Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Red Hat

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

Red Hat

Red Hat, Inc. is een Amerikaans multinationaal softwarebedrijf dat open source softwareproducten levert aan de bedrijfsgemeenschap. Opgericht in 1993, heeft Red Hat zijn hoofdkantoor in Raleigh, North Carolina, met andere kantoren wereldwijd. Op 9 juli 2019 werd het een dochteronderneming van IBM.

Red Hat is voor een groot deel geassocieerd met het enterprise-besturingssysteem Red Hat Enterprise Linux. Met de acquisitie van open source enterprise middleware-leverancier JBoss, biedt Red Hat ook Red Hat Virtualization (RHV), een enterprise virtualisatieproduct. Red Hat biedt opslag-, besturingssysteemplatforms, middleware, applicaties, beheerproducten en ondersteunings-, training- en adviesdiensten.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Red Hat e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Red Hat e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles