Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

E-Classroom Pro

Sorteren op

16 Trainingen

16 Trainingen

E-Classroom Pro

 • Type training: E-learning (online) én klassikale ondersteuning (3 uur, op locatie)
 • Taal: Nederlands of Engels
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Offline leersessie duur: 3 uur
 • Aantal vragen om te stellen tijdens leersessie: Onbeperkt, mits binnen de sessietijd
 • Inclusief 1 fysiek cursusboek
 • Treinkaartje 1e klas (max. €50) betaalt OEM
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Tips & Tricks
 • Microsoft Gold Partner
 • Volledige training voor het officiële Examen
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Certificaat van Deelname

Wat is E-Classroom Pro?

Met E-Classroom Pro krijgt u als cursist een unieke leerervaring waarbij u maximaal 3 uur per sessie in een fysiek klaslokaal wordt begeleid door een gecertificeerde docent. Tijdens de les maakt u gebruik van interactieve e-learning modules om Microsoft Office te leren. Deze modules zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw leerdoelen op een efficiënte en effectieve manier te bereiken. Als extra voordeel bieden wij alle deelnemers die deze training boeken een 1e klas retour treinkaartje tot 50 euro.

Na de eerste training ontvangt u het officiële cursusboek en heeft u een jaar lang toegang tot onze e-learning. Dit geeft u de mogelijkheid om op uw eigen tempo te leren en tegelijkertijd te profiteren van de expertise van een professionele docent. Als u op zoek bent naar een flexibele manier om uw Excel vaardigheden te verbeteren, dan is E-Classroom Pro de ideale keuze voor u. U kunt namelijk zelf bepalen wanneer u de training volgt en zo makkelijker combineren met uw werk.

5 voordelen van E-Classroom Pro ten opzichte van klassikaal trainen met een open rooster

 1. Flexibiliteit: U kunt zelf bepalen wanneer u de training volgt, waardoor het gemakkelijker wordt om uw werk te combineren met het volgen van de training.
 2. Individuele aandacht: Doordat u in kleine groepen wordt begeleid, heeft u meer mogelijkheden om vragen te stellen en krijgt u meer individuele aandacht.
 3. Efficiëntie: Door gebruik te maken van interactieve e-learning modules kunt u uw leerdoelen efficiënter bereiken, waardoor u minder tijd nodig heeft voor het volgen van de training.
 4. Kwaliteit: Door de begeleiding van een gecertificeerde docent bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van de training.
 5. Herhaling: Doordat u na afloop van elke sessie toegang heeft tot het officiële cursusboek en de E-Learning een jaar lang kunt gebruiken, kunt u het geleerde op elk moment herhalen en verder oefenen, waardoor u uw vaardigheden nog beter onder de knie krijgt.

Hoe helpt E-Classroom Pro om beter te leren?

Met E-classroom Pro geniet u van 1 jaar toegang tot uw online e-learning én kunt u 3 uur (1 dagdeel) langskomen op locatie om ondersteuning te krijgen van een docent. Heeft u vragen over het programma of de e-learning? Dan kunt u deze meteen aan de docent stellen. 

Loopt u vast tijdens het leren van uw e-learning? Ook dan is de docent tijdens de 3 uur durende leersessie aanwezig om u hierin te ondersteunen. Op deze manier leert u zelfstandig én met extra hulp!

Door persoonlijke begeleiding en de interactieve e-learning modules kunt u uw leerdoelen efficiënter bereiken, waardoor u minder tijd nodig heeft voor de training. De training wordt gegeven door een gecertificeerde docent, wat de kwaliteit van de training waarborgt. Na elke sessie heeft u de mogelijkheid om het geleerde rustig na te lezen en te herhalen, zodat u uw vaardigheden nog beter onder de knie krijgt.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles