Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

Microsoft Office cursusboeken

Bestel nu de beste Microsoft boeken online. Office 365 cursusboeken geschreven door Gecertificeerde MOS docenten op Master Niveau. Benieuwd naar meer informatie over Office cursusboeken? Onder de producten staat alles uitgelegd.

Sorteren op

10 Trainingen

10 Trainingen

Microsoft Office Cursusboeken

 • Type training: Fysiek cursusboek
 • Taal: Nederlands
 • Levertijd: 1 werkdag na betaling (indien op voorraad)
 • Aantal pagina's: variërend per cursusboek
 • Boek type: Ringband
 • Tekst + afbeeldingen
 • A4 formaat
 • Studieboek (volledige training)
 • Geschikt voor MOS examen
 • Keuze uit: Excel, Word, Outlook, PowerPoint
 • Verzendkosten: Gratis
 • OEM cursusboeken zijn ontwikkeld met gecertificeerde MOS docenten op Master Niveau

De Microsoft cursusboeken van OEM zijn geschreven door gecertificeerde MOS (Microsoft Office Specialist) docenten op Master Niveau met meer dan 25 jaar ervaring in Microsoft applicaties. De Microsoft cursusboeken zijn georganiseerd in modules, die elk een specifiek onderwerp of een reeks functies behandelen, en bevatten stapsgewijze instructies en illustraties om gebruikers door elke taak te leiden.

Naast de inhoud van het cursusboek bevatten de Microsoft Office cursusboeken interactieve oefeningen en praktische opdrachten, zodat gebruikers het geleerde in de praktijk kunnen toepassen. De oefeningen en opdrachten zijn praktisch en relevant voor praktijkscenario's, zodat gebruikers waardevolle vaardigheden en kennis opdoen die onmiddellijk op de werkplek kunnen worden toegepast.

Elk Office 365 cursus boek van OEM is ontworpen voor gebruikers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. De Office cursusboeken bieden gebruikers een uitgebreide en praktische leerervaring die hen helpt de mogelijkheden en functionaliteiten van Microsoft applicaties te beheersen en hun kennis en vaardigheden toe te passen in praktijkscenario's.

Leren vanuit een Microsoft Office Studieboek

Het leren van Microsoft Excel, PowerPoint, Outlook en Word uit een fysiek studieboek biedt verschillende voordelen. Microsoft boeken zijn een tastbare bron waarnaar gemakkelijk kan worden verwezen en die op elk moment kan worden herzien. Dit betekent dat cursisten belangrijke concepten eenvoudig opnieuw kunnen bekijken en hun kennis kunnen opfrissen wanneer dat nodig is.

Daarnaast bieden fysieke Microsoft studieboeken duidelijke en beknopte uitleg, voorbeelden en illustraties die cursisten helpen complexe concepten gemakkelijker te begrijpen. Ze bevatten tevens oefeningen om direct in de praktijk uit te voeren waarbij u meteen resultaat ziet.

Het gebruik van een fysiek studieboek kan cursisten ook helpen geconcentreerd en betrokken te blijven bij hun studie. In tegenstelling tot digitale hulpmiddelen, die gemakkelijk kunnen worden afgeleid of onderbroken, stellen fysieke studieboeken cursisten in staat zich los te koppelen van de technologie en zich uitsluitend op het lesmateriaal te concentreren. Dit kan het onthouden helpen verbeteren en cursisten helpen nieuwe informatie beter op te nemen en vast te houden.

Ten slotte kan het gebruik van een fysiek studieboek een gevoel van voldoening geven wanneer cursisten het materiaal doornemen, oefeningen voltooien en hun leerdoelen bereiken.

Wat is een Microsoft Gold certificering?

Microsoft Gold-certificering is een geavanceerd certificeringsniveau dat wordt toegekend aan Microsoft-partners die een hoog niveau van competentie en expertise in Microsoft-technologieën hebben aangetoond. Om Microsoft Gold-certificering te behalen, moeten partners voldoen aan strenge normen en eisen, waaronder het slagen voor examens, het aantonen van klanttevredenheid en het behalen van specifieke prestatiedoelstellingen.

De Microsoft Gold-certificering wordt toegekend voor een reeks technologiegebieden, waaronder cloudplatforms, gegevensbeheer en -analyse, samenwerking en inhoud, applicatieontwikkeling en productiviteit. Het betekent dat een partner een diepgaande kennis heeft van Microsoft-technologieën en de vaardigheden en ervaring heeft om klanten te helpen complexe zakelijke uitdagingen op te lossen met behulp van Microsoft-oplossingen.

Voordelen van het werken met een Microsoft Gold-gecertificeerde partner zijn onder meer toegang tot Microsoft-expertise, prioritaire ondersteuning en geavanceerde technische diensten. Microsoft Gold-certificering is een belangrijke erkenning van de inzet van een partner voor uitmuntendheid en expertise in Microsoft-technologieën, en kan een waardevolle aanwinst zijn voor bedrijven die willen werken met vertrouwde, gekwalificeerde partners.

Alle OEM cursusboeken zijn Microsoft Gold gecertificeerd.

10 voordelen van een Office cursusboek

 1. Gestructureerd leren: Cursusboeken bieden een gestructureerde leerervaring, met stapsgewijze instructies en illustraties om cursisten door de functies en mogelijkheden van de applicatie te leiden.
 2. Offline toegang: Een fysiek cursusboek is offline toegankelijk, waardoor het een handig leermiddel is voor degenen die niet constant toegang hebben tot internet.
 3. Gepersonaliseerd leren: Cursusboeken stellen cursisten in staat in hun eigen tempo te leren en spelen in op hun unieke leerstijlen.
 4. Markeren en aantekeningen maken: Cursisten kunnen markeringen en aantekeningen maken op de pagina's van het cursusboek, waardoor het gemakkelijk is om belangrijke concepten en ideeën te raadplegen.
 5. Betere retentie: Sommige cursisten prefereren leren uit fysieke boeken, omdat zij hierdoor sneller onthouden wat ze hebben gelezen tegenover digitale leermiddelen.
 6. Betere focus: Fysieke cursusboeken bieden minder afleiding, waardoor cursisten zich beter op de stof kunnen concentreren.
 7. Betere betrokkenheid: Cursusboeken zijn ontworpen om interactief te zijn, met oefeningen, dat cursisten helpt zich met de stof bezig te houden.
 8. Oefenmateriaal: Cursusboeken worden geleverd met oefenmateriaal, zoals oefeningen en casestudies, waarmee cursisten de leerstof kunnen toepassen.
 9. Feedback in real time: Leerlingen kunnen hun vooruitgang en begrip van het materiaal controleren met behulp van oefeningen in het cursusboek.
 10. MOS Certificering: Het afronden van een cursusboek kan cursisten volledig voorbereiden op officiële MOS certificeringsexamens.

MOS examens

MOS-examens (Microsoft Office Specialist) zijn certificeringsexamens die de vaardigheid van personen testen in het gebruik van verschillende Microsoft Office-programma's zoals Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Access en OneNote. Deze examens zijn ontworpen om de praktische vaardigheden en kennis van personen bij het gebruik van Microsoft Office-toepassingen voor het oplossen van reële problemen te evalueren.

MOS-examens zijn beschikbaar in verschillende vaardigheidsniveaus, van beginner tot expert. De examens zijn prestatiegericht en vereisen dat personen een reeks taken uitvoeren binnen een bepaald tijdsbestek. De taken zijn ontworpen om echte scenario's te simuleren waarbij Microsoft Office-toepassingen moeten worden gebruikt om problemen op te lossen.

De MOS-certificering wordt wereldwijd erkend en toont aan dat iemand deskundig is in het gebruik van Microsoft Office-toepassingen. Certificering kan worden verkregen door te slagen voor een of meer MOS-examens. MOS-certificering kan iemands carrièrevooruitzichten verbeteren en kan leiden tot betere kansen op werk, hogere salarissen en meer werkzekerheid.

Enkele voordelen van een MOS-certificering zijn:

 • Verbeterde vaardigheid in het gebruik van Microsoft Office-toepassingen.
 • Verbeterde productiviteit en efficiëntie.
 • Erkenning van vaardigheden en kennis door collega's en werkgevers.
 • Verhoogde kansen op werk en loopbaanontwikkeling.
 • Hogere salarissen en meer werkzekerheid.
 • Verbeterde prestaties op het werk.
 • Verbeterde geloofwaardigheid en reputatie.
 • Toegang tot exclusieve MOS middelen en voordelen.
 • Mogelijkheden voor permanente educatie en professionele ontwikkeling.
 • Meer vertrouwen in het gebruik van Microsoft Office-toepassingen.

Bij OEM is het mogelijk om direct uw MOS examen te boeken. Wij zijn voorzien van MOS docenten, MOS proctors (examinators) en kunnen voorzien in al het leermateriaal nodig voor uw MOS examen.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles