Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Python

Sorteren op

9 Trainingen

9 Trainingen

Python

Python is een geïnterpreteerde, hoogwaardige programmeertaal voor algemeen gebruik. Gemaakt door Guido van Rossum en voor het eerst uitgebracht in 1991, benadrukt de ontwerpfilosofie van Python de leesbaarheid van de code met het opmerkelijke gebruik van significante witruimte. De taalconstructies en objectgeoriënteerde aanpak zijn bedoeld om programmeurs te helpen duidelijke, logische code te schrijven voor kleine en grootschalige projecten.

Python wordt dynamisch getypt en afval verzameld. Het ondersteunt meerdere programmeerparadigma's, waaronder procedureel, objectgericht en functioneel programmeren. Python wordt vaak beschreven als een "batterijen inbegrepen" taal vanwege de uitgebreide standaardbibliotheek.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Python e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Python e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles