Microsoft PowerPoint 2019 Office 365 Cursusboek - OEM
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
134303973 - EAN 9782409017575 - SKU 134303973

Microsoft PowerPoint 2019 Office 365 Cursusboek

Microsoft PowerPoint 2019 Office 365 Cursusboek
134303973 - EAN 9782409017575 - SKU 134303973

Microsoft PowerPoint 2019 Office 365 Cursusboek

49,95 54,45 Incl. btw

Microsoft PowerPoint 2019 Cursusboek bevat 314 pagina's met alle informatie en veel oefeningen. Vandaag besteld, morgen in huis.

Lees meer
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Bestel voor 16:00 uur en morgen in huis
Blader door onze trainingsmethoden: Applicatietrainingen , Cursusboeken
  • Bestel voor 17:00 uur en start vandaag
  • Persoonlijke service van ons deskundige team
  • Veilig betalen
  • Betaal online of op factuur
  • De laagste prijs garantie

Microsoft PowerPoint 2019 en Office 365 Cursusboek

Microsoft PowerPoint 2019 cursusboek bevat 314 pagina's. Vandaag besteld, morgen in huis.

Dit praktische cursusboek laat u in detail alle functies zien van Microsoft® PowerPoint. Het boek is bestemd voor iedereen die de mogelijkheden van PowerPoint wil leren kennen of zijn kennis wil uitdiepen. De PowerPoint-versie die voor het boek is gebruikt is PowerPoint 2019. Het boek bevat alle nieuwe elementen en de verschillen met de PowerPoint-versie van Office 365.

Na een beschrijving van de nieuwe interface, de verschillende weergaven en het beheer van uw documenten (presentaties en sjablonen openen, opslaan, delen en op OneDrive opslaan, fotoalbums maken, afdrukken enz.), leert u de verschillende onderdelen van een presentatie ontwerpen en bewerken: dia's, diamodellen, thema's, achtergrondstijlen, secties enz. Zodra u dit onder de knie hebt, kunt u de inhoud van de dia's creëren en de teksten en het overzicht invoeren en opmaken. Vervolgens wordt besproken hoe u diverse soorten objecten maakt, bewerkt en opmaakt: automatische vormen, tabellen, afbeeldingen, 3D-modellen, geluid, video's, SmartArt-graphics en grafieken. U leert de functies gebruiken om video's te bewerken (een video toevoegen, video-objecten bijsnijden, artistieke effecten toepassen, het begin of het eind van een videofragment inkorten enz.) en afbeeldingen te corrigeren (artistieke effecten en weerspiegeling toepassen, een afbeelding in een specifieke vorm knippen, de kleuren corrigeren, afbeeldingen comprimeren enz.

Uw presentatie is nu gereed om de diavoorstelling te starten, animatie-effecten toe te passen, aanklikbare afbeeldingen op te nemen van een of meerdere dia's (overzichtzoom, diazoom of sectiezoom) en notities toe te voegen. Ook leert u om de tijdsinstellingen van de dia's te bepalen, overgangen toe te passen (waaronder het nieuwe Morphing-effect) en de diavoorstelling als video op te slaan, om deze in andere presentaties te gebruiken of met anderen te delen op DailyMotion of Youtube.

De laatste sectie van het boek is gewijd aan een aantal geavanceerde functies zoals samenwerken (presentaties delen en met meerdere personen aan dezelfde presentatie werken), het lint aanpassen, de gebruikersaccounts beheren en PowerPoint combineren met de andere Office-applicaties.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Microsoft Office SCORM e-Learning

Wilt u Microsoft Office e-Learning SCORM hosten in het LMS van uw organisatie? Neem contact met ons op.

Cursisten

Duizenden tevreden cursisten bij OEM

Gemiddelde beoordeling

Springest: 8.7, Webwinkelkeur: 7.8

20+ jaar ervaring

Ook wij blijven leren

Kwaliteit

Bekroonde E-Learning & Gecertificeerde Docenten