Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

Dedicated ICT Trainingen

De beste Dedicated IT trainingen door gecertificeerde docenten, praktijkopdrachten voor eindgebruikers en ICT specialisten met altijd een certificaat van deelname.

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

Dedicated Training

Heeft u zelf niet de beschikking tot een faciliteit groot genoeg voor een groep cursisten dan kunt u ook uitwijken naar een locatie van ons.

De beste Dedicated trainingen gegeven door gecertificeerde docenten met praktijkopdrachten voor eindgebruikers en ICT specialisten met altijd een certificaat van deelname.

Dedicated Applicatie Training Cursus voor eindgebruikers

Dedicated trainingen voor alle personen die alles uit de software applicaties willen halen.
De populaire Dedicated trainingen zijn Microsoft Office 365 Apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access en Publisher. Hoewel er applicaties zijn die nuttig zijn en vaak over het hoofd worden gezien, zijn dergelijke applicaties: SharePoint, Yammer, OneDrive, Skype for Business, Microsoft Teams en Power BI.

Dedicated Training Cursus voor ICT specialisten

Dedicated trainingen voor Systeembeheerders, Netwerkbeheerders, Softwareontwikkelaars, Webontwikkelaars, Securityspecialisten, Helpdeskmedewerkers, Testers, Webdesigners, Business analisten, Marketeers en Softwaredevelopers.

Contact

Uw IT training of Applicatie training niet gevonden? Neem dan even contact met ons op.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles