Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Google trainingen

Bestel nu de beste Google trainingen online. Cursus Google E-learning online. Leer alles over Google certificering en start vandaag nog. Benieuwd naar de Google Roadmap? Onder de producten staat alles uitgelegd.

Sorteren op

9 Trainingen

9 Trainingen

Google Training

 • Type training: E-learning (online)
 • Taal: Engels
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Google Certificeringen
 • Tips & Tricks
 • Examen Quiz
 • MeasureUp Examensimulatie (150+ vragen)
 • LiveLabs (indien beschikbaar)
 • Award Winning E-learning
 • Volledige training voor het officiële Examen
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Online Docent (via e-mail en chat)
 • Inclusief Certificaat van Deelname

Wat is Google?

Google is een Amerikaans bedrijf dat vooral bekend is als zoekmachine. Hoewel het bedrijf naam heeft gemaakt als zoekmachine, en het overgrote deel van zijn inkomsten uit advertenties komt, heeft het zich op een aantal gebieden succesvol gevestigd, zoals cloud computing, software en hardware.

De cloud-eenheid van het bedrijf heet Google Cloud, met daarin onderdelen als G-Suite, de productiviteitstoepassingen van het bedrijf zoals Gmail en Google Drive.

Het bedrijf werd oorspronkelijk in 1996 opgericht door Sergey Brin en Larry Page, terwijl ze studenten waren aan de Stanford University in Californië. In 1998 werd het bedrijf officieel gestart, en vervolgens hield het in 2004 een beursgang om het naar de beurs te brengen.

In 2015 kondigde het bedrijf zijn plannen aan om zijn vele belangen te reorganiseren als Alphabet.

Google is de belangrijkste dochteronderneming van Alphabet en opereert als een paraplu voor zijn internetbelangen. Na de herstructurering werd Sundar Pichai CEO van Google en Larry Page CEO van Alphabet.

Google lanceerde in 2017 zijn Google Career Certificates programma, dat certificeringen biedt in data Analytics, UX Design en Project Management. Alle cursussen worden op afstand gegeven en kunnen in slechts zes maanden worden afgerond. Google zegt dat het doel is om mensen te helpen de kwalificaties te verkrijgen die nodig zijn om een goedbetaalde, snelgroeiende baan te krijgen zonder een universitair diploma. De zoekgigant beschouwt de trainingen ook als gelijkwaardig aan een vierjarige studie in verwante banen.

Net als de IT Support- en Automation in Python-certificaten worden deze programma's ontworpen en gegeven door Google-medewerkers die in de betreffende vakgebieden werken. Deelnemers aan deze programma's worden voorbereid met essentiële vaardigheden die ze nodig hebben om een baan te krijgen. Er zijn geen voorvereisten nodig om de cursussen te volgen.

Daarnaast breidde Google zijn IT Certificate Employer Consortium uit, dat naast Google meer dan 50 andere werkgevers omvat, zoals Hulu, Sprint en Walmart. Er worden bij Google ook honderden stagemogelijkheden aangeboden voor degenen die de loopbaancertificaatprogramma's voltooien, die echte training op de werkplek kunnen bieden.

Het Google Career Certificate-programma bouwt voort op andere Google-programma's om mensen die geen universitair diploma hebben te helpen een loopbaan in IT Support te vinden. Volgens Google is het Google IT-certificaatprogramma erg populair. Het heeft vele duizenden deelnemers geholpen een nieuwe baan te vinden en hun inkomen te verhogen na succesvolle afronding van de cursus.

Hoe werkt Google?

In 2017 lanceerde Google zijn Grow with Google-initiatief, een reeks technische trainingsprogramma's, professionele certificaten en hulpmiddelen om mensen te helpen hun IT-carrière en organisaties vooruit te helpen. Google carrière certificaten zijn een belangrijk onderdeel van deze onderneming.

Als u geïnteresseerd bent in een nieuwe baan in enkele van de snelst groeiende technologiesectoren, kunnen Google Career Certificates u enkele van de vaardigheden bieden die u nodig hebt. De online leerprogramma's van Google omvatten nu user-experience design, projectmanagement en data-analyse, en omvatten een Android-ontwikkelingscertificeringscursus.

Deze vormen een aanvulling op het IT-ondersteuningsprogramma dat Google sinds 2018 aanbiedt. Ze zijn relatief goedkoop en vereisen geen diploma of ervaring om in te schrijven. Het behalen van één van de certificaten geeft u toegang tot sollicitatietips en connecties met meer dan 140 bedrijven die met Google samenwerken.

Het bedrijf koos IT sectoren die goed online getraind kunnen worden, waar veel vraag naar is, die goed betaald worden en waarvan de beheersing beoordeeld kan worden. Volgens Google zijn er meer dan 1 miljoen vacatures in deze vakgebieden, met een gemiddeld startsalaris van €69.000.

De belangrijkste voordelen van Google:

In vergelijking met traditionele IT-opleidingen hebben Google-certificeringen een sterke meerwaarde. De belangrijkste voordelen van Google-certificeringen zijn:

 • Flexibiliteit: Google-certificaatprogramma's zijn zelf te volgen en 100% online beschikbaar. De meeste Google-certificaten zijn in minder dan 6 maanden te behalen met 10 uur wekelijkse studie.
 • Betaalbaarheid: Google-certificaten zijn scherp geprijsd, zodat iedereen de mogelijkheid heeft zich te certificeren.
 • Relevantie: Het curriculum van elk Google IT-certificaat is goed ontworpen voor de huidige en verwachte marktbehoeften in de betreffende IT branches.
 • Autoriteit: Ook al zijn deze certificaten relatief nieuw op het toneel, de naam Google geeft deze certificeringen een air van legitimiteit.
 • Toegankelijkheid: Google-carrièrecertificaten hebben vooraf geen vereisten, waardoor het voor bijna iedereen gemakkelijk is om te starten met een carrière in de IT.
 • Effectiviteit: 75% van de houders van een Google-certificaat meldt een positieve impact op hun carrière - zoals een salarisverhoging, promotie of nieuwe baan - volgens de antwoorden op een enquête onder afgestudeerden van Google uit 2021.

Google examens afleggen

Alle Google Cloud-certificeringsexamens kunnen op afstand worden afgelegd met behulp van de online surveillanceservice (OLP) van Kryterion.

Zorg ervoor dat u de volgende handelingen of omstandigheden tijdens de examensessie vermijdt. Elke opzettelijke of onopzettelijke schending van de veiligheidsprotocollen tijdens het examen kan leiden tot de opschorting van uw sessie en de afwijzing van uw examenresultaat. Enkele voorbeelden van don'ts zijn:

 • Het hardop lezen van de exameninhoud
 • Hardop praten of spreken met een andere persoon in de kamer
 • Verlaten van het zicht van de camera, verlies van video, of slechte videoresolutie die het online proctoring proces stoort
 • Gebruik van een testhulpmiddel (bijv. boek, papier, schrijfinstrument, telefoon)
 • Ongeldige toetsaanslag (bijv. Print screen)
 • Overmatige achtergrondgeluiden of andere audioproblemen die het online-proctoraatsproces verstoren.
 • Andere personen aanwezig in de beveiligde testruimte
 • Elke poging of vermoedelijke poging tot diefstal van testinhoud
 • Het maken van een foto van het voorlopige resultaat terwijl de webcam aan staat voordat u de online proctoring beveiligingsbrowser verlaat. Uw voorlopige examenresultaat wordt weergegeven in uw Webassessor account nadat uw examensessie is afgerond.

U moet uw officieel identiteitsbewijs met foto laten zien wanneer u incheckt bij de online examinator. Uw voor- en achternaam moeten overeenkomen met de naam op uw identiteitsbewijs met foto. Als de naam niet overeenkomt, mag u het examen niet afleggen en vervalt uw examengeld.

Zo kan Google uw bedrijf helpen - voordelen van Google

Er zijn verschillende redenen waarom Google-certificeringen u en uw bedrijf goed van pas kunnen komen. Dit geldt voor zowel u als eigenaar, IT professional, digital marketing professional, agency en student.

Voordelen van Google certificeringen binnen uw organisatie:

Leer de tools van Google diepgaand
Google Analytics en Google Ads zijn tools waar veel vraag naar is. Veel mensen kennen de basiskennis van deze tools, maar velen zullen de brede verschillende mogelijkheden van deze tools niet kennen. Stel dat u het meeste wilt halen uit de tools van Google; wat is er dan beter om uw werknemer te laten certificeren door Google. Via Google's certificeringen kunnen personen deze deskundige vaardigheden leren.

Via Google-certificeringen kunt u geweldige tips krijgen over dergelijke onderwerpen. De trainers van Google stellen deze cursussen samen. Deze kunnen voordelig zijn als u een carrière of een bedrijf wilt opbouwen in een van deze gebieden.

Succesvolle campagnes opzetten en conversies verbeteren
Google biedt certificeringen op expertniveau voor Google My Business, Google Analytics en Google Ads. Het hebben van krachtige kennis over deze tools kan voordelig zijn. Deze tools kunnen u namelijk helpen succesvolle digitale marketingcampagnes op te zetten.

Expertise over deze tools zijn ook nuttig om conversies te verbeteren. U kunt deskundige kennis over deze tools gebruiken om uw bedrijf te laten groeien. Of u kunt deze expertise ook gebruiken om andere bedrijven te helpen. U kunt hen helpen hun doelen te bereiken en hun groei te versnellen.

Uw portfolio of cv verbeteren
Misschien bent u een digital marketing professional die zijn CV wil verbeteren. Of u maakt deel uit van een bureau dat andere bedrijven helpt groeien. Met Google-certificeringen kunt u zich onderscheiden.

Google-certificeringen vallen op. Dit kan in uw CV of als onderdeel van uw digitale portfolio. U kunt deze certificeringen in uw voordeel gebruiken en meer klanten krijgen. U kunt ook betere baankansen of andere lucratieve aanbiedingen krijgen.

Google-certificeringen voegen geloofwaardigheid toe aan uw merk
Misschien wilt u uw merk laten groeien of uw bedrijf zichtbaarder maken. Hoe dan ook, Google certificeringen fungeren als een krachtige vorm van sociaal bewijs. Deze certificeringen kunnen een enorme waarde en geloofwaardigheid aan uw merk toevoegen. Klanten, belanghebbenden en andere bedrijfseigenaren zullen uw merk met een hogere waarde beschouwen. Dit gebeurt wanneer u een reeks Google-certificeringen hebt om aan uw geloofwaardigheid toe te voegen.

Sommige certificeringen helpen u ook de Google Partners badge te krijgen. Deze badge draagt bij aan de autoriteit en expertise van uw merk.

Word Google Partner
Door middel van Google Ads certificeringen kunt u het begeerde Google Partners lidmaatschap verkrijgen. Dit heeft veel lucratieve voordelen. Google onderschrijft u via dit lidmaatschap. Of, Google onderschrijft uw bureau als Google ads expert.

Bovendien krijgt u als Google Partner ook andere extra voordelen. U krijgt training, ondersteuning en beloningen van Google. Deze helpen uw bedrijf meer klanten te krijgen en vertrouwen bij hen op te bouwen. U kunt op de hoogte blijven van trends in de branche en krijgt toegang tot technische ondersteuning. U kunt beloond worden voor uw prestaties.

Google training

Cursussen voor Google zijn geschikt voor elke IT professional, zowel particulier als zakelijk. Naar aanleiding van uw reeds opgedane trainingen en kennis, kiest u zelf met welke Google training u begint, of juist verder gaat. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online training heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de training. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Google certificering per vaardigheidsniveau

Google biedt een selectie carrièregerichte certificaten voor (aankomende) IT professionals. Deze online trainingsprogramma's zijn ontworpen om u voor te bereiden op een carrière in gewilde domeinen zoals technische ondersteuning, gegevensanalyse, projectbeheer, user experience design, digitale marketing en de ontwikkeling van mobiele applicaties.

De verschillende type certificeringen die door Google worden aangeboden zijn:

 • Google IT Support Certificering
 • Google UX Design Certificering
 • Google Project Management Certificering
 • Google Data Analytics Certificering
 • Associate Android Developer Certificering
 • Google Digital Marketing & E-commerce Certificering

Google Roadmap

Google IT Support Certificeringen

Google's IT support certificaat biedt de vaardigheden die je nodig hebt om een verscheidenheid aan IT-carrières te starten, zoals tech support specialist en helpdesk technicus. Deze instapfuncties richten zich op het instellen en oplossen van problemen met computersystemen, en zijn een veel voorkomend startpunt voor een carrière in de IT vanwege de lage instapdrempel en blootstelling aan tal van technische domeinen. Vanuit deze functies kunt u doorgroeien naar een reeks IT-functies of de rangen beklimmen tot management van technische ondersteuning en verder.

Het curriculum van Google's IT-ondersteuningscertificaat sluit ook aan bij CompTIA A+ certificering, dus afgestudeerden van het Google-certificaat zouden met weinig of geen extra voorbereiding aan het A+-examen moeten kunnen deelnemen.

De volgende banen matchen met Google's IT Support:

 • Help desk Technician
 • IT Support Specialist
 • Network Administrator

Google UX Design Certificeringen

Het UX-ontwerpcertificaat van Google biedt een ideaal startpunt voor een carrière in het snelgroeiende gebied van user experience design.

Voor wie het niet weet: user experience (UX) verwijst naar de interactie van een eindgebruiker met een organisatie en haar producten en diensten. Het doel van UX-ontwerp is gebruikers een gemakkelijke, intuïtieve en bevredigende ervaring te bieden.

De meeste UX ontwerpers werken in de digitale ruimte en richten zich op de interactie van gebruikers met websites, applicaties en andere aangesloten apparaten. Nu het aantal en de veelzijdigheid van digitale apparaten blijft toenemen, wordt UX design een van de meest gezochte vaardigheden in de moderne arbeidsmarkt.

De volgende banen matchen met Google's UX Design:

 • Web Developer
 • User Interface (UI) Designer
 • User Experience (UX) Designer

Google Project Management Certificeringen

Google's project management professional certificaat biedt de vaardigheden en referenties om een entry-level rol als projectmanager na te streven.
Voor mensen met een niet-technische achtergrond of neiging is projectmanagement een geweldige manier om door te breken in de lucratieve IT-ruimte. En de vraag naar gecertificeerde PM's gaat veel verder dan informatietechnologie; de salarissen en de banengroei voor projectmanagers stijgen in alle sectoren.

Projectmanagers combineren zachte vaardigheden als communicatie, probleemoplossing en organisatie met een sterk zakelijk inzicht en bewezen raamwerken als Agile en Scrum om ervoor te zorgen dat projecten op tijd, binnen het budget en volgens specificaties worden afgerond. Met het projectmanagementcertificaat van Google leert u deze waardevolle vaardigheden en meer te gebruiken terwijl u zich voorbereidt op een baan in dit kansrijke vakgebied.

De volgende banen matchen met Google's Project Management:

 • Project Manager
 • IT Project Manager
 • Agile Project Manager

Google Data Analytics Certificeringen

Google's Data Analytics certificaat biedt de vaardigheden en referenties om een entry-level rol als data-analist na te streven. Data-analisten gebruiken technologie om ruwe gegevens om te zetten in bruikbare intelligentie die slimmere zakelijke beslissingen stimuleert.

Naarmate de databanken van organisaties groeien en informatie een van de meest waardevolle goederen wordt, zal er veel vraag zijn naar gegevensanalisten die dit 'digitale goud' kunnen ontginnen, verwerken en analyseren. Het Google Data Analytics professional certificaat leert u de tools, technieken en best practices om in te breken in dit snelgroeiende veld.

De Google Data Analytics-certificeringstraining omvat veelgevraagde vaardigheden en platforms, waaronder spreadsheets (Google Sheets en Microsoft Excel), de statistische programmeertaal R, gegevensquery's in SQL en de gegevensvisualisatietool Tableau. U leert ook verkoopbare zachte vaardigheden voor gegevensanalisten, zoals kritisch denken en probleemoplossing.

Afgestudeerden van het Google-certificaat voor gegevensanalist beschikken over de vaardigheden en het portfolio voor een functie als junior- of associate-level gegevensanalist. Zodra u enige ervaring hebt opgedaan, kunnen gegevensanalisten zich vertakken in een reeks lucratieve en interessante functies, zoals gegevenswetenschapper, business intelligence-analist en gegevensingenieur.

De volgende banen matchen met Google's Data Analytics:

 • Associate Data Analyst
 • Junior Data Scientist
 • Business Intelligence Analyst

Google Associate Android Developer Certificeringen

Android, 's werelds meest gebruikte mobiele besturingssysteem. Veel kenmerken ervan maken het anders en beter dan andere mobiele besturingssystemen. Het leren van Android App Development is een grote vaardigheid op zich. Het proces van leren over Android ontwikkeling is heel uitdagend en spannend. Denk maar eens na, als je een officieel certificaat van Google krijgt en het bewijst dat je een goede Android app ontwikkelaar bent, hoe goed zal het zijn. Dit zal een impact creëren en zal helpen om je carrière op het gebied van Android-ontwikkeling te laten groeien.

Wat is het AAD-certificeringsprogramma van Google Developers?
AAD, staat voor Associate Android Developer. Het AAD-certificaat wordt officieel verstrekt door Google Developers na het doorlopen van een project gebaseerd evaluatieproces en een online interview. Het certificaat helpt Android app-ontwikkelaars zich te onderscheiden van de massa. Door dit evaluatieproces kunt u ook weten of u klaar bent voor de industrie of niet. Je krijgt een certificaat en een virtuele badge erbij. Die badge kun je gebruiken op je social media handles en ook als e-mailhandtekening. Het Associate Android Developer certificaat en de badge hebben veel voordelen.

Voordelen van een Google Certified Android Developer:

 • U kunt de tag als Associate Android Developer en Google Certified Android Developer gebruiken in uw CV, sociale mediaprofielen en overal samen met de badge.
 • Uw kansen om ingehuurd te worden als Android app ontwikkelaar worden zeer hoog.
 • U kunt meer salaris en extraatjes krijgen nadat u een gecertificeerde Android-ontwikkelaar bent.
 • U kunt meer klanten krijgen en zij kunnen u een grote hoeveelheid geld betalen voor het ontwikkelen of verbeteren van hun app.
 • U wordt erkend als een meer authentieke Android ontwikkelaar dan ontwikkelaars zonder certificaat.
 • Ook kunt u een kans krijgen om deel te nemen aan de top voor Android ontwikkelaars. Alle kosten worden betaald door Google.
 • Er zijn nog veel meer extraatjes en voordelen voor een gecertificeerde Android ontwikkelaar. Dus, als u uw carrière in Android ontwikkeling wilt maken, dan is dit certificaat echt de moeite waard voor u.

De volgende banen matchen met Google's Associate Android Developer:

 • Mobile Application Developer
 • Junior Software Developer
 • Android App Developer

Google Digital Marketing & E-commerce Certificeringen

Geleverd door Google, dit is een van de beste instapniveau digitale marketing certificeringen om job-ready vaardigheden op te bouwen. In slechts zes maanden (of minder) kunt u een geaccrediteerde certificering krijgen en aan de slag gaan in digitale marketing of e-commerce zonder voorafgaande ervaring te hebben. Het certificaat omvat 7 cursussen over de belangrijkste taken die een digital marketing professional dagelijks moet uitvoeren. Het is een praktische cursus met gemakkelijk te volgen lessen en een goed gedefinieerde structuur.

De volgende banen matchen met Google's Digitale Marketing & E-commerce:

 • Marketing Coordinator
 • E-commerce Specialist
 • Digital Marketer

Banen en carrière-gerelateerde Google certificeringen

De volgende IT professional carrière banen komen tot uw beschikking na het behalen van de passende Google certificeringen:

Google IT Support certificering:

 • Help Desk Technician
 • IT Support Specialist
 • Network Administrator

Google UX Design certificering:

 • Web Developer
 • User Interface (UI) Designer
 • User Experience (UX) Designer

Google Project Management certificering:

 • Project Manager
 • IT Project Manager
 • Agile Project Manager

Google Data Analytics certificering:

 • Associate Data Analyst
 • Junior Data Scientist
 • Business Intelligence Analyst

Associate Android Developer certificering:

 • Mobile Application Developer
 • Junior Software Engineer
 • Android App Developer

Google Digital Marketing & E-commerce certificering:

 • Marketing Coordinator
 • E-commerce Specialist
 • Digital Marketer

Geschiedenis van Google

In 1995 begonnen twee Computer Science studenten van Stanford Universiteit, Larry Page en Sergey Brin, te werken aan een computerprogramma met de naam BackRub; een zoekmachine die gebruik maakte van backlink-analyse om gegevens op het internet op te sporen en vast te leggen. (De naam 'BackRub' is afgeleid van de algoritmen die berekenen hoeveel 'backlinks' een webpagina bevat).

Het kroonjuweel van BackRub was een gegevensverzamelingssysteem dat bekend stond als PageRank, dat de rangorde van een website bepaalde door het aantal pagina's te tellen, de relevantie van die pagina's te mengen en terug te linken naar de oorspronkelijke webpagina.

Die technologie leidde rechtstreeks tot de opkomst van Google, dat door Page en Bryn zelf werd gefinancierd vanuit hun Stanford-slaapzaal met een minimaal budget. Het tweetal gebruikte afgeprijsde computeronderdelen en haalde het maximum uit hun creditcards voordat Andy Bechtolsheim, medeoprichter van Sun Microsystems, een cheque van 100.000 dollar uitschreef aan 'Google Inc.' om het bedrijf in 1998, toen Google officieel werd opgericht, op poten te zetten. Bechtolsheim schreef de cheque naar verluidt onmiddellijk uit nadat hij een vroege demonstratie van een Google-product had gezien op de veranda van een Stanford-professor.

Al snel stroomde er meer geld binnen (Amazon-oprichter Jeff Bezos was een vroege investeerder) en Google begon aan de opmars naar de top van de internetzoekmachinepiramide. De zoekmachine werd officieel uitgerold in 1999, hetzelfde jaar dat Bryn en Page de eerste Google-kantoren openden in Menlo Park, Ca. (de garage was eigendom van Susan Wojcicki, één van de eerste medewerkers en nu CEO van Google).

De nieuwe missie van het bedrijf was eenvoudig en direct:
Informatie van de wereld organiseren en universeel toegankelijk en nuttig maken.

De naam zelf heeft een interessante achtergrond. De term 'Google' is afgeleid van het woord 'googol'; een term voor het getal één, gevolgd door 100 nullen. De naam komt voor in het boek 'Mathematics and the Imagination', dat vermoedelijk werd gelezen en bewonderd door Page en Bryn. Volgens de bedrijfsgeschiedenis zagen beide oprichters van Google de term als een mooie manier om de zware taak van het verzamelen van informatie over alles op het internet te vatten.

In 2002 sloeg Google echt toe met de introductie van AdWords, zijn pay-per-click advertentieplatform voor derden. Opnieuw kreeg Yahoo de kans om Google in te palmen, toen Page en Bryn het technologiebedrijf benaderden met het verzoek om 3 miljard dollar aan financiering. Yahoo weigerde, Google vond het geld elders en Google AdWords is de afgelopen 16 jaar een enorm winstcentrum voor Google geworden.

Kort daarna lanceerde Google verschillende andere belangrijke bedrijfsinitiatieven, zoals Google AdSense (2003), een product waarmee bedrijven met één klik op de knop contact konden leggen met wereldwijde adverteerders. Het e-mailproduct van Google, Gmail, werd gelanceerd op 1 april 2004.

Meer lanceringen volgden:

 • Google Maps (2005)
 • YouTube (2005 - maar toen nog geen eigendom van Google)
 • Google Earth (2005)
 • Google Agenda (2006)
 • Google Financiën (2006)
 • Google Streetview (2007)
 • Google Android (2007)
 • Google Chrome (2008)
 • Google Voice (2009)
 • Google Labs (in 2012)

In 2007 werd Google ook door het tijdschrift Fortune genoemd als het beste bedrijf om voor te werken in de VS.

Vandaag de dag blijft Google doorgaan met wat het een meedogenloze zoektocht naar betere antwoorden noemt als kernbedrijfsfilosofie.

Het bedrijf blijft ook voortbouwen op zijn uitgebreide aanbod van producten en diensten en heeft in 2015 zijn bedrijfsstructuur aangepast, waarbij moederbedrijf Alphabet nu de leiding heeft over Google en zijn uitgebreide aanwezigheid met kantoren in 50 landen over de hele wereld. Alphabet rapporteerde $110,9 miljard aan inkomsten in 2017, met een nettowinst van $12,6 miljard.

Larry Page en Sergey Brin hebben het ook niet zo slecht gedaan. De medeoprichters van Google hebben nu een nettowaarde van respectievelijk $54,4 miljard en $53 miljard. Dat is een lange weg van een studentenkamer in Stanford, en blijft een van de meest overtuigende zakelijke succesverhalen uit de geschiedenis - een verhaal dat elke dag groeit.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles