Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

Certificering Kit

Bestel nu de beste Certification Kit online. CertKits zijn 365 dagen per jaar beschikbaar, inclusief Certificaat van Deelname. Wilt u alles weten over een Certification Kit? Onder de producten staat alles uitgelegd.

Sorteren op

61 Trainingen

61 Trainingen

Certificering Kit

 • Type training: E-learning (online)
 • Taal: Engels
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Voorbereiding op Certificeringen
 • Tips & Tricks
 • Examen Quiz
 • MeasureUp Examensimulatie (150+ vragen)
 • LiveLabs (indien beschikbaar)
 • Award Winning E-learning
 • Volledige training voor het officiële Examen
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Online Docent (via e-mail en chat)
 • Inclusief Certificaat van Deelname

Wat is een Certificering Kit?

Certificering Kits voor ICT opleidingen bieden een uitgebreide oplossing voor personen die hun carrière in het snel groeiende gebied van de informatietechnologie willen bevorderen. Deze kits zijn ontworpen om alle middelen te bieden die nodig zijn om zich voor te bereiden op en te slagen voor verschillende populaire ICT certificeringen. ICT certificaten tonen een hoog niveau van bekwaamheid en kennis op een specifiek gebied van IT, zoals netwerkbeheer, softwareontwikkeling, cyberbeveiliging of projectbeheer.

Certificeringspakketten bevatten Award Winning E-learning, oefenexamens, video tutorials, online mentor (indien beschikbaar), Live Labs (optioneel), officieel proefexamen om mensen te helpen de concepten en technologieën die in het certificeringsexamen aan bod komen onder de knie te krijgen. Deze materialen zijn ontwikkeld door ervaren IT-professionals die de eisen van de sector begrijpen en weten wat nodig is om te slagen voor de ICT certificering examens.

Door een ICT certificeringskit te gebruiken, kunnen personen profiteren van een gestructureerde en efficiënte aanpak van het leren. Het studiemateriaal is ontworpen om u te helpen de concepten en technologieën te begrijpen die u moet kennen, terwijl de oefenexamens helpen bij het identificeren van gebieden die verbetering nodig hebben. Dankzij deze benadering van het leren kunt u zich concentreren op wat u moet weten en tijd besparen door onderwerpen te vermijden die u al begrijpt.

Bovendien kunnen certificeringspakketten een kosteneffectieve oplossing zijn voor personen die ICT certificaten willen behalen. De kosten van een IT-certificeringsexamen kunnen hoog zijn, maar met een certificeringskit kunt u zich tegen een fractie van de kosten op het examen voorbereiden.

Kortom, certificeringspakketten voor IT-opleidingen bieden een uitgebreide en kosteneffectieve oplossing voor personen die hun carrière op het gebied van informatietechnologie willen bevorderen. Deze kits bieden alle middelen die nodig zijn om zich voor te bereiden op en te slagen voor een verscheidenheid aan populaire ICT certificeringen, waarmee een hoog niveau van bekwaamheid en kennis op een specifiek gebied van IT wordt aangetoond.

Wat is het verschil tussen een Certificering Kit en een Klassikale training?

Een Certification Kit en een Klassieke Training zijn twee verschillende benaderingen van ICT training en ICT certificering.

Een certificeringspakket is typisch een zelfstudieprogramma met studiemateriaal, oefenexamens en andere hulpmiddelen om iemand voor te bereiden op een IT-certificeringsexamen. De nadruk van een certificeringskit ligt op het slagen voor het examen en het behalen van de certificering, wat kan leiden tot carrièreverbetering en betere vooruitzichten op een baan.

Een Klassieke Training daarentegen is een gestructureerd, door een instructeur geleid programma dat de vaardigheden en kennis leert die nodig zijn voor een specifieke baan of certificering. Dit type training omvat doorgaans lezingen, praktijkgerichte oefeningen en beoordelingen. De focus van een Klassieke Training ligt op het leren van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor de baan, in plaats van alleen het halen van een examen.

Samengevat is het belangrijkste verschil tussen een certificeringspakket en een klassieke opleiding de focus van elke aanpak. Een CertKit richt zich op het slagen voor een examen en het verdienen van een certificering, terwijl een Klassieke Training zich richt op het leren van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een baan of certificering.

10 voordelen van een Certification Kit

 1. Flexibiliteit: Certificeringspakketten bieden de flexibiliteit om te studeren en examens af te leggen in uw eigen tempo, vanuit het comfort van uw eigen huis of werkplek.
 2. Kosteneffectief: Certificeringspakketten zijn vaak kosteneffectiever dan traditionele klassikale opleidingen, omdat ze reizen en andere bijbehorende kosten overbodig maken.
 3. Uitgebreid studiemateriaal: Certificeringspakketten bevatten vaak uitgebreid studiemateriaal zoals studiegidsen, oefenexamens en laboefeningen, zodat u praktijkervaring kunt opdoen en een solide begrip van de technologie of vaardigheid kunt opbouwen.
 4. Relevant en up-to-date: Certificeringspakketten worden regelmatig bijgewerkt om de laatste technologische ontwikkelingen weer te geven, zodat u relevante en actuele informatie ontvangt.
 5. Erkenning: Het behalen van een certificering van een gerenommeerde leverancier wordt door werkgevers en collega's erkend als bewijs van uw expertise en inzet voor professionele ontwikkeling.
 6. Loopbaanontwikkeling: Certificering kan leiden tot loopbaanontwikkeling, aangezien veel werkgevers de voorkeur geven aan gecertificeerde professionals die hun kennis en vaardigheden hebben aangetoond.
 7. Beter verdienpotentieel: Gecertificeerde professionals verdienen doorgaans meer dan hun niet-gecertificeerde collega's.
 8. Toegang tot een breder scala aan mogelijkheden: Certificering kan nieuwe mogelijkheden bieden, zowel binnen uw huidige organisatie als op de arbeidsmarkt.
 9. Grotere geloofwaardigheid: het bezit van een certificaat kan uw geloofwaardigheid vergroten en anderen laten zien dat u zich inzet voor uw beroep.
 10. Voortdurend leren: Het nastreven van een certificering vereist permanente educatie en voortdurend leren, waardoor u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends in de sector.

Waarom een E-learning training?

E-learning is dé hoeksteen van de OEM Certificering Kit; het biedt een grondige leerervaring door functies te integreren om uw product competentie en productiviteit te verbeteren. De e-learning is ontworpen om u te helpen uw doel te bereiken. Dit kan gaan om uw vaardigheden bij te werken, wilt voorbereiden op een certificeringsexamen of u wilt voorbereiden op een ander specifiek project.

Hierbij geven we u graag een overzicht van de voordelen van een E-learning training:

 • Flexibiliteit: E-learning cursussen zijn altijd en overal toegankelijk, waardoor studenten de flexibiliteit hebben om te studeren volgens hun schema.
 • Zelf studietijd indelen: E-learning trainingen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen lang actief.
 • Gemak: E-learning cursussen elimineren de noodzaak van reizen, waardoor het voor studenten gemakkelijker wordt om te studeren en de cursus af te ronden.
 • Kosteneffectief: E-learning cursussen zijn vaak kosten effectiever dan traditionele klassikale training, omdat ze geen vervoer, accommodatie of andere gerelateerde kosten vereisen.
 • Interactief: E-learning cursussen kunnen interactief en boeiend zijn, met behulp van multimedia en interactieve hulpmiddelen om studenten geïnteresseerd en gemotiveerd te houden.
 • Zelfstudie: E-learning cursussen laten studenten toe om op hun eigen tempo vooruitgang te boeken, zodat ze de tijd kunnen nemen om het materiaal grondig te begrijpen.
 • Aanpasbaar: E-learning cursussen kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van de cursist en bieden een gepersonaliseerde opleiding die voldoet aan hun unieke eisen.
 • Toegang tot bronnen: E-learning trainingen bieden studenten toegang tot een schat aan hulpmiddelen, zoals e-books, video's, webinars en discussieforums.
 • Schaalbaarheid: E-learning trainingen kunnen op- of afgeschaald worden, waardoor het mogelijk is om grote aantallen studenten efficiënt en effectief op te leiden.
 • Tracering en rapportage: E-learning cursussen bieden studenten de mogelijkheid om hun vooruitgang te volgen, evenals toegang tot gedetailleerde rapporten die hun sterke en zwakke punten laten zien.
 • Milieuvriendelijk: E-learning trainingen zijn milieuvriendelijk, verminderen het gebruik van papier en andere middelen, en minimaliseren de ecologische voetafdruk van een traditionele klassikale training.

Wat is een Exam simulation (MeasureUp of Testprep)?

Examensimulaties van certificeringskits zijn oefenexamens die het werkelijke certificeringsexamen simuleren wat betreft formaat, stijl en moeilijkheidsgraad. Ze bieden een goede inschatting van de werkelijke testomgeving en stellen kandidaten in staat om hun niveau van voorbereiding op het certificeringsexamen te beoordelen.

Bij elke Certificering Kit is er een examen simulatie beschikbaar die uw kennis test van de vaardigheden en competenties meten middels het leverancierscertificeringsexamen. Examensimulatie kan in studie- of certificeringsmodus worden afgelegd. De examensimulatie is 60 dagen actief - na activering!

Enkele voordelen van ICT examensimulaties zijn:

 • Vertrouwdheid met de examenvorm: Examensimulaties helpen kandidaten vertrouwd te raken met de indeling, structuur en soorten vragen die zij kunnen verwachten op het certificeringsexamen.
 • Meer zelfvertrouwen: Door meerdere examensimulaties te doen, kunnen kandidaten vertrouwen opbouwen in hun kennis en vermogen om certificeringsexamenvragen te beantwoorden.
 • Beter tijdmanagement: Examensimulaties helpen kandidaten hun time management vaardigheden te verbeteren door hen een reëel tijdsbestek te geven voor het beantwoorden van vragen.
 • Minder examenvrees: Kandidaten die examensimulaties doen zijn meer ontspannen op de dag van het certificeringsexamen omdat ze de testomgeving al hebben ervaren.
 • Validatie van voorbereiding: Examensimulaties geven een duidelijke indicatie of een kandidaat klaar is voor het certificeringsexamen of dat ze meer voorbereiding nodig hebben.
 • Identificeren van sterke en zwakke punten: Examensimulaties geven feedback over gebieden waar een kandidaat zich moet verbeteren, zodat zij hun studie-inspanningen effectiever kunnen richten.
 • Beter begrip van de exameninhoud: Door examensimulaties kunnen kandidaten een beter begrip krijgen van de inhoud van het examen en de soorten vragen die waarschijnlijk zullen worden gesteld.
 • Beter behoud van informatie: Het herhaaldelijk beantwoorden van vragen over dezelfde onderwerpen helpt kandidaten informatie beter te onthouden.
 • Kosteneffectief: Examensimulaties zijn vaak goedkoper dan het meerdere malen afleggen van het certificeringsexamen.
 • Handig: Examensimulaties kunnen vanuit het comfort van een kandidaat thuis worden gedaan, waardoor de noodzaak van reizen en andere kosten in verband met het afleggen van certificeringsexamens worden verminderd.

Tips, trucs en links

Bij Tips & Tricks vindt u informatie die nuttig kan zijn tijdens je studie. U kunt informatie vinden over het examen waaraan u werkt, samen met algemene studie-informatie, examentips en een verzameling artikelen en links naar uw studie. Tips en trucs zijn 365 dagen actief - na activering.

Online mentor

De online mentor kan al uw specifieke technische vragen via chat of e-mail met betrekking tot uw studie beantwoorden.
Online Mentor is 90 dagen of 365 dagen actief - na activering! Afhankelijk van de IT-cursus die u volgt.

Virtual Labs

Virtuele labs in een certificeringskit zijn simulaties van echte omgevingen waarmee u kunt oefenen en praktijkervaring kunt opdoen met de technologieën en concepten die in de certificering aan bod komen. Deze labs bieden een veilige en gecontroleerde omgeving om te experimenteren met verschillende scenario's, uw kennis en vaardigheden te testen, en uw vertrouwen te vergroten voordat u het eigenlijke certificeringsexamen aflegt. Virtuele labs zijn overal en altijd toegankelijk, en ze bieden vaak een flexibelere en meer kosteneffectieve optie voor hands-on leren dan persoonlijke training of fysieke labs. Ze zijn ook een waardevolle bron voor permanente educatie en professionele ontwikkeling, omdat ze kunnen worden gebruikt om uw kennis en vaardigheden te versterken en te onderhouden na het behalen van een certificering.

Met virtuele labs voor onze trainingen krijgt u toegang tot een volledig virtuele serverconfiguratie die één-op-één overeenkomt met de cursusconfiguratie die u zou tegenkomen in een traditionele cursus. U krijgt dus toegang tot één of meerdere virtuele machines die passen bij de syllabus van de training en u heeft hier tussen 90 dagen en 12 maanden volledige toegang tot. Een Virtual Lab is niet bij elke CertKit beschikbaar en dient per training nagelezen te worden. Indien er een virtual lab beschikbaar is, kan deze tegen meerprijs worden bijbesteld.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles