Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Aanbiedingen

Bestel nu de beste ICT trainingen online mét korting! Op onze Aanbiedingen pagina vindt u al onze aanbiedingen met hoge kortingen op cursussen en trainingen van OEM Office Elearning Menu.

Sorteren op

29 Trainingen

29 Trainingen

Aanbiedingen op ICT Trainingen - Koop met Korting

Bij OEM begrijpen we dat het leren van nieuwe vaardigheden een investering kan zijn. Daarom hebben wij regelmatig aanbiedingen of bieden we een kortingscode aan om onze e-learning cursussen van hoge kwaliteit voor iedereen nóg toegankelijker te maken.

Onze SALE pagina is de perfecte plek om aanbiedingen en ICT trainingen met korting te vinden van top merken zoals Microsoft, CompTIA, AWS, en meer. Of u nu uw Excel-vaardigheden wilt verbeteren, de ins en outs van Azure wilt leren of de kunst van Cloudsecurity onder de knie wilt krijgen, bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt tot wel 50% besparen op de normale prijs van onze cursussen, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om de vaardigheden te leren die u nodig heeft om te slagen.

Maar onze inzet om e-learning cursussen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken stopt daar niet. We bieden ook bulkkortingen voor bedrijven of organisaties die hun werknemers verder willen trainen. Dit kan een geweldige manier zijn om ervoor te zorgen dat uw hele team collega's op de hoogte is van de nieuwste vaardigheden en technologie. Daarnaast bieden wij het hele jaar door kortingen, bulk kortingen voor organisaties en soms met een (geheime) kortingscode aan om u te helpen nóg meer te besparen.

Waar wacht u nog op? Bekijk vandaag nog onze aanbiedingen met ICT trainingen korting en begin met het leren van nieuwe vaardigheden tegen een nóg betaalbaardere prijs.

10 voordelen van korting op uw ICT trainingen

 1. Betaalbaarheid: Kortingen maken ICT trainingen nóg betaalbaarder voor particulieren en bedrijven, zodat ze méér kunnen investeren in kennis.
 2. Toegankelijk leren: Kortingen zorgen voor een grotere toegang tot e-learning cursussen, waardoor meer mensen kunnen profiteren van de voordelen van online leren.
 3. Verhoogde motivatie: Kortingen kunnen een krachtige motivator zijn, die mensen aanmoedigt om zich in te schrijven voor cursussen die ze anders misschien hadden laten schieten vanwege financiële beperkingen.
 4. Loopbaanontwikkeling: Door online IT cursussen nóg betaalbaarder te maken, kunnen kortingen mensen helpen hun carrière vooruit te helpen en nieuwe vaardigheden op te doen, wat leidt tot grotere kansen op de arbeidsmarkt en hogere salarissen.
 5. Concurrentievoordeel: Bedrijven die profiteren van kortingen op online ICT trainingen krijgen een concurrentievoordeel doordat ze hun werknemers toegang bieden tot de nieuwste technologie en training.
 6. Verhoogde productiviteit: Werknemers die toegang hebben tot trainingen zijn productiever, wat leidt tot meer winstgevendheid en succes voor bedrijven.
 7. Meer voor minder: Korting op een ICT cursus zorgt ervoor dat u minder betaalt, maar wel de volledige training ontvangt.
 8. Flexibiliteit: Online ICT cursussen zijn flexibel, zodat mensen in eigen tempo en volgens eigen schema kunnen leren, waardoor ze ook ideaal zijn voor mensen met een druk leven.
 9. Breed beschikbaar: Online ICT trainingen zijn beschikbaar van meer dan 200+ merken en toegankelijk voor iedereen met een internetverbinding.
 10. Levenslang leren: Kortingen op online IT-cursussen bevorderen een leven lang leren, en moedigen mensen aan om nieuwe vaardigheden en kennis te blijven verwerven gedurende hun carrière.

Welke banen en carrière mogelijkheden zijn er met ICT certificaten?

IT-opleidingen en certificeringen kunnen leiden tot een verscheidenheid aan banen en carrières in de technologische industrie. Enkele populaire ICT functies zijn:

 • Network and Computer Systems Administrator
  Netwerk- en computersysteembeheerder omvat het beheren, installeren en onderhouden van de computersystemen en netwerken van een organisatie. Zij zijn verantwoordelijk voor de goede werking van de computersystemen en zorgen ervoor dat de veiligheid van het netwerk gehandhaafd blijft.
 • Computer and Information Systems Manager
  Computer en Informatie Systeem Managers zijn verantwoordelijk voor het beheer van de computersystemen van een organisatie, houden toezicht op de ontwikkeling en implementatie van nieuwe systemen en beheren het IT-budget.
 • Computer Support Specialist
  Zij bieden technische ondersteuning aan gebruikers en helpen bij het oplossen van problemen met computersystemen, software en hardware.
 • Web Developer
  Webontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor het maken, testen en onderhouden van websites. Zij gebruiken verschillende programmeertalen en tools om websites en webapplicaties te bouwen.
 • Software Developer
  Softwareontwikkelaars ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden softwareprogramma's. Ze kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het testen en debuggen van software en het documenteren van de code die ze schrijven.
 • Database Administrator
  Databasebeheerders zijn verantwoordelijk voor het beheer van de databasesystemen van een organisatie. Dit omvat het ontwerpen, installeren, configureren, onderhouden en optimaliseren van databases om de integriteit en veiligheid van gegevens te garanderen.
 • Information Security Analyst
  Informatie Beveiligings-Analisten zijn verantwoordelijk voor de beveiliging van de computersystemen en netwerken van een organisatie. Zij controleren systemen op beveiligingslekken, implementeren beveiligingsmaatregelen en reageren op beveiligingsincidenten.
 • Computer Network Architect
  Computer Netwerk Architecten ontwerpen en implementeren computernetwerken. Zij moeten ervoor zorgen dat het netwerk efficiënt en veilig is en voldoet aan de behoeften van de organisatie.
 • Mobile Application Developer
  Ontwikkelaars van mobiele toepassingen ontwerpen en ontwikkelen softwaretoepassingen voor mobiele apparaten. Zij kunnen werken aan de ontwikkeling van apps voor één platform of voor meerdere platforms.
 • Cloud Solutions Architect
  Cloud Solutions Architecten ontwerpen en implementeren cloud-gebaseerde oplossingen voor organisaties. Zij zijn verantwoordelijk voor de beveiliging en betrouwbaarheid van cloudsystemen en voor de migratie van bestaande systemen naar de cloud.

Het hebben van een IT-certificaat kan uw kansen om aangenomen te worden vergroten en kan ook uw verdienpotentieel verhogen. Het toont uw vaardigheden, kennis en betrokkenheid bij uw gekozen vakgebied. Enkele van populaire ICT certificaten zijn:

 • CompTIA A+
  CompTIA A+ is een wereldwijd erkend instapcertificaat voor IT-technici. Het omvat basis computer hardware en software technologie, besturingssystemen, beveiliging, netwerkbeheer en probleemoplossing.
 • CompTIA Network+
  CompTIA Network+ certificering verifieert de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in netwerkbeheer en -ondersteuning. De certificering heeft betrekking op netwerktechnologieën, installatie en configuratie, media en topologieën, beheer en beveiliging.
 • CompTIA Security+
  CompTIA Security+ is een wereldwijd erkende certificering op het gebied van IT-beveiliging. Het omvat beveiligingsconcepten, -hulpmiddelen en -technieken, alsmede risicobeheer, reactie op incidenten, cryptografie en netwerk- en operationele beveiliging.
 • Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
  CISSP is een wereldwijd erkende certificering op geavanceerd niveau voor informatiebeveiligingsprofessionals. Het omvat een uitgebreide reeks onderwerpen, waaronder beveiligingsbeheer, cryptografie, netwerk- en internetbeveiliging, beveiliging van softwareontwikkeling, en noodherstel en bedrijfscontinuïteit.
 • Certified in the Governance of Enterprise IT (CGEIT)
  CGEIT is een certificering voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het bestuur van bedrijfs-IT. Het omvat kaders, beginselen en praktijken voor IT-governance, evenals het beheer van risico's, prestaties en waarde.
 • Certified Information Systems Auditor (CISA)
  CISA is een wereldwijd erkende certificering voor auditors van informatiesystemen. Het omvat de beoordeling en controle van informatietechnologie en bedrijfssystemen, evenals het beheer van risico's en kwetsbaarheden.
 • Certified Ethical Hacker (CEH)
  CEH is een certificering voor informatiebeveiligingsprofessionals die zich specialiseren in ethisch hacken. Het omvat de technieken en tools die hackers gebruiken, en de beste praktijken voor het detecteren en voorkomen van kwaadaardige aanvallen.
 • Certified ScrumMaster (CSM)
  CSM is een certificering voor professionals die werken in Agile ontwikkelingsomgevingen. Het omvat de beginselen, praktijken en waarden van het Scrum-kader voor Agile projectbeheer.
 • Microsoft Certified: Azure Administrator Associate
  Deze certificering is bedoeld voor personen die ervaring hebben met het implementeren, bewaken en onderhouden van Microsoft Azure-oplossingen, waaronder belangrijke diensten met betrekking tot computing, opslag, netwerk en beveiliging. 
 • Cisco Certified Network Associate (CCNA)
  CCNA is een wereldwijd erkende certificering voor netwerkbeheerders en ondersteunende professionals. Het omvat het ontwerp, de installatie en configuratie van Cisco-netwerksystemen, evenals netwerkbeveiliging, probleemoplossing en netwerkbeheer.

Een certificaat kan u concurrerender maken op de arbeidsmarkt en kan u ook een pad naar vooruitgang in uw carrière bieden. Het is belangrijk op te merken dat verschillende certificeringen vereist of geprefereerd kunnen zijn voor verschillende functies en industrieën, dus het is belangrijk om de specifieke vereisten voor uw gewenste carrièrepad te onderzoeken en te begrijpen.

Enkele populaire IT-carrières zijn onder meer software engineer, systeemanalist, netwerkbeheerder, databasebeheerder, informatiebeveiligingsanalist, webontwikkelaar en cloudarchitect. De specifieke rollen en verantwoordelijkheden kunnen variëren afhankelijk van het type IT certificering dat u hebt, uw niveau van expertise en ervaring, en de bedrijfstak waarin u werkt. Bovendien kiezen veel IT-professionals ervoor zich te specialiseren in een bepaald gebied, zoals cyberbeveiliging of gegevensanalyse, wat extra carrière paden en mogelijkheden kan bieden.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles