere snelheid te kunnen typen.
4. Na afloop van deze cursus kunt u een tijdwinst besparen die kan oplopen tot 70%.Het Plan van Aanpak kan er als volgt uitzien
Graag willen wij uw organisatie een oplossing aanbieden die van A tot Z is geregeld.1. Nulmeting
Vooraf bieden wij kosteloos een online nulmeting en een telefoongesprek aan met onze trainer om te komen tot een deskundig advies.2. Training met online begeleiding
De cursisten krijgen online een professionele en praktische training in TypeTrainer in het Nederlands of in het Engels. Wij nodigen de cursisten zelf per e-mail uit. Onderdeel van de online cursus zijn de 10 tot 12 wekelijkse lessen van 45-60 minuten op een vast tijdstip in de week. Het is mogelijk om, tegen meerprijs, de cursus in de avond of in het weekend te volgen. Ook de huur van laptops is hierbij mogelijk. Naast de wekelijkse lessen moet de cursist zelf thuis of op het werk zijn/haar vaardigheden ontwikkelen en bijhouden.

3. Evaluatie en afronding
Aan het einde van de online training wordt er geëvalueerd en ontvangt men een certificaat van deelname of diploma zichtbaar in het gebruikersprofiel van de cursist via ons LMS systeem of App. Met deze App kunnen alle cursisten van OEM Office ELearning Menu in het LMS het Profiel bewerken en certificaten van deelname downloaden en bekijken.4. Examen
Na afloop van de cursus wordt er een online examen afgenomen. Hierbij kunnen de eisen, voor wat betreft het aantal aanslagen per minuut en het foutenpercentage, vanuit de opdrachtgever (mede) bepaald worden.

Cursusinhoud Typecursus Virtueel

Basis van het toetsenbord
Alle kleine letters op het standaard qwerty toetsenbord
Hoofdletters in combinatie met de toets (links/rechts)
De toets
De spatiebalkVingerzetting
Basis of starthouding van de vingers op het toetsenbord
Welke vingers gebruiken voor welke lettersSpeciale tekens, cijfers
In extra lessen komen de speciale tekens aan de orde
In extra lessen komen de cijfers aan de orde
Het gebruik van de correctietoets
 

Microsoft Office Studieadvies Onze Microsoft Office studieadviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en dit om te zetten naar een op maat ingevulde, praktische training bij u op locatie.
Nulmeting – Kennisanalyse Vooraf bieden wij een gratis 0-meting (online) aan, telefonisch contact met onze Microsoft Office Specialist (MOS) Master docent om het niveau te bepalen, met deskundig advies.
Eigen bestanden Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld wordt is mogelijk.
Weekendtrainingen Naast de mogelijkheid om op werkdagen trainingen te verzorgen bij op locatie, biedt OEM Office Elearning Menu ook de mogelijkheid om trainingen in het weekend te verzorgen voor onze klanten. Een unieke manier om buiten de normale werktijden, nog efficiën
Docenten Wij kijken naar de doelgroep en leerdoelen en selecteren in overleg hierop de meest geschikte Microsoft Office Specilalist MOS Master gecertificeerde docent.
Talen Nederlands/ Engels, Nederlands met Engelse software of Engels met Engelse software.
Unieke trainingsvormen Van een 1 op 1 persoonlijke training tot een maatwerk training voor een groep van maximaal 12 personen. De mogelijkheden exact afgestemd op uw wensen en specifieke situatie.
Staffelprijzen Wij hebben verschillende staffelprijzen afhankelijk van de gewenste aantallen en groepsgrootte voor uw trainingen.
Mobiel leslokaal Indien gewenst kunnen wij u organisatie voorzien van een mobiel (extra kosten) leslokaal.
Naslagwerken Praktische cursusboeken in details over alle verschillende functies van b.v. Microsoft Excel. Quick Reference Cards zijn handzaame 12 pagina's tellend full colour plastic naslagwerk in pocket formaat.
Evaluatie Aan het einde van de training wordt er geëvalueerd.
Certificaat Aan het einde van de training ontvangt men een certificaat van deelname zichtbaar in het gebruikersprofiel van de cursist of onze App.
ESF subsidie Indien wenselijk kunnen wij kosteloos een presentielijst en een ESF subsidie formulier overleggen via ons LMS systeem

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Recent bekeken

Goud Gecertificeerde Bekroonde E-Learning

MOS Gecertificeerde Docenten

Gemiddelde beoordeling

8.7

20 jaar Ervaring

Microsoft Office 365 Incompany Trainingen

Met MOS gecertificeerde docenten, nulmetingen met deskundig advies, maatwerk, huren van laptops, naslagwerk, hand-outs, evaluaties en certificaten van deelname.

Bekijk Incompany trainingen

Van onze blog

Lees onze meest recente artikelen

View blog