Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Winactie Windesheim Winnaars

Gepubliceerd op 09-01-2023 Door OEM Office Elearning Menu
Winactie Windesheim Winnaars

Studenten van Hogeschool Windesheim in Almere deden in 2022 regelmatig een MOS examen en dit oefenden zij via een GMetrix oefenexamen. Microsoft Office Specialist (MOS) examens zijn officiële toetsen vanuit Microsoft via CertiPort waarbij deelnemers een wereldwijd erkend MOS certificering kunnen behalen.

Dit geldt voor Excel, Word én PowerPoint in 3 verschillende toetsen. Met officiële oefenexamens van Gmetrix krijgen deelnemers de kans om de MOS examens zeer gedetailleerd te beoefenen, zodat zij het MOS examen op eigen tempo, vanuit een eigen locatie online kunnen oefenen. Zo zijn deelnemers volledig voorbereid op het daadwerkelijke examen.

In het laatste kwartaal van 2022 kregen 2 studenten van Hogeschool Windesheim hierdoor de kans om een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €100 te winnen. Hiervoor hoefden zij enkel een review over OEM te plaatsen en vervolgens werden 2 willekeurige studenten gelukkige winnaars.

Dit zijn geworden: Sjierien Benay en Joyce de Boer.

Van harte gefeliciteerd met het winnen van onze Review Winactie!

Winnaars Windesheim Winactie

Windesheim Winnaar Winactie Windesheim Winactie Winnaar

Winnaressen Windesheim Winacties v.l.n.r.: Sjierien Benay, Joyce de Boer

MOS Examen
MOS examens bestaan uit Excel, Word en PowerPoint. Deelnemers kunnen hiervoor een maximum van 1000 punten behalen. Om te slagen voor het officieel certificaat dient de deelnemer minimaal 700 punten te behalen.

Heeft u ook interesse in een officieel MOS examen?