Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

VMware

VMware, Inc. is een beursgenoteerd softwarebedrijf dat aan de NYSE is genoteerd onder de ticker VMW. Dell Technologies is een meerderheidsaandeelhouder. VMware biedt software en services voor cloud computing en virtualisatie. Het was een van de eerste commercieel succesvolle bedrijven die de x86-architectuur virtualiseerde.

VMware's desktopsoftware draait op Microsoft Windows, Linux en macOS, terwijl de hypervisor voor enterprise-software voor servers, VMware ESXi, een bare-metal hypervisor is die rechtstreeks op serverhardware draait zonder dat een extra onderliggend besturingssysteem nodig is.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

VMware e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt VMware e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles