Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

GMetrix

Gmetrix biedt hands-on oefenexamens en prestatiegerichte assessments om u te helpen bij de voorbereiding op certificeringsexamens en het verbeteren van uw vaardigheden in verschillende softwareapplicaties.

Sorteren op

15 Trainingen

15 Trainingen

GMetrix

 • Type training: Oefenexamens
 • Taal: Nederlands of Engels
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Volledige training voor het officiële Examen
 • Gebruikersvriendelijke omgeving

Wat is GMetrix?

Gmetrix is een online platform dat een verscheidenheid aan tools biedt voor het testen en verbeteren van digitale vaardigheden. Het biedt uitgebreide assessments en gepersonaliseerde leerplannen voor studenten, docenten en professionals op verschillende gebieden. Gmetrix is specifiek gericht op training en testen voor Microsoft Office en Adobe Creative Cloud, en biedt gesimuleerde testomgevingen die realistische scenario's nabootsen om ervoor te zorgen dat gebruikers volledig zijn voorbereid op hun certificeringsexamens.

Via Gmetrix hebben gebruikers toegang tot trainingsmodules, oefenexamens en prestatierapporten om hun voortgang te volgen en verbeterpunten te identificeren. Het platform biedt ook gedetailleerde analyses aan instructeurs en beheerders, zodat zij de voortgang van hun studenten of werknemers kunnen volgen en hun trainingsprogramma's hierop kunnen afstemmen.

Gmetrix is een waardevolle bron voor iedereen die zijn digitale vaardigheden wil verbeteren, zijn inzetbaarheid wil vergroten of zich wil voorbereiden op certificeringsexamens in Microsoft Office of Adobe Creative Cloud.

Waarom GMetrix?

Gmetrix is een belangrijk hulpmiddel voor studenten, docenten en professionals die hun vaardigheden op verschillende gebieden met betrekking tot technologie en digitale geletterdheid willen testen en verbeteren. Het platform biedt een scala aan assessments en oefentests die mensen kunnen helpen zich voor te bereiden op certificeringsexamens, hun vaardigheid in verschillende softwaretoepassingen te evalueren en hun kennis te verbeteren op gebieden zoals webdesign en digitale marketing.

Een van de belangrijkste voordelen van Gmetrix is dat het gebruikers in staat stelt een uitgebreid inzicht te krijgen in hun sterke en zwakke punten, en om gebieden te identificeren waar ze zich moeten verbeteren. Door oefentoetsen en assessments af te nemen, krijgen gebruikers een idee van het soort vragen dat ze kunnen verwachten op certificeringsexamens, en kunnen ze hun studie-inspanningen daarop afstemmen. Bovendien geeft Gmetrix gedetailleerde feedback en uitleg over juiste en onjuiste antwoorden, zodat gebruikers van hun fouten kunnen leren en hun begrip van belangrijke concepten kunnen verbeteren.

Een ander belangrijk voordeel van Gmetrix is dat het individuen kan helpen om hun carrière in de technologie en digitale marketing velden vooruit te helpen. Door het behalen van een certificaat in belangrijke software applicaties of digitale vaardigheden, kunnen individuen hun kennis en vaardigheid aantonen aan potentiële werkgevers, en hun verdienpotentieel vergroten. Daarnaast biedt Gmetrix een reeks van certificeringen die worden erkend door marktleiders, waardoor gebruikers een waardevol certificaat hebben dat hen kan helpen zich te onderscheiden op een concurrerende arbeidsmarkt.

Gmetrix is een belangrijk hulpmiddel voor iedereen die zijn vaardigheden op het gebied van technologie en digitale geletterdheid wil verbeteren. Door een scala aan assessments en oefentests te bieden, evenals gedetailleerde feedback en certificeringsopties, kan Gmetrix gebruikers helpen hun carrièredoelen te bereiken en concurrerend te blijven in een snel veranderend digitaal landschap.

Hoe werkt GMetrix?

Gmetrix is een web-based tool die online training en testoplossingen biedt voor verschillende software applicaties. Het is ontworpen om gebruikers te helpen zich voor te bereiden op certificeringsexamens en hun vaardigheid in het gebruik van verschillende softwareprogramma's te verbeteren. Het platform biedt een scala aan functies en tools die gebruikers helpen hun kennis te beoordelen, gebieden voor verbetering te identificeren en hun vooruitgang te volgen.

Om Gmetrix te gebruiken, moeten gebruikers eerst een account aanmaken en inloggen op het platform. Vervolgens kunnen ze kiezen uit verschillende trainings- en testopties, afhankelijk van hun behoeften en doelen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld oefentoetsen afleggen om de ervaring van een certificeringsexamen te simuleren, trainingsmodules doorlopen om de vaardigheden en concepten te leren die nodig zijn voor een specifieke softwaretoepassing, of deelnemen aan virtuele labs om praktijkervaring op te doen met de software.

Gmetrix gebruikt een adaptief leersysteem dat de moeilijkheidsgraad van het trainings- en testmateriaal aanpast op basis van de prestaties van de gebruiker. Dit zorgt ervoor dat gebruikers op het juiste niveau worden uitgedaagd en niet overweldigd of verveeld raken door het materiaal. Het platform biedt ook gedetailleerde feedback en rapporten over de prestaties van de gebruiker, waarbij sterke en zwakke punten worden benadrukt en manieren worden voorgesteld om te verbeteren.

Gmetrix biedt een uitgebreide en effectieve manier voor gebruikers om hun vaardigheden en kennis van verschillende softwaretoepassingen te verbeteren, waardoor ze uiteindelijk vaardiger en succesvoller worden in hun carrière.

10 voordelen van GMetrix

 1. Biedt nauwkeurige beoordeling van vaardigheden: Gmetrix biedt een uitgebreide evaluatie van vaardigheden in verschillende programma's, die individuen en organisaties helpt bij het bepalen van hun vaardigheidsniveau.
 2. Bereidt voor op certificeringen: Gmetrix biedt examensimulaties die kunnen helpen bij de voorbereiding op certificeringsexamens door een realistische testomgeving te bieden.
 3. Houdt de voortgang bij: Gmetrix biedt gedetailleerde rapporten over de prestaties van een individu, wat kan helpen bij het volgen van de vooruitgang en het identificeren van gebieden die verbetering behoeven.
 4. Bespaart tijd en geld: Gmetrix helpt individuen en organisaties tijd en geld te besparen door een kosteneffectief alternatief te bieden voor traditionele trainingsmethoden.
 5. Gepersonaliseerde leerervaring: Gmetrix biedt aangepaste training en assessment opties die kunnen worden afgestemd op de leerstijl en behoeften van een individu.
 6. Verbetert de productiviteit: Gmetrix kan individuen en organisaties helpen hun productiviteit te verbeteren door ervoor te zorgen dat werknemers de nodige vaardigheden hebben om hun werk efficiënt uit te voeren.
 7. Verbetert het concurrentievermogen: Gmetrix kan individuen en organisaties helpen concurrerend te blijven door up-to-date te blijven met de laatste software en technologische trends.
 8. Biedt flexibiliteit: Gmetrix biedt online training en assessment opties die overal en altijd toegankelijk zijn, wat flexibiliteit biedt voor individuen en organisaties.
 9. Biedt een scala aan programma's: Gmetrix biedt training en assessment opties voor verschillende programma's, waaronder Microsoft Office, Adobe Creative Suite en meer.
 10. Ondersteunt professionele ontwikkeling: Gmetrix ondersteunt professionele ontwikkeling door toegang te bieden tot training en assessment opties die individuen en organisaties kunnen helpen hun carrière vooruit te helpen.

Zo kan GMetrix uw carrière helpen

Gmetrix kan een waardevol instrument zijn in de professionele ontwikkeling van individuen, vooral diegenen die werken in de technologische industrie. Door Gmetrix te gebruiken, kunnen individuen hun vaardigheid in een breed scala van software applicaties aantonen, wat hen kan helpen om hun carrière op verschillende manieren vooruit te helpen.

Het hebben van een Gmetrix certificering toont een hoog niveau van expertise in specifieke software applicaties aan, wat mensen aantrekkelijker kan maken voor potentiële werkgevers. Dit kan leiden tot nieuwe kansen op de arbeidsmarkt en hogere salarissen. Gmetrix certificering kan individuen helpen om up-to-date te blijven met de laatste software updates en nieuwe releases. Hierdoor kunnen zij nieuwe vaardigheden ontwikkelen en concurrerend blijven in een steeds veranderende industrie.

Gmetrix certificering kan een waardevolle aanwinst zijn bij het nastreven van professionele ontwikkelingsmogelijkheden, zoals promoties of aanvullende training. Werkgevers zijn vaak eerder geneigd te investeren in werknemers die hun vaardigheden en bekwaamheid in relevante software applicaties kunnen aantonen. Gmetrix certificering kan individuen helpen om hun professionele netwerk op te bouwen door in contact te komen met andere professionals die soortgelijke certificeringen hebben. Dit kan leiden tot nieuwe kansen op werk en samenwerking.

Tenslotte kan de Gmetrix certificering individuen een gevoel van trots en vertrouwen in hun capaciteiten geven. Weten dat ze een hoog niveau van bekwaamheid hebben bereikt in een specifieke software applicatie kan een grote bron van motivatie en inspiratie zijn.

Gmetrix certificering kan een krachtig hulpmiddel zijn voor personen die hun carrière in de technologische industrie willen bevorderen. Door hun vaardigheid in relevante software applicaties aan te tonen, kunnen individuen nieuwe kansen op werk creëren, up-to-date blijven met ontwikkelingen in de industrie, professionele ontwikkelingsmogelijkheden nastreven, hun netwerk opbouwen en een gevoel van trots en vertrouwen in hun capaciteiten krijgen.

GMetrix en MOS examens

Gmetrix is een computergebaseerd testsysteem dat oefenexamens biedt voor verschillende certificeringsexamens, waaronder de Microsoft Office Specialist (MOS) examens. MOS is een wereldwijd erkend certificeringsprogramma dat vaardigheid in de Microsoft Office suite valideert, inclusief Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook.

Gmetrix biedt een verscheidenheid aan oefenexamens voor elke MOS-toepassing, zodat mensen hun vaardigheden en kennis kunnen beoordelen voordat ze het officiële certificeringsexamen afleggen. De oefenexamens zijn ontworpen om de vorm en inhoud van het echte examen te simuleren, zodat mensen de kans krijgen om vertrouwd te raken met het soort vragen en taken die ze zullen tegenkomen.

Door Gmetrix te gebruiken als voorbereiding op MOS examens, kunnen personen verschillende voordelen behalen, waaronder:

 • Meer zelfvertrouwen: Door het maken van oefenexamens kunnen mensen hun zelfvertrouwen vergroten en zich beter voorbereid voelen op het officiële certificeringsexamen.
 • Verhoogde kennis: Gmetrix biedt gedetailleerde feedback en uitleg bij elke vraag, zodat mensen kunnen zien waar ze hun kennis of vaardigheden moeten verbeteren.
 • Verbeterde vaardigheden: Door het maken van oefenexamens en het identificeren van zwakke punten, kunnen individuen hun studie focussen en hun vaardigheden op specifieke gebieden verbeteren.
 • Beter tijdmanagement: MOS examens zijn getimed, en individuen moeten taken voltooien binnen een bepaalde tijdslimiet. Door te oefenen met Gmetrix kunnen mensen hun tijdmanagement vaardigheden verbeteren en leren hoe ze efficiënt kunnen werken onder druk.
 • Kosteneffectief: Gmetrix biedt betaalbare oefenexamens die veel goedkoper zijn dan de officiële MOS examens. Dit maakt het een uitstekende optie voor individuen die hun vaardigheden willen verbeteren zonder de bank te breken.

Banen en carrières die MOS certificering vereisen zijn veelgevraagd in verschillende industrieën, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, financiën en technologie. MOS-certificering kan leiden tot verschillende functies, zoals administratief medewerker, officemanager, gegevensanalist en projectcoördinator. De certificering kan mensen ook een concurrentievoordeel opleveren bij het solliciteren naar banen, door werkgevers hun vaardigheid in Microsoft Office-toepassingen aan te tonen.

Het gebruik van Gmetrix ter voorbereiding op MOS certificeringsexamens kan individuen de vaardigheden en kennis geven die ze nodig hebben om te slagen in hun carrière en zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Nuttige kennis over GMetrix

Gmetrix is een online platform dat training en assessment tools biedt voor verschillende software applicaties. Het is voornamelijk ontworpen voor onderwijsinstellingen en bedrijven om de vaardigheden van hun werknemers of studenten te evalueren en te verbeteren. Het platform biedt een scala aan assessments en oefentoetsen voor populaire software applicaties zoals Microsoft Office, Adobe Creative Suite en Autodesk AutoCAD.

Een van de belangrijkste kenmerken van Gmetrix is de mogelijkheid om echte testomgevingen te simuleren, waardoor gebruikers zich beter kunnen voorbereiden op certificeringsexamens. Het platform geeft gedetailleerde feedback over de prestaties, benadrukt gebieden die verbetering behoeven en biedt aanbevelingen om de vaardigheden te verbeteren. Deze feedback kan worden gebruikt om aangepaste trainingsprogramma's te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van een individu of organisatie.

Naast assessments en oefentoetsen biedt Gmetrix ook trainingsmiddelen zoals interactieve tutorials, videolessen en downloadbare studiegidsen. Deze middelen zijn ontworpen om gebruikers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en zich voor te bereiden op certificeringsexamens in hun eigen tempo.

Het is belangrijk dat mensen een goed begrip hebben van de software applicaties die ze regelmatig gebruiken. Gmetrix kan de nodige training en assessment tools bieden om individuen en organisaties te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en te valideren. Met Gmetrix kunnen gebruikers:

 • Voorbereiden op certificeringsexamens: Gmetrix biedt oefentests en assessments die echte testomgevingen simuleren, zodat gebruikers zich beter kunnen voorbereiden op certificeringsexamens.
 • Hun vaardigheden verbeteren: Gmetrix geeft feedback over prestaties, benadrukt gebieden die verbetering behoeven en biedt aanbevelingen om vaardigheden te verbeteren.
 • Opleidingsprogramma's op maat ontwikkelen: Gmetrix feedback kan worden gebruikt om aangepaste trainingsprogramma's te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van een individu of organisatie.
 • Leren in eigen tempo: Gmetrix biedt trainingsmiddelen zoals interactieve tutorials, videolessen en downloadbare studiegidsen die op elk moment toegankelijk zijn.
 • Verhoog de productiviteit: Door het verbeteren van hun vaardigheden kunnen gebruikers efficiënter en effectiever werken met software applicaties, wat leidt tot een hogere productiviteit.
 • Erkenning krijgen: Door het verdienen van certificeringen kunnen individuen erkenning krijgen voor hun vaardigheden en kennis, wat kan leiden tot carrièremogelijkheden.
 • Blijf up-to-date: Gmetrix biedt trainingsbronnen voor de laatste versies van populaire software applicaties, waardoor gebruikers up-to-date blijven met de nieuwste technologieën.
 • Toegang tot een verscheidenheid aan assessments: Gmetrix biedt assessments voor verschillende software applicaties, waaronder Microsoft Office, Adobe Creative Suite en Autodesk AutoCAD.
 • Volg uw vooruitgang: Gmetrix geeft gebruikers de mogelijkheid om hun vooruitgang in de tijd te volgen, wat inzicht geeft in hun sterke en zwakke punten.
 • Toegang tot ondersteuning: Gmetrix biedt technische ondersteuning aan gebruikers, zodat ze de hulp krijgen die ze nodig hebben wanneer ze die nodig hebben.

Banen en carrière-gerelateerd aan GMetrix

 • Microsoft Office Specialist: Een Gmetrix certificaat in Microsoft Office kan waardevol zijn voor administratieve of ondersteunende functies in verschillende industrieën, zoals financiën, gezondheidszorg en onderwijs.
 • IT Help Desk Technicus: Een Gmetrix certificaat in IT fundamentals kan nuttig zijn voor entry-level IT support rollen.
 • Web Ontwikkelaar: Een Gmetrix certificaat in web design of ontwikkeling kan nuttig zijn voor degenen die een carrière in web development nastreven.
 • Grafisch Ontwerper: Een Gmetrix certificering in Adobe Creative Cloud applicaties, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign, kan nuttig zijn voor grafische ontwerpers en andere creatieve professionals.
 • Database beheerder: Een Gmetrix certificering in database management systemen, zoals Microsoft SQL Server, kan waardevol zijn voor database beheerders en analisten.
 • Project Manager: Een Gmetrix certificering in project management kan nuttig zijn voor degenen die een carrière in project management nastreven, in het bijzonder in industrieën zoals de bouw en informatietechnologie.
 • Netwerkbeheerder: Een Gmetrix certificaat in netwerken, zoals CompTIA Network+, kan nuttig zijn voor netwerkbeheerders en technici.
 • Cybersecurity Analist: Een Gmetrix certificering in cybersecurity, zoals CompTIA Security+, kan waardevol zijn voor degenen die een carrière in cybersecurity en informatiebeveiliging nastreven.
 • Data Analist: Een Gmetrix-certificaat in data-analyse, zoals Microsoft Excel of Power BI, kan nuttig zijn voor degenen die een carrière in data-analyse en business intelligence nastreven.
 • Cloud Administrator: Een Gmetrix certificering in cloud computing, zoals Microsoft Azure of Amazon Web Services, kan nuttig zijn voor degenen die een carrière in cloud administratie en beheer nastreven.

In het algemeen kan een Gmetrix certificering een waardevolle aanvulling zijn op het cv van een kandidaat en kan het vaardigheid en competentie aantonen in specifieke software programma's en technologieën. Het kan deuren openen naar verschillende carrières in sectoren variërend van IT tot design en daarbuiten.

Geschiedenis van GMetrix

Gmetrix is een online platform voor het trainen en testen van personen in verschillende computervaardigheden. De geschiedenis van Gmetrix gaat terug tot het begin van de jaren 2000, toen Certiport, een toonaangevende leverancier van certificeringsprogramma's, de behoefte erkende aan een online trainings- en testsysteem voor verschillende certificeringsexamens. In 2006 lanceerde Certiport de eerste versie van Gmetrix, met trainings- en testoplossingen voor Microsoft Office-toepassingen.

In de loop der jaren heeft Gmetrix zijn aanbod uitgebreid met andere computervaardigheden en certificeringsexamens, zoals Adobe Creative Cloud, Autodesk en IC3. Het platform heeft zich ook ontwikkeld met functies zoals aanpasbare training en testopties, het bijhouden van prestaties en integratie met learning management systemen.

In 2017 werd Gmetrix overgenomen door GMetrix LLC, een bedrijf dat zich richt op het leveren van computergebaseerde training en testoplossingen. Onder de nieuwe eigenaar is Gmetrix zijn aanbod blijven uitbreiden en zijn gebruikerservaring blijven verbeteren, met een focus op het helpen van individuen om de vaardigheden en certificeringen te verwerven die ze nodig hebben om te slagen in de moderne beroepsbevolking.

Vandaag de dag wordt Gmetrix algemeen erkend als een toonaangevende leverancier van online training en testoplossingen voor verschillende computervaardigheden en certificeringsexamens. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, aanpasbare training en test opties, en robuuste prestatie tracking functies, blijft Gmetrix een waardevolle tool voor individuen die hun computervaardigheden willen verbeteren en hun carrière willen bevorderen.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles