Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs

ITIL

Sorteren op

0 Trainingen

Geen cursussen of trainingen gevonden

ITIL

ITIL, voorheen [1] een afkorting voor Information Technology Infrastructure Library, is een reeks gedetailleerde praktijken voor IT-servicemanagement (ITSM) dat zich richt op het afstemmen van IT-services op de behoeften van bedrijven.

ITIL beschrijft processen, procedures, taken en checklists die niet organisatiespecifiek of technologisch specifiek zijn, maar door een organisatie kunnen worden toegepast op strategie, waarde opleveren en een minimaal competentieniveau behouden. Hiermee kan de organisatie een basislijn vaststellen van waaruit ze kan plannen, implementeren en meten. Het wordt gebruikt om compliance aan te tonen en om verbetering te meten. Er is geen formele onafhankelijke nalevingsbeoordeling door derden beschikbaar voor ITIL-naleving in een organisatie. Certificering in ITIL is alleen beschikbaar voor individuen. Sinds 2013 is ITIL eigendom van AXELOS, een joint venture tussen Capita en het UK Cabinet Office. AXELOS geeft organisaties een licentie om het intellectuele eigendom van ITIL te gebruiken, erkent erkende exameninstituten en beheert updates van het framework. Organisaties die ITIL intern willen implementeren, hebben deze licentie niet nodig.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

ITIL Foundation e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt ITIL Foundation e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles